| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 183036  [Dalších 181536 >>]
Sengam 24288

Re: Ahojky

10.3.2012 13:09:50
Pety, čím budeš stimulovat? Budeš to kupovat za plnou cenu?
Jsem zvědavá na výsledky, půjdu asi teda o cyklus po tobě.Mně ms začíná kolem 24tého, takže ET, jestli nějaký bude vidím na květen~;)
Pety- B 2004 61691

10.3.2012 12:24:19
Deni-já teď v dubnu,jak dorazí rudá armáda,začínám s minimálkou~;((.ET vidím tak začátek dubna.
Sengam 24288

10.3.2012 12:21:17
Pety, účtuju jak divá, mám toho moc:-(
Chtěla jsem se jít domluvit v březnu,ale zase jsem to odložila, takže v dubnu už se buď půjdu domluvit a nebo rovnou stimulovat.Já nevím:-( Chtěla jsem, aby se na mě podívala v přirozeném cyklu, jak mi rostou folikuly.Jestli vůbec něco ještě produkuju, ale už mám po ovulaci. Strašně ten čas letí, jak je té práce kvanta:-(
Ale nemůžu čekat už dlouho, protože letí i roky a bohužel jen nahoru.
Takže akce bude duben-květen.
Co ty?
Pety- B 2004 61691

10.3.2012 12:17:36
Ahoj
Fíšku-gratuluji moc~;((~;((

Je pravda ,že v Soukr.dramatech mohli ukázat,že nejsou jen takové náhradní matky~:(,četla jsem, kdy matka dceři odnosila dítě nebo sestra.~R^.V tom pořadu to docela degradovali ,ale snad to třeba některým ukáže cestu,že je tohle možné...,ale určitě s vhodnějšími náhradními matkami~;)

Deni-jaká u Tebe,účtuješ,jak divá,že jo~6~.A co duben ,bude akce?~;((
Sengam 24288

10.3.2012 10:46:38
Fíšku gratuluju ~;((~;((~;((
Sengam 24288

Re: Všechny zdravím

10.3.2012 10:46:17
Pepsiku, já to viděla už v pondělí, nebo kdy to bylo a taky se mi to vůbec nelíbilo.
Ale tak to je o tom, že ty slušné náhradní matky buď neoslovili, nebo nenašli, nebo nechtěly vystupovat.

Já bych si ani od jedné dítě donosit nechtěla.

Myslím, že ta paní, která tam o náhradní matce mluvila musela zaplatit mnohem víc jak půl milionu a právě proto si našla snad ženu na úrovni, která by těm dvěma nesahala po kotníky.

Ale je to teda dobrý "byznys" ~d~
Fíšek 117051

Ahojky

10.3.2012 9:49:15
Ahoj Holky, jdu se s Váma podělit o radostnou zprávu, včera jsem byla na UT a máme~s~. Měříme 86 mm a termín porodu 28.10.
Jsme moc štastný!!!~z~
peps 122691

10.3.2012 9:23:49
Tak jsem koukla na ta Soukroma dramata a ~Rv Ta reportáž je pro náhradní mateřství spis medvědi službou . Jedna náhradní matka prostitutka, druha typická sneda spoluobcanka se vším všudy. Podle té reportáže to vypada, ze se k od odnoseni dítěte propůjčují jen podobne existence. Proc tam nemohli dat alespoň jednu "normální" matku.

Anketní otázka: nechaly byste si donosit své díte ženami, které v poradu vystoupily? Za sebe říkám, ze pokud uz bych díte měla, určitě ne. Pokud bych díte nemela, tak taky spis ne.
Edvi+1+1 46083

10.3.2012 7:18:47
Dandy dělá se to i v čr, ale je to špatně právně ošetřeno. Náhradní matka prostě podstoupí IVF s otcem toho dítěte, vajíčka dodá biologická matka pokud možno jako pár v podstatě, po porodu se ho vzdá, takže dítě je svěřeno otci a jeho manželka ho pak může adoptovat. Je blbé že na tohle není žádná legislativa, protože když si to náhradní matka rozmyslí a dítěte se nezvdá tak se s tím nedá dělat nic, nebo co když nedejbože zemře otec během těhotenství apod... no musí to být šílený nápor na psychiku. A před náhradníma matkama docela smekám , že do toho jdou.~;((
Jo ty soukromá dramata jsou v archivu na iprima.cz je to poslední díl.
Pety- B 2004 61691

9.3.2012 22:51:43
Ahoj
Dandy-jj za určitých právních podmínek ,to jde udělat,aby vše bylo OK,zrovna tento týden o tom bylo na Primě v -Soukromých dramatech-když tak kukni do archívu./byl tam i náš Car a můj mudr./

Kukačko-hodně štěstí~;((~;((
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 183036  [Dalších 181536 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.