| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 183036  [Dalších 181576 >>]
Sengam 24288

Re: Ahojky

12.3.2012 21:29:27
Ivčo, ty do roku rodíš, já do roku tak akorát strouhám mrkev ~o~~o~
A ty taky papkej, potřebujete to oba:-)
Co tatínek?
Ivča11 114022

12.3.2012 21:24:34
Deni, u Tebe prostě bude platit (zhruba) do roka a do dne~;((~;((~;((.
Já teď slintám u Prima love, jak dělají dorty - sežrala jsem v zoufalství (nic jiného jsem nenašla) velkou krabici namražených jahod s cukrem~8~.
Sengam 24288

12.3.2012 21:15:56
Ivčo, já taky před rokem začínala u Slovákové a ještě se nedočkala ~d~

Jahůdko, mám dole 2,5 kila, což je od ledna prostě SMĚŠNÉ a není to na mě ani vidět:-(
Ale snažím se~;)
A ty si popapkej, pak to vše vylítáš ~;)
romík76 116762

12.3.2012 20:39:05
Ahojda Majdo. Jo jo já jsem doplácela i za ty tři krabice. A nevím, kolik jich ještě budu potřebovat navíc. Ale s náklady se počítá
~t~
Ivča11 114022

12.3.2012 19:44:09
Ve Zlíně, chodím tam i celé těhu ke své doktorce a předloni jsem tam ležela na operaci na gyndě, tak už to tam celkem znám:-). Dneska mě teda otřesně vytočila dr. na utz, tak to doufám, že tu snad na sál nepouští - to bych jim možná ještě utekla i s holým zadkem do Kroměříže~t~
A Ty (a všechny ostatní~;(() se taky dočkáš - já jsem před rokem začla u Slovákové, tak mě teď prostě budeš následovat~;)~;((..
Jahůdka41 121425

12.3.2012 19:21:59
Ahojte všichni,

Pepsiku,tak to je teda pech.S cystou i autem.Já jsem naštěstí cystu nikdy něměla.ALe snad se všechno v dobré obrátí.
Taky jsem se dívla na ten pořad o náradních matkách a taky bych si zrovna od těch co tam ukazovali dítě odnosit nenechala.
Kukačko,jak to s tebou vypadá?Dělala jsi si další test?
Já jsem byla dnes na krev a musím se objednat na další kontrolní ultrazvuk v 17 tt.Vyšlo mi zvýšené riziko vývojových vad ve 12 tt.Bojím,bojím.
Co jsem vysadila utrogestan před týdnem,tak už konečně nemívám motáky.Ale jsem ze sebe lehce znechucená,jsem teprve v 15 tt a už jsem přibrala asi 6 kg.Ale je pravda,že hubu nezavřu od rána do večera.
Ivčo,už to máš za pár,tak držím palce.
A všem netěhotným ať už se konečně zadaří.
Fíšku,blahopřeji k ~s~, já si stejně myslela,že budeš mít jen 1.
A co Eliška,ta už tady asi nechodí.A lilly?
Deno,kolik jsi už zhubla?Už tě ani nepoznám co?
peps 122691

12.3.2012 19:01:56
Ivco a rodit budeš ve Zl?

Já ti zcela nepokrytě zavidim~f~
Ivča11 114022

12.3.2012 18:06:25
Pepsiku, neboj, to přejde a MS dorazí~;((~;((. Cysty jsou na bolení pěkné svině~o~, ať je co nejdřív líp.
Už to mám tak zhruba nachystané - nevěděla jsem, jestli mě tam nenechají už tento týden, tak jen tak dolaďuju podle toho, co mi ještě kdo řekne a nemám teda zkompletovaný kočár - to jsem pověřila rodinu, že to mají jako bojový úkol až budu v porodnici~:-D.
peps 122691

12.3.2012 17:48:16
Na me dnes padla takova beznadej, mám strach, ze uz je to všechno v háji. Ms stále v nedohlednu, dny uz radši ani nepočítám, ale přes 60 uz to je určitě. Dr sice říkala, ze ms dorazí DO 14 dnu a zatím je to 7, ale uz tomu přestávám věřit.
Jeste v patek jsem si to malovala, ze ms dorazi o vikendu a krev mi vyjde na dnesek. Musela jsem do Zl a planovala jsem si, ze to vezmu pri jednom a ono zase nic. Cysta se drží jak pribita, nejsem žádná cimprlina, ale posledni 3 dny uz to boli nějak moc. Dnes jsem 3x za sebou kychla a hrkly mi slzy do oči, jaka to byla bolest ~n~

A pak mi ještě na parkovišti u mrakodrapu nejaka můra odešla dvere~o~Na me se ta smůla lepí ze všech stran~a~
peps 122691

12.3.2012 17:37:35
Ivco~;((
ten týden uteče jak voda a budeš mít u sebe krasne jarnatko. Mas uz všechno připravené, nebo ještě ladis detaily?
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 183036  [Dalších 181576 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.