Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Romíku16.3.2012 22:50:46
Romíku-parádní zprávička
![]() .Tentokrát to vyjde![]() ![]() |
| romík76 | 116762 |
|
|
Re: Romíku16.3.2012 21:59:58
Vyděli jste film Perfect-Days I ženy mají své dny. Vřele doporučuji.
|
| romík76 | 116762 |
|
|
Re: Romíku16.3.2012 21:58:29
Děkuji. Doufám , že ty dobré zprávy budou i nadále.
![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Romíku16.3.2012 21:49:28
To je krásná zpráva
![]() ![]() |
| romík76 | 116762 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 21:40:22
Ahoj. Tak jsem se sem konečně dostala a koukám, že máte smutné téma. Jen jsem chtěla napsat, že jsem dnes byla na ultrazvuku po 4 dnech stimulace a folikulky se docela dělají. V pondělí jdu znova.
|
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 21:05:35
Kukačko, je to smutné, ale umřít tak je asi sen každého.
Ach jo, dnes už o tom KONEC. Tobě moooooooc držím pěstičky, aby vše dobře dopadlo ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 20:53:06
Deno, je to sice velmi smutné téma, ale občas o něčem podobném přemýšlí víc lidí. Bratr mi zemřel doma, měl svalové onemocnění - myopathii, zemřel ale na chřipku. Měli jsme postele ve stejném pokoji a u něj to opravdu asi bylo tak, že večer usnul a ráno se neprobudil. Pokud by hůř dýchal nebo tak, určitě bych se probudila. Nakonec jsem byla ráda, že to tak dopadlo, protože jsem ho neviděla trpět. Zemřel na chřipku v souvislosti s onemocněním které měl a měl slabé srdíčko, které to už potom nezvládlo.
|
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: ahojky16.3.2012 20:37:06
Darovat oocyty bych chtěla také, ale po domluvě s dr. jsme to vyloučili. Při mém PCO mám hodně neaktivních folikolů ve vaječnicích. Na UTZ to vypadá, jak šnůra perel a po stimulaci jsem jak hrníčku vař a hrozí mi hyperstimulace. Tak smůla. Bohužel i při tak malé pomoci jsem narážela na dotazy, zda by mi nevadilo, že někde jsou moje děti. Matka je pro mě ta, co se o dítě řádně stará. Ne každá biologická matka se chová jako matka, proto jsem i pro adopci a pěstonskou péči.
Okolí můžeš nakecat, že dítě umřelo kvůli placentě nebo pupečníku.... A nebo se na ně úplně vykašlat a neříkat nic. |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 20:29:40
Martule, moje kamarádka s tím žila dvacet let
![]() Bojovala,ale nakonec prohrála. Ale tak nějak nikdo nevěděl, že už ten konec přijde. Prostě usnula. A to je na tom jediné pěkné. Dnes jsem přemýšlela, jestli člověk, který usne ve spánku opravdu jen tak usne a už se neprobudí a nebo se vzbudí, nemůže dýchat, má bolesti a umře v noci a každý si myslí, že umřel ve spánku. ![]() |
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: ahojky16.3.2012 20:25:32
Fióno - já byla také na začátku dárce oocytů, pak jsem našla náhradní mateřství a takový rok mi trvalo, než jsem se s tím sama dost srovnala, probrala to s dětmi, zjistila si veškeré informace a tak. Teď to beru jako že budu takový přenosný inkubátor pro to miminko. A i když je mi jasný, že hormony po porodu určitě udělají své, vím že miminko bude ve skvělé rodině, oba rodiče mají velkou podporu i ve svých rodičích, kteří o všem vědí. Děti to také tak berou, že odnosím miminko pro někoho jiného ale naše že není. Ale je pravda, že ne každý v okolí bude vědět celou skutečnost, tak trošku mám vymyšlenou pohádku pro okolí, která prostě musí projít. Sice není správné lhát, ale přeci jenom náhradní mateřství ještě není úplně samozřejmé.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.