Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: Ahojky...7.3.2012 13:59:08
Osobně si myslím, že je ještě čas plašit a jsem přesvědčená, že to budou hlídat i bez zaplaceného dr a že to vyjde. Stres zda cítím pohyby jsem už zvládla. Stačí si lehnout na bok a během 30min by měla žena cítit pohyby. Když mám pocit, že jsem dlouho nic necítila, stačí to udělat a pohyby jdou velmi brzy cítit a já se uklidním.
Přistihla jsem se, že bych možná i chtěla rodit přirozeně. Myslím,že ten porod byl špatný i díky tomu, že člověk věděl, že je mimi mrtvé a celkově k tomu skepticky přistupoval. Nejhorší byla první doba porodní a to ostatní s živým miminkem mohlo být velmi hezké. Zatím se snažím být klidná. Jen mě dnes dost rozhodila tchýně místo toho aby mě spíš uklidnila, že to zvládnu. Vadí mi, že do toho kecá a bude kecat tchýně. Ona je schopná vyšilovat i v porodnici, když budu rodit a nepůjde to raz dva. Ideálně ji oznámit až si mimi narodí a do té doby potichu rodit v porodnici,ale vzhledem k tomu, že budou hlídat Juli, tak přesně budu vědět, kdy pojedu do porodnice. Z toho mám větší hrůzu než se samotného púorodu. |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Ahojky...7.3.2012 13:36:06
Fiono, pokud budeš klidnější, když budeš mít svého dr u porodu, udělala bych to.
Nic není důležitější u porodu, aby byla rodička klidná a ne vystresovaná, že se zase něco posere. Pokud je k tomu dr svolný, věříš mu, zaplatila bych ho a chtěla rodit přirozeně. Snaž se myslet pozitivně, toto už se prostě nebude opakovat!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Ahojky...7.3.2012 13:34:45
Fiono, měla jsem devatenáct, když jsem rodila podruhé.
Šla jsem předtím jen na genetiku, řekli, že je to náhoda, že jsme zdraví a jen si mě převzala dr specializovaná na rizikové těhoteství, ale žádná speciální péče. Rodila jsem normálně v termínu, žádný zaplacený doktor a péče vesměs žádná:-( Malého mi tahali opět za pět minut dvanáct po 24 hodinových bolestech císařem. Ale je to dlouho. Když jsem byla těhotná před 4 rokama, tak jsem už chodila na průtoky pupečníku, hlídali si mě víc, ale to už hlavně proto, že jsem byla stará 35letá matka. |
|
|
Re: Ahojky...7.3.2012 13:28:57
Snažilko, ach jo. Bohužel se takové věci dějí často. U nás je to přesně 3roky, kdy se mimi uškrtilo v 39tt a člověk s tím nic nenadělá. Memá smysl se zlobit. Mě pomohlo, že jsem si řekla, že to tak asi mělo být, že to příroda ukončila sama. Člověk si nedovede představit, jak to dítě bude postižené a život s postiženým dítětem není žádná brnkačka a třeba za 2 - víc roků bude čekat zdravé děťátko a pak to teprve přebolí.
Souhlasím, že utěšujicí řeči opravdu nezbírali a nejhorší jsou těhotné a matky s malými dětmi v dosahu. Závistivě jsem po nich koukala a říkala jsem si proč já jediná. |
|
|
Re: Ahojky...7.3.2012 13:22:12
Všechny zdravím,
Deni chtěla jsem se tě zeptat. Jak tě pak tě hlídali v příštím těhu?? Měla jsi domluveného, eventuálně zaplaceného dr u porodu? Jo a v kterém týdnu jsi pak rodila a jak?? Já byla v pa na kontrole v 34tt. Příští útery jdu na poslední kontrolu a pak už do FN Olomouc do porodnice. Dr řekl, že mi příští kontrolu řekne toho víc, ještě tam nevolal. Celé těhu slibuje CS, ale poslední 2 kontroly z jeho řeči to spíš vypadá na vyvolávaný porod před termínem. Přiznám, že po minulém 24hodinovém porodu se dost bojím, ale utěšuji se, že když jsem to nějak minule dala, tak třeba to bude lepší. Tchýně začala plašit, aby to nedopadlo jak minule a furt do mě hustí, ať si zaplatím dr u porodu. Mě i manželovi přijde proti srsti platit dr za něco co má zaplacené a stejně za mě neporodí a na CS mě nemusí poslat.Co myslíte?????? ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Ahojky...7.3.2012 12:27:22
Pepsiku, jsem ráda, že je vše v pořádku!!Nejdůležitější je to zdraví, co si budem povídat, že jo
![]() A je dobře, že jsi s dr.Sl. spokojená ![]() ![]() ![]() Jahůdko, ještě do CAR nejdu, nechávám to asi na duben.Necítím se na to, mám moc práce a byla bych ve velkém stresu:-( A hubnu ![]() |
| milis81 +1 | 101863 |
|
|
Re: Ahojky...7.3.2012 10:52:54
Pepsíku suer zpráva
nižší levl ![]() dobře![]() |
| peps | 122691 |
Re: Ahojky...7.3.2012 10:48:29
Jejda, tady jsou dnes samé smutné zprávy
![]() Včera jsem synka doučovala nepřímou úměrnost a tak mě to zmohlo, že už jsem pc ani nezapínala. Jestli jste si pod pojmem dobrá zpráva představily //, tak to bohužel Já jsem zatím v mnohem nižším levelu ![]() Včera jsem měla nafasovat další injekci, s dr jsem vůbec domluvená nebyla, i když mi říkala, že má ambulanci a kdybych cokoli potřebovala, mám na ni klepnout. No a sestřička otevřela moji kartu, chvilku tam koukala a pak povídá : no ale tady je napsaný, že kdyby výsledky, to já se musím zeptat paní dr. A v tu chvíli jsem přestala dýchat a už jsem se živě viděla někde na onkologii. Naštěstí mě dr hned vzala, takže jsem bez kyslíku nebyla dlouho . Onkomarkery a i ta další krev jsou vpořádku a dr mi to chtěla oznámit osobně. Dostala jsem 2 ampule agolutinu a jednu neolinu ( ten název si nejsem jistá) a teď budu toužebně vyhlížet ms, pak krev, 10dc utz a když bude cysta pryč a bude co oplodňovat, tak OPU. Já se táák těším ![]() |
| milis81 +1 | 101863 |
|
|
Re: Ahojky...7.3.2012 10:36:32
Ahoj holky jdu vas pozdravit .Deno to co se ti stalo je hrozne
přeji ti at se ti už konečně zadařííííííííííMě od neděle pořád píchá v pravem boku dole ,byla jsem včera na poraně a říkala že je vše v pořádku . Edvi jdu za dva tydny na geneticky ultrazvuk ve 20tt a echo srdícka byla si na tom taky na fakultce?? |
| LuNika | 125526 |
|
|
Re: Ahojky...7.3.2012 10:33:39
Děkuji holky za podporu
![]() Zatím se pokoušíme jen přírodně,přemýšlím i o bylinkářovi-máte někdo zkušenost?Pomohl vám?Pokud se do půl roku nezadaří bez lékařů, tak pak je vyhledáme. Deno co se ti stalo je strašné a moc ti přeji aby jsi měla miminko ![]() Držím![]() ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.