Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sengam | 24288 |
|
|
Hezký večer14.3.2012 19:09:33
PEPSIKU tak doufám, že je to poslední MS na poslední rok, že které se raduješ
![]() ![]() KUKAČKO, zkus koupit zítra Mamatest desítku. Je možné, že ta 25tka to ještě nechytla I když už je to dost po trasferu, ale někdo má testy fakt pozitivní později.Držím moc pěstičky, aby to VYŠLO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IVČO ![]() já už pod peřinou neotěhotním, ale pro knížku bych si teda i přijela ![]() ![]() ![]() ![]() EDVI, ti dělali stěry z čípku, nebo jak to zjistili?? ![]() MÍŠO, já myslím, že pokud otěhotníš, tak je důležité to hlídat hlavně před porodem, ne? Ony se na to dělají i nějaké testy v těhotenství a pak před koncem se berou ATB, aby se to nepřeneslo na plod. |
| milis81 +1 | 101863 |
|
|
Re: Tak asi nic14.3.2012 18:59:34
Ivčo zazraky se dějí
je to krásné ,stalo se mi skoro to samé ![]() |
| Ivča11 | 114022 |
|
|
Re: Tak asi nic14.3.2012 18:46:05
Pepsíku super - pomaloučku ale jistě
![]() ![]() .Edvi, na Tebe se to myslím bude lepit až do konce, hlavně že je v pořádku a Ty se drž![]() .Mně dneska byla vracet knížku od Mojžíšové známá - několikrát jim nevyšlo IVF, tak si řekli, že si dají rok přestávku, teď musela k dr., že se motá a omdlívá a začíná 4.měsíc - čekají podpeřiňáka a ani o tom nevěděli . |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: Tak asi nic14.3.2012 18:10:12
Ahoj holky,
dnes jsem byla na kontrole a k mému překvapení dopadla velmi dobře. Zkontrolovali sice jen moč a monitor, ale dostala jsem doporučení do FN Olomouc k přednostovi kliniky, aby pohlídal a ukončil těhu do 38tt sekcí. Jsme objednání na příští útery, kdy se dozvíme nejspíš termín a zda to bude opravdu sekcí. Dr. říkal,že by to neměl být problém, že se znají. Pár posledních kontrol to vypadalo na vyvolávaný porod v 38tt. Já měla po minulém vyvolávaném porodu takový strach, že jsem byla jak na trní a pořád jsem na to myslela. |
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: Tak asi nic14.3.2012 17:41:31
Teď jsem měla na návštěvě velmi dobrou kamarádku, která ví o tom co podstupuji, koukali jsme na těhotenské testy a zjistila jsem, že ty co jsem měla doma, byly s citlivostí 25. Ale na internetu jsem viděla prodávat s citlivostí i 10. Má smysl zkusit koupit ten citlivější? Já jsem před tím nevěděla, tak jsem jenom v lékárně řekla, že chci koupit těhotenský test. Nebo ta 25 stačí?
|
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Hurá!!!14.3.2012 17:16:35
hoj holky. A jéje
![]() Pepsiku další level držím palce.Jinak moc nedočítám, byla jsem u dr. od včera se mi tak rozjely strašné bolesti v celé pánvi, že jsem dostala strach, takže jsem šla zjistit co se zas děje. Naštěstí nic s těhu, jen se mi roztahuje pánev takovým způsobem, že mi vybočil obratel. no hlavně, že jsem zavřená, měla jsem strach abych se neotvírala předčasně. To teda raději budu chodit o jedné noze to už přežiju.Jo ale jinak mám zřejmě hpv virus. Musím počkat na výsledky a pak mi teda prý řekne co a jak. Takže pořád něco. |
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: Hurá!!!14.3.2012 16:00:21
Pepsíku - držím palce ať to vyjde
![]() |
| Natálie | 128507 |
|
|
omluva14.3.2012 15:03:38
říkala sem stačí říct když mě tady nebudete chtít já sem se chtěla jen OMLUVIT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Natálie | 128507 |
|
|
dobrý skutek14.3.2012 14:40:23
vždyt já nic neříkám
já už sem nepolezu budu se bavit s jinýma ![]() asi to bude lepší máš pravdu ale omluvila sem se a to je promě dobrý skutek ![]() ![]() |
| milis81 +1 | 101863 |
|
|
Re: omluva14.3.2012 14:36:53
Nechápu proč nechodíš na jinou diskuzi co tě tady pořád tak láká ?? Nemáš stouto diskuzi nic společného .Na jine diskuzi jsou taky holky ,ktere jsou fajn .
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.