Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dalalmánek | 116042 |
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 16:41:45
Myslím DeeDee, že tady není řeč o přerušení těhotenství při zjištění vrozené vady, ale o "uklizení" již narozeného zdravotně postiženého dítěte, i tak ProLife argumentují demagogicky.
|
| Jenda00 | 78044 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 16:40:56
Elíí, dík. Hezky jsi to napsala. Já zrovna nejsou svaťouch, ale tohle je fakt hnus no.
Deno, a tohle je druhá věc o které te´d píšeš, je to tam také uvedeno, ale o tom si netroufnu diskutovat. |
| A & D | 120788 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 16:39:51
DeeDee, nevim zda mas na mysli dite pred nebo po narozeni.
![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 16:39:22
Kukačko, tato kamarádka měla lupus, ale ještě ve středu se s ní viděla naše společná kamarádka a na nic si nestěžovala, byla v pohodě, chodila částečně do práce.
A pak v noci umřela, nikdo neví proč, ale asi to bude následek té nemoci:-( Se dnes asi zase ![]() ![]() |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 16:38:00
Reakce na AD:
Tak já doma sice jedno postižený dítě mám,ale přesto,nebo PRÁVĚ PROTO, jsem asi to individuum,co máš ty na mysli, čili,kdybych měla podle testů dítě s nějakým problémem,taky se ho "zbavím". A jestli doma nemáš postižený dítě, tak neodpovídej, s teoretičkama neztrácím čas.... Jinak k diskuzi:ta věta je nechutná a nepravdivá,stejně jako to pseudozdružení "prolife"....zakladatelko, nedělej si z toho hlavu,jsou to fanatici |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Krásný den16.3.2012 16:37:47
Kukačko, já měla dvě těhotenství počaté bez IVF a jedno s IVF.
Ale je to už dost dávno a ty pocity byly fakt jiné. Já si myslela, že čekám holku, protože jsem se cítila úplně jinak, jak při synovi. Ale je to kluk jak buk a na pocity už nedám ![]() |
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 16:37:17
Deno, upřímnou soustrast
. Já přišla o spolužačku se kterou jsem si skvěle rozuměla loni, bylo jí 38, měla rakovinu a zůstali tu po ní 3 děti od 5 do 13 let. |
| Elíláma | 101194 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 16:37:16
Dena: achjo... je vidět, že jako lidstvo (aspoň u nás a v okolí) se hodně nudíme, že se pipňáme v takových titěrnostech místo, abychom byli rádi za to, že jsme tam, kde jsme.
|
| A & D | 120788 |
|
|
Re: Pro life....děti po IVF16.3.2012 16:36:03
Deno, protoze to jsou fanaticka paka.
|
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Krásný den16.3.2012 16:33:44
Děkuji za podporu. "Moje" rodina už o všem ví, posílala jsem jim ráno fotku testu s //, přiznám se že o těch předešlých které mi nevyšly jsem jim předem nepsala. Až teď dneska jsem jim o nich řekla, maminka byla ráda, vysvětlila jsem jim, že jsem je nechtěla moc předem stresovat, protože vím, jak se strašně moc těší na to aby to vyšlo. A v podstatě teď se moc těším i já. Teď už jenom musím počkat na kontrolu u doktora v CAR, na kterou jdu koncem měsíce. To už by mělo být i něco vidět.
Nechodí sem třeba někdo, kdo má jedno dítko počaté bez IVF a druhé s IVF? Já třeba jestli jste viděli nějaký výrazný rozdíl mezi těmi těhotenstvími. Já sama mám 3 děti, jedna dcera je už dospělá, dvě jsou mladší. Dneska jsem to už řekla i jim, že nám to vyšlo. O celém procesu ví už několik let. Já mám zatím neschopenku, ale uvažuji, že bych šla zpátky do práce, tak nevím jestli to zkusit nebo ne. Zatím mi nic není, ale je pravda že je brzo. Akorát žaludek mám chvilkami trochu jako na vodě, ale vyloženě špatně mi není. A k diskusi o dětech po IVF - určitě záleží na míře postižení, kterou dítě má, ale protože jsem jezdila s dětmi do lázní, tak jsem tam viděla spoustu rodičů s dětmi více či méně postiženými, s IVF i bez, často proto, že se narodili hodně předčasně. Nemyslím si, že by děti s IVF šly ve více procentech do DD, z důvodu postižení. Spíš se tam podle mého dostávají děti z naprosto jiného prostředí nebo opravdu s velmi vážnými postiženími, ale i tyto děti jsou spíš ve stacionářích přes den, aby si rodina trošku stihla i něco zařídit a o děti bylo kvalitně postaráno. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.