| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 183036  [Dalších 181516 >>]
Pajuška35 122334

Všechny zdravím

9.3.2012 15:06:03
Tak zítra je to týden od přenosu, přemýšlím jestli zkusit testovat, ale to je asi hodně brzo. I když někdo mi tu psal, že testoval sedmý den, tak třeba by se něco objevilo. Jak brzy jste testovali a vyšlo to? Test už mám doma koupený, ale zatím se na něj jenom dívám.
samia27 128455

Odkaz

9.3.2012 10:41:07
Holky pokud chcete pridejte se k nam na FB nazev Dvojcata je mezi nami spousta maminek co si proslo tm vsim co tady resite a diky IVF mame uzasna dvojcatka rady vamodpovime na cokoliv...toto je odkaz na stranku http://www.facebook.com/pages/Dvojcata/198853896881656
milis81 +1 101863

Re: Ahojky...

7.3.2012 20:19:42
Edvi ano na děckou kliniku mam totiž , v jeden den geneticky ultrazvuk , a hned na to fetalní echo doufám ,že bude vše v pohodě
Snažilka 125839

7.3.2012 19:15:12
Ahoj holky, děkuji za rady a podporu. Myslím, že jí pomůže někam se mnou zajít a vypovídat se, vždy se na mě obrací, když si o tom chce povídat, tak udělám vrbu a trochu se jí budu snažit rozveselit. Je pravda, že si tímto musí projít každá sama. Já jsem to také vždy řešila sama a překonala jsem to. Život jde dál a my musíme bojovat.
Každým dnes vyhlížím MS, už jsem 34DC a stále nic. Už se tak těším na další pokus. Do práce za mnou přišla kolegyně s 3týdenním miminkem a hned jsem si ho musela pochovat, byl krásný malinkej ~t~
Deno i mě je líto co se ti stalo, ještě že je to za tebou.
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

7.3.2012 19:09:29
Milis, taky jsem jak jsem čekala Vojtu byla na fakultce. U nás se dělá ve Frýdku běžně vleký UTZ ale doktorka mi řekla, že vůbec nejsou na UTZ zobrazit cévy, že prostě neví proč, ať se neděsím, že to je jen prostě "vada prostupnosti" ted ne že by tam cévy nebyly, ale že chce aby to v Ostravě zkontrolovali. Tak jsem tam šla .. tam se dr. moc nepodařilo, poslali mě taky chodit ale prostě neviděli vše jak měli - řekl, že velká vada tam žádná nebude, ale prostě potřebuje vidět vše a tak mě taky povali na příští týden nebo jak a doporučili mi fakt třeba hodně chodit před tím (at mimi není srolované dole) tak jsem příště jela vlakem a nechala se natřepat a bylo to vše ok :-)

Jinak velké UTZ dělá výborně i dr. Mičanik ve Frýdku - má i 3D UTZ a udělá fotky ... takže případně zkus tam.
Edvi+1+1 46083

7.3.2012 17:39:14
Milli no akorát tam běž trochu dřív, objednávají všechny na stejnou hodinu a pak to berou postupně jak kdo přišel. At tam dvě hodiny nečekáš. Jinak normální utz zaměřený jen na srdce, měří nějaké průtoky, velikosti atd. Moje mimi trošku nespolupracovalo, tak mě poslal projít se po schodech, tak jsem 2x vyšla do třetího patra a šla znova na utz. Sice to trochu pomohlo, ale stejně jsem musela za 10 dní přijít znova, nešlo vidět úplně všechno a něco se mu nezdálo, tak to zkontrolovat. Manžel může jít normálně s tebou, aspon uslyšíte jak srdíčko bouchá a tak.:-) Ale žádanku tam chtěli. Objednala ses na dětskou kliniku na kardiologii???
.
milis81 +1 101863

7.3.2012 16:45:45
na to echo mi nedla doktorka zadnou zadanku ?? jen jsem se tam objednala tak si o ni řeknu , a prosím tě jak to probíhá ??
Edvi+1+1 46083

7.3.2012 16:34:15
Milli jj byla jsem na echo i na utz na fakultce. Na to echo potřebuješ žádanku, na ten utz ne, to jsem se prostě jen objednala tam kde na první screening.
Fióna a Julie 8/05 39022

7.3.2012 16:00:00
Ne, ale v 30tt možná i dřív se mě ptal čím to bylo a přemýšlel o lékách na ředění krve. U nás to byla čistě mechanická závada, zkrátka se zamotala. ~d~
Hlídá mě dost, jen není důvod proč by měl vyšilovat. Výsledky jsou OK, mimi je hlavičkou dole, děložní čípek mám 30mm, pohyby jsou. Já to chápu, ale ona ne.

Asi ji řekneme, že jsme si dr zaplatili, jen aby byl klid.~t~ Podle mě má už strach, jak se blíží termín porodu a díky tomu, že dělá ve zdr. tak je trochu poznamenaná.
Sengam 24288

7.3.2012 15:43:15
Fiono a chodíš na ty průtoky?
Na tchýni se vykašli~;)
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 183036  [Dalších 181516 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.