Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| milis81 +1 | 101863 |
|
|
Re: Hezké úterý21.3.2012 10:04:17
Ahoj Míšo taky si tě pamatuji a moc blahopřeji k prckovi
![]() |
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
Re: Hezké úterý21.3.2012 8:48:54
Míšo, jasně, že pamatujeme, moc gratuluji a přeji jen to nejlepší.
Deno, myslím, že ti přesně rozumím... |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Hezké úterý21.3.2012 8:03:59
Deno naprosto chápu, já už tu taky zažila několik etap. Některé už to stihly i 2x. Přeju ti at se taky konečně dočkáš.
![]() |
| romík76 | 116762 |
|
|
Re: Hezké úterý20.3.2012 22:26:44
Ivčo přeju hodně štěstíčka a hlavně zdravíčko. Deny netrap se. Jsi pro nás taková diskuzní máma. Je pravda, že já si tě pamatuji od začátku kdy jsem sem loni začla chodit. A pokud můžu říct za sebe, tak jsi mi vždy poradila . Děkuji ti za to.
![]() ![]() ![]() |
| romík76 | 116762 |
|
|
Re: Hezké úterý20.3.2012 22:23:41
Ahoj Míšo. I já si tě pamatuji.Moooooooooooooc Gratuluji k miminku.
![]() ![]() ![]() |
| Ivča11 | 114022 |
|
|
Re: Hezké úterý20.3.2012 22:20:55
Ahoj holky,
ještě na vás nakukuju, děkuju moc za podporu a Dena vám pak dá vědět .Už jsem si asi 15x překontrolovala tašku a doklady, tak si říkám, ať už jsme rychle v porodnici, nebo z toho začnu cvokatět .Je to fakt šílené, jak rychle to uteklo, přitom je to teprv chvilka, co jsem řešila, jak si píchnout Gonal.... Edvi,já jsem si to zhruba v tuhle dobu, co jsi teď začla užívat, jak mělo přes těch 500 g, tak jsem si rozhodla, že bychom to už zvládli![]() ![]() Míše moc gratuluju, náhodou míry jsou to úplně modelovské ..Mějte se zatím moc krásně, zkusím jít spát ![]() ![]() . |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Hezké úterý20.3.2012 22:04:21
Fiono, chudina kočka:-( A Vám je asi taky smutno:-(
Ale brzo budete mít doma šrumec a podaří se Vám aspoň částečně zapomenout ![]() Kdyby ses tu neobjevila, tak taky hodně štěstí k porodu. TO JE SÍLA, už jsem tu fakt strašně dlouho:-( Je to jak včera, co holky otěhotněly a jdou rodit ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Hezké úterý20.3.2012 22:02:40
Míšo mooooc gratuluju
![]() Pamatuju si jako včera, těhotenství po KET, já si říkala, že když to vyšlo tobě, vyjde to i mně, nevyšlo to mně, vyšlo to tobě ))Hodně štěstí malému do života ![]() ![]() ![]() ![]() Jahůdko, musí to dobře dopadnout, miminko bude v pořádku a HOTOVO!!! ![]() ![]() ![]() A s tou tloušťkou to zase tak nepřeháněj, to tak miluju, takové vyschlé ženské jak si stěžují, že mají pět kilo navíc ![]() ![]() ![]() Ivčo, na zítra a hlavně POZÍTŘÍ hodně štěstí, síly a energie do dalších dní, budou potřeba ![]() Ať je Elinka hodná, pěkně se přisaje a sosá, nemáš problémy s mlíkem, kojením, jizvou a ničím jiným ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michala28 | 113889 |
|
|
Re: Hezké úterý20.3.2012 21:36:59
Ahoj všechny,
do této diskoze jsem taky chodila a radila se tu s Vámi. Nevím, jestli si mě ještě některá pamatujete. 8.3.2012 se ze mě stala konečně maminka. Vašík se narodil sice 36+4 s mírami 2500g a 44cm, ale je to nádherné zdravé miminko. Všem Vám držím moc moc palce . |
| Jahůdka41 | 121425 |
|
|
Re: Hezké úterý20.3.2012 19:42:22
Ahoj holky,
nešel nám pár dní internet a měla jsem hodně práce,tak nevím,co je nového.Ivčo ty už zítra nastupuješ?Tak držím pěsti a přes Denu nás informuj. Pepsiku,jestli jsem to pochopila,tak už stimuluješ?Všechno dočtu až večer.To je dobrá zpráva.MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC ti přeju,aby bylo super kvalitní vajco a to se krásně oplodnilo a chytlo. A jak dopadla kukačka?Dobře či špatně??? Já jdu v úterý na kontrolní ultrazvuk na Prediko.Pokud budu mít zase špatné testy,tak mě asi poženou na plodovku.Jsem teď 16tt a zatím ví jen nejbližší okolí, že jsem těhotná.Sice už musím být podezřelá,jak jsem tlustá,ale když se nikdo vyloženě nezeptá,tak mlčím.Já se pořád bojím,že to třeba nedopadne,pokud mě ale doktor uklidní a testy budou dobré,tak to asi nechám vyhlásit místním rozhlasem. Deno,doufám,že se někdy sejdeme nebo až s Pepsikem,jak bude hlásit pozitivní test? ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.