Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Ahojky10.3.2012 13:09:50
Pety, čím budeš stimulovat? Budeš to kupovat za plnou cenu?
Jsem zvědavá na výsledky, půjdu asi teda o cyklus po tobě.Mně ms začíná kolem 24tého, takže ET, jestli nějaký bude vidím na květen ![]() |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Ahojky10.3.2012 12:24:19
Deni-já teď v dubnu,jak dorazí rudá armáda,začínám s minimálkou
.ET vidím tak začátek dubna. |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Ahojky10.3.2012 12:21:17
Pety, účtuju jak divá, mám toho moc:-(
Chtěla jsem se jít domluvit v březnu,ale zase jsem to odložila, takže v dubnu už se buď půjdu domluvit a nebo rovnou stimulovat.Já nevím:-( Chtěla jsem, aby se na mě podívala v přirozeném cyklu, jak mi rostou folikuly.Jestli vůbec něco ještě produkuju, ale už mám po ovulaci. Strašně ten čas letí, jak je té práce kvanta:-( Ale nemůžu čekat už dlouho, protože letí i roky a bohužel jen nahoru. Takže akce bude duben-květen. Co ty? |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Ahojky10.3.2012 12:17:36
Ahoj
Fíšku-gratuluji moc ![]() ![]() Je pravda ,že v Soukr.dramatech mohli ukázat,že nejsou jen takové náhradní matky ,četla jsem, kdy matka dceři odnosila dítě nebo sestra. .V tom pořadu to docela degradovali ,ale snad to třeba některým ukáže cestu,že je tohle možné...,ale určitě s vhodnějšími náhradními matkami![]() Deni-jaká u Tebe,účtuješ,jak divá,že jo .A co duben ,bude akce?![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Ahojky10.3.2012 10:46:38
Fíšku gratuluju
![]() ![]() ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Všechny zdravím10.3.2012 10:46:17
Pepsiku, já to viděla už v pondělí, nebo kdy to bylo a taky se mi to vůbec nelíbilo.
Ale tak to je o tom, že ty slušné náhradní matky buď neoslovili, nebo nenašli, nebo nechtěly vystupovat. Já bych si ani od jedné dítě donosit nechtěla. Myslím, že ta paní, která tam o náhradní matce mluvila musela zaplatit mnohem víc jak půl milionu a právě proto si našla snad ženu na úrovni, která by těm dvěma nesahala po kotníky. Ale je to teda dobrý "byznys" ![]() |
| Fíšek | 117051 |
|
|
Ahojky10.3.2012 9:49:15
Ahoj Holky, jdu se s Váma podělit o radostnou zprávu, včera jsem byla na UT a máme
. Měříme 86 mm a termín porodu 28.10.Jsme moc štastný!!! ![]() |
| peps | 122691 |
Re: Všechny zdravím10.3.2012 9:23:49
Tak jsem koukla na ta Soukroma dramata a
Ta reportáž je pro náhradní mateřství spis medvědi službou . Jedna náhradní matka prostitutka, druha typická sneda spoluobcanka se vším všudy. Podle té reportáže to vypada, ze se k od odnoseni dítěte propůjčují jen podobne existence. Proc tam nemohli dat alespoň jednu "normální" matku. Anketní otázka: nechaly byste si donosit své díte ženami, které v poradu vystoupily? Za sebe říkám, ze pokud uz bych díte měla, určitě ne. Pokud bych díte nemela, tak taky spis ne. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Všechny zdravím10.3.2012 7:18:47
Dandy dělá se to i v čr, ale je to špatně právně ošetřeno. Náhradní matka prostě podstoupí IVF s otcem toho dítěte, vajíčka dodá biologická matka pokud možno jako pár v podstatě, po porodu se ho vzdá, takže dítě je svěřeno otci a jeho manželka ho pak může adoptovat. Je blbé že na tohle není žádná legislativa, protože když si to náhradní matka rozmyslí a dítěte se nezvdá tak se s tím nedá dělat nic, nebo co když nedejbože zemře otec během těhotenství apod... no musí to být šílený nápor na psychiku. A před náhradníma matkama docela smekám , že do toho jdou.
![]() Jo ty soukromá dramata jsou v archivu na iprima.cz je to poslední díl. |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Všechny zdravím9.3.2012 22:51:43
Ahoj
Dandy-jj za určitých právních podmínek ,to jde udělat,aby vše bylo OK,zrovna tento týden o tom bylo na Primě v -Soukromých dramatech-když tak kukni do archívu./byl tam i náš Car a můj mudr./ Kukačko-hodně štěstí ![]() ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.