Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Hezké úterý20.3.2012 18:28:43
Přeji pěkný večer všem,
Ivčo - tyjo, tak už jdeš zítra. Přeji hodně štěstí a jsem zvědavá, co to bude. Svým způsobem je to jedno, hlavně ať vše dopadne dobře a jste oba zdraví.Edvi - ty máš velkého bojovníka v bříšku. Super, že kontrola dopadla dobře. Tu pánev nezávidím, já takhle protrpěla celé těhu + dalších pár měsíců při prvním těhu. Měla jsem zablokované esíčko a ty bolesti při chůzi, vstávání byly dost hrozné. Přeji, aby tě to přešlo co nejdřív a měla jsi už konečně pohodové těhotenství. Moc si to zasloužíš. Já byla dnes poprvé v porodnici a překvapilo mě, jak to dr. dobře domluvil. Vzal nás vedoucí oddělení a ani se na nic neptal a objednal nás na SC. Nastupuji 29.3. a říznou 30.3. v 9:30. Kontrolu udělal jemně, že jsem to v porodnici ještě nezažila. Jsem ráda, že to bude až příští týden, mám nyní nemocnou Julinku. Manžel byl dnes se mnou a ještě jsme stihli vyřídit všechny potřebné předoperační vyšetření + zajet s kočkou. Bohužel už jsme ji nazpátek nevezli, museli jsme ji nechat utratit, měla rakovinu ledvin ![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
Re: Hezké pondělí20.3.2012 13:35:41
Edvi, já to tehdy brala tak, že musím určitě přečkat tu nejkritičtější dobu do cca 26 tt a pak už mají děti šanci na život. ty už jsi 25 tt, takže teď už bude mimísek jen růst a sílit, aby ten start do života zvládl dobře - aby ses nedivila a ještě nepřenášela
![]() |
| Lilly78 | 52445 |
|
|
Re: Hezké pondělí20.3.2012 11:24:47
Edvi, to musi byt opravdu na nervy, ale brzy to mas za sebou a zacnes se radovat z vonavouckeho chlapecka
![]() My zatim nic. V posledni dobe o tom vubec neuvazuji a nemyslim na to, potrebovala jsem si procistit poradne hlavu. Mam vsechno rozplanovane az do letni dovolene, bude porad neco. Puvodni verze je, ze pujdeme do akce nekdy na podzim, ale neni to jiste, uvidime, jaka bude situace u nas ve firme. Dve zamestnankyne se snazi otehotnet ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Hezké pondělí20.3.2012 10:48:24
Lilly ale jen chviličkama. Normálně si to užívat neumím, prostě ten strach a obava a nejistota je nějak větší pořád. Spíš přečkávám týdny.
A díky.Co vy? nějaká akce? |
| Lilly78 | 52445 |
|
|
Re: Hezké pondělí20.3.2012 10:42:54
Holka nebo kluk?
Moje sestra otehotnela, jen kdyz se podivala na chlapa, takze to nikdy moc neresila .Prvni mimi byl kluk, takze nositel rodu na svete, huraaaaa, druhe si strasne prala holcicku. Pamatuji si, kdyz me volala, kdyz sla z UTZ a strasne brecela, proste blba........(byla jeste mlada, coz ji omlouva ). Postupem casu rika, ze je moc rada, ze ma dva kluky a ze by uz nikdy na svete nemenila!![]() Ja to taky neresim. Byla bych sice rada, kdyby se nam zadarilo (kdyby se nam VUBEC zadarilo) a byla to holka, mame v rodine jen same kluky, takze by byla prvni. Na druhou stranu mam plny sklep veci po L.,ktere se mi zrovna nechteji rozdavat v pripade holky .......ale v konecnem dusledku je to opravdu uplne ale uplne jedno, hlavne ze bude vse v poradku a zdrave.......![]() ![]() Edvi, Tobe gratuluji, mam pocit, ze si konecne zacinas pomaloucku to tehulkovani uzivat! ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Hezké pondělí20.3.2012 10:39:48
Jo pepsi to určitě máš pravdu, jasně krátkodobé zklamání ihned po zjištětí chápu, ale ne tak že bych to ořvala a brečela kvůli tomu teda.
poprvé jsem si taky přála holčičku, když mi na utz řekli, že je to kluk, tak jsem taky pocítila lehké zklamání, ale trvalo mi to asi půl minuty a těšila se na kluka. Ted mi to bylo tak nějak jedno i když zase jsme si řekli tak třeba to ted bude holčička, když řekli že kluk, tak nás teda vůbec nenapadlo být zklamaní. Ted už prostě chci chlapečka, máš pravdu že to mají jednodužší a ted mám i pocit, že k nim mám nějak blíž.![]() ![]() |
| peps | 122691 |
Re: Hezké pondělí20.3.2012 9:32:48
Krucis, se mi to odkleplo driv
![]() Zkratka z mého pohledu to mají kluci jednodušší a já si samozřejmě jako matka přeju, aby bylo moje díte šťastné a neřešilo priblble zabomysi holčičí spory. |
| peps | 122691 |
Re: Hezké pondělí20.3.2012 9:29:40
Edvi, já bych nebyla tak přísná. Proste mas nejaky sen, ten se rozplyne a krátkodobé zklamaní muže byt na světe.
Dodnes ( přes 16 let) si přesně vybavují cestu domu z utz. Doma nachystane ruzovoucke dupacky, naladena na holčičku a do toho zprava, ze je to kluk jak buk. Přede mnou šel kluk, tak 10-11let, čepice sejdrem, jedna bota napůl rozepnuta, vysmajdana, cely takovy rozgajdany a já na něj zezadu koukala a říkala si - tak tohle budu mít doma Nějak jsem si nedovedla představit, co se s klukem děla, jak si s nim budu hrát, o čem spolu budeme v pubertě mluvit...Ze bych to vyloženě obrecela, to určitě ne, ale to prvotní zklamaní, nebo spis překvapeni tam bylo. Dnes to vidím úplne jinak. Kdybych si mohla dovolit ten přepych prát si určitě pohlaví, beru kluka. Důvod je jediny. Kluci mají v parte daleko jednodušší, průhlednější vztahy, neintrikuji, nepomlouvaji, leccos se jim odpustí, protože jsou to přece kluci. U holek je to jiné. Dcera zvykla na klucici spolecnost dost často nechapala, o co go, holčičí šikana je méně nápadná nez klucici, ale o to promyslenejsi |
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
Re: Hezké pondělí20.3.2012 9:27:02
Edvi souhlas. Je fakt, že znám také 3. 2 z nich otěhotněli jak mávnutím proutku, ale tak nějak už vůbec jsem to nechápala u holky, co se snažili dlouho.
Já si vždycky dělám srandu, že budu chtít víc kluka, protože mi jich je líto, když chcou všichni ty holčičky ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Hezké pondělí20.3.2012 8:21:32
Tak to mi příjde jako neskutečné rouhání obrečet určité pohlaví.
To je až neskutečné. Bohužel. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.