| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 183036  [Dalších 181666 >>]
Sengam 24288

Re: Hezký večer

15.3.2012 18:38:21
Kukačko, pokud bude zítra negativní test, tak je to z 99% ztracené.
Jsou vyjímky, které mají až pozitivní krev, ale to je fakt tak to jedno procento.
Špatně ti může být i z léků, mně bylo stejně blbě i když jsem byla těhotná, i když nebyla.
Listovku jsem brala i v těhotenství.
Na zítra držím pěstičky ~;((~;((~;((~;((~;((
Sengam 24288

Re: poradte

15.3.2012 18:36:58
Čtyřlístku, Closilbegyt je možno užívat v kuse maximálně 3 měsíce, celková doba užíévání za život je max 6 měsíců, jinak roste riziko adenokarcinomu. To jsem vyčetla:-)
Pokud nezabere Clostil, tak pak už jedině přejít na injekce,které podporují růst folikulů mnohem lépe.

Ivča11 114022

15.3.2012 18:04:14
Tak je fakt, že jsem s tím počítala už ten minulý týden - všechny co znám, tak šly v tom 38 tt, tak doufám, že nezačnu rodit přes víkend a pak se tam budu s někým dohadovat, že si mám v pondělí domlouvat císaře~8~.
S tím doprovodem vůbec nevím - co měla známá, tak manžel čekal venku, pak mu malého hned ukázali - ale to byla pod úplnou narkozou, tak na jednu stranu nevím, proč by tam nemohl při tom spinálu být, stejně je tam daná rouška a předpokládám, že by stál u hlavy~t~.
Fióna a Julie 8/05 39022

15.3.2012 15:29:23
Hm,to mě překvapuje. Malá musí z bříška do 38tt pryč. Na kontrolu jdu v ut, to budu 36+4 a tak jsem si říkala, že nejdřív nás objedná na ten další týden. Na jednu stranu máme čas, zas na druhou stranu, už bych ji chtěla mít v náručí, mít jistotu, že opravdu to vyjde.

Kdyby to šlo, tak jsem taky pro spinálku i s manželem. Minule seděl chudák na chodbě víc jak 30min a čekal, jestli to zvládneme. Další porod si se mnou taky užil a tak si říkám,že by si zasloužil klidný porod, bez komplikací. Ale je fakt, že jsme strašně moc rádi za to, že dr. to domluvil u někoho schopného a SC.
Ivča11 114022

15.3.2012 15:17:02
Fióno, nemusím mít nic - aspoň mi nic neříkala, ale je fakt, že jsem si iniciativně sama zašla na EKG, protože jsem myslela, že to mám mít kvůli potvrzení do průkazky.
Jinak bych šla asi dřív, ale zatím jsem se nechystala k porodu, takže jsem to vydržela fakt skoro do termínu a s tou rychlostí - když jsem šla u nás na velkou gynek. operaci, tak by mě vzali taky do týdne, jen jsem měla zrovna MS, tak mi to objednali do 14 dnů, takže to u nás jde asi rychle:-).
O tom, jak to bude se budu asi domlouvat až přímo na porodním - nebo jestli si to všechno domluvím přímo s dr. v to pondělí~d~ - chtěla bych teda jít na tu spinální, tak uvidím, co mi řeknou.
Fióna a Julie 8/05 39022

15.3.2012 14:37:53
Ahjoh holky,
Štísko vítám tě z porodnice.~3~ Super, že jsou miminka zdravé a že jste š´tastní, zasloužíte si to.

Ivčo - musíš mít nějaké předoperační vyšetření?? U tebe vyčkavají předpokládám do termínu,že? Mě docela udivilo, že jsou schopni objednat tě ve stejném týdnu jako když máš kontrolu, to je rychlost. Jo a jaký způsob ti nabídli císařáku?? V celkové nebo ve spinálce?? A pokud je spinálka, může tam být doprovod??
Pajuška35 122334

15.3.2012 14:03:36
Štístko, moc gratuluji k miminkům. Jejich fotka by se sem určitě hodila, bylo by to i povzbuzení pro nás ostatní.

Jinak já jsem si dneska koupila ten Mamatest citlivost 10, tak zítra zkusím ráno testnout, během dne nechci. A probírám tu různé varianty - když to bude negativní, tak je to asi už směrodatný výsledek. A když bude pozitivní - mohl by být falešně pozitivní? Moc toho o těchto testech nevím, neposledy jsem byla těhulka před 12 lety ~5~. Zítra to bude 13 dní po zavedení. Rodině jsem to ještě nepsala, čekám na další výsledky. Je mi pořád tak zvláštně od žaludku. Ale vyloženě špatně ne.

Brali jste někdo kyselinu listovou? Já jí tu zobu už od podzimu, ale teď mi zrovna dochází balení. Brali jste jí i v těhotenství? A jak dlouho?
ctyrlistek 122242

Re: poradte

15.3.2012 13:45:25
Ahojky holky,prominte,ze sem ,tak vpadam,ale dneska me rekli,ze clostlybegyt se muze uzivat maximalne 6krat,mate nekdo s tim zkusenost?A muze se pak uzivat neco podobnyho,pokud teda neco existuje?Dekuji za rady~;)
Sengam 24288

15.3.2012 12:51:53
Pepsiku, to je standartní postup:-) Asi neměla sestra svůj den:-)
Já ho dnes taky nemám:-(

Štístko, když tak mi je někdy pošli na mail:-) r.vl@seznam.cz
No jo, vyšlo Vám to krásně:-)
Měla jsi štěstí:-)
peps 122691

15.3.2012 12:38:29
Deno, s dr. jsme si domluvily jasný postup 2DC krev, 9-10DC utz, když nebude cysta a bude folík, OPU. Ale sestřička se tvářila, že něco takového vidí prvně, tak mě to znejistělo. UTZ mám objednaný na příští pátek u Sl, tak uvidíme, jak to bude dál
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 183036  [Dalších 181666 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.