Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: Ahoj21.3.2012 18:42:47
Pracuji v McDonald´s, já při obou dětech jsem tam také dělala, jenomže to už je strašně let zpátky (to je hrozné jak ten čas letí), ještě tam nechci moc rozhlašovat že čekám mimi, chci radši počkat na doktora. Já půjdu jenom v sobotu - v neděli, pak mám zase volno, tak uvidíme, co moje tělo na ty výpary. Těžká práce jako fyzicky to není, dá se vyhnout tahání těžkých věcí, na to si dám pozor.
|
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: Hezké úterý21.3.2012 18:39:20
Pepsíku - ber to jako den blbec, občas se něco takového povede. Uvidíš, že zítra bude líp
![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Ahoj21.3.2012 18:37:14
Kukačko a co děláš za práci? Aby sis neublížila...
![]() ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Hezké úterý21.3.2012 18:36:30
Romíku, po prvním neúspěšném IVF mluvit o adopci je ještě předčasné,ne?
Vždyť je tolik možností... Jen možná chce začít to řešit trochu radikálněji .Kdy jdeš na další kontrolu? |
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Ahoj21.3.2012 18:35:31
Michaelo, moc blahopřeji k miminku
, je sice trošku menší, ale určitě do brzy dožene. Ivčo, ať ti vše dobře dopadne, budeme se těšit na další zprávu o tobě a miminku. Jinak u mě zatím nic nového, já jsem byla na krvi na HCG, ale výsledky budou až zítra, na kontrolu k doktorovi jdu koncem příštího týdne. Žaludek mám jak na vodě, sice mi není úplně špatně, ale taky se snažím hodně ležet a tím to možná trošku zlepšuji. V sobotu půjdu už do práce, jsem zvědavá, jak to tam zvládnu, pokud by to nešlo, musela bych znovu na neschopenku. |
| romík76 | 116762 |
|
|
Re: Hezké úterý21.3.2012 18:17:16
Teda pepsíku, tak to je fakt den na zaspání jak říká můj kamarád. Já byla dneska na chatě omýt okna a chvilečku vypnout, abych nemyslela pořád na ten zítřek. Už jsem se smířila s tím, že mi nejspíš zítra řeknou, že všechno končí a že se uvidíme za tři měsíce. Včera jsme to doma vše probrali, tohle je naše předposlední šance. takže se půjdeme zeptat, co by jsme měli udělat pro adopci. Přišel s tím manžel.má můj obdiv. Už jsem na to taaky myslela, ale nechtěla jsem mu o tom ještě říkat.
|
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Hezké úterý21.3.2012 17:35:10
Pepsiku, to jsi neměla moc dobrý den
![]() Já dnes taky ne, ale tak to je zase jiná story. Holky, už se to jařííí, já začínám pčikat,kýchat, koupila jsme si dnes nové boty, trochu tlačí,ale snad povolí, jsem za dámu na mírném podpatku ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Hezké úterý21.3.2012 14:27:10
Pepsi to s tím spolujezdcem už se mi stalo taky
![]() ![]() ![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
Re: Hezké úterý21.3.2012 14:20:18
Pepsíku do pátku ještě daleko
![]() ![]() ![]() když se daří, tak se daří![]() ![]() K miminku moc gratuluju a nevadí, že vykouklo na svět dřív, míry má krásné,aspoň si užiješ maličkaté miminečko, než začne přibírat a rychle růst ![]() ![]() Ivčo, držíme palečky, ať máš císaře co nejdřív za sebou s co nejkratší rekonvalescencí a s nádherným miminkem v náručí ![]() ![]() ![]() |
| peps | 122691 |
Re: Hezké úterý21.3.2012 11:18:14
Jahůdko, jsi hodná, že mi tak přeješ
![]() Tento měsíc nestimuluju, předběžně jsme se s dr dohodly na nativu, v pátek se uvidí, jestli tam vůbec něco bude. Snažím se sama sebe přesvědčit, že vůbec o nic nejde, tvářím se jako že se nic neděje, ale je mi úzko. Myšlenkama jsem někde úplně jinde a dělám blbosti. Dnes jsem byla přezout auto a když bylo hotovo, pěkně jsem se rozloučila a nasedla...na sedadlo spolujezdce. Došlo mi to až když jsem viděla, jak na mě ti chlapi zděšeně zírají. Pak jsem šla nakoupit, v jedné ruce jsem držela pětikorunu do vozíku, ve druhé starou účtenku. Kvízová otázka: co jsem vyhodila do odpadkového koše? A opět mi to došlo se zpožděním, když jsem přišla k vozíkům a v ruce držela účtenku. A na závěr mě pošťačka obrala o 500kč a jsem si jistá, že náhoda to nebyla...Myslím, že nejlepší by bylo usnout a vzbudit se v pátek v deset |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.