| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1590] Názory 15911600 z 183036  [Dalších 181436 >>]
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

Re: Hezkou neděli

4.3.2012 22:15:30
jak je myšleno vy jste to větší balení??? jeslti tak že jsi baculka a nevíš jestli to jde - tak ano jde. Já jsem baculka a fakt dost a u trojčat mě o spinál prosili, že ho fakt upřednostnují a je to tak lepší jak pro rodičku tak pro děti ... mají na vše víc času a já mám vše pod kontrolou. Napíchnout to byl sice problém - ale za to nemohla tlouštka - protě někomu to jde dobře někomu hůř ..takže se podařilo až na popáté ...ale jsem ráda, že jsem byla při vědomí.
Snažilka 125839

4.3.2012 22:14:16
Dandy, děkuji za názor, stále myslím, že bude to bude v pohodě. Brala bych to asi tak jak to píšeš. Potom písnu jak jí to dopadlo.
Šťístko, hodně štěstí ~p~~p~~;((~;((
Edvi+1+1 46083

4.3.2012 21:55:34
Štístko tfuj tfuj a nevím jestli se to tak dá napsat, ale užij si to!~;((~;((~;((
Edvi+1+1 46083

4.3.2012 21:55:03
No to určitě taky záleží jestli ty testy dělalo akreditované pracoviště. Spíš bych se řídila kolik vyšel ten poměr z toho prvotrimestrálního screeningu jako komplexní. Pak bych se řídila víc tím než triplama.
Já měla u NT taky nějakou hodnotu krve víc k hranici, už nevím přesně kterou kolik, ale celkový výsledek na DS mi vyšel výborně, nějak 1:14368, takže pak už jsem se ani neptala na přesný výsledek triplů. Ale pokud má ten poměr fakt tak nízký tak to bych na plodovku šla určitě a bude jasno. I když toto je šílené riziko dle poměru, tak pořád je to šance na zdravé mimi.
Pety- B 2004 61691

4.3.2012 19:46:30
ŠTÍSTKO-tak ať jde vše dobře a máš své ~p~~p~,už konečně u sebe~;((~;((~x~~x~
Budu se těšit až se ~g~příjdeš pochlubit~;((~R^
Ivča11 114022

4.3.2012 19:31:17
Já jestli půjdu na císaře, tak bych chtěla ten spinál - ale zas nevím, jak to je, když vy jste to větší balení~t~, taky to pořád studuju, no uvidím, co mi řeknou - přepírat se tam s něma nebudu~;).
To bolení jsou nervy~6~ - já zase od té doby, co mi řekla, ať s tím nezačnu do kontroly, tak zhruba 2x za den začínám rodit~e~.
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

Re: Hezkou sobotu

4.3.2012 19:22:56
Snažilko, jenže ty testy kolem toho 13.týdne se jmenují kombinované, protože tam se prostě nesmí a nemá posuzovat jedna hodnota, ale všechny hodnoty dohromady společně s UTZ. Jedna hodnota je prostě nevypovídající ... celý ten test musí být brán jako komplex. Problém spíš vidím v tom, že to možná neudělalo certifikované pracoviště (nevím kde byla) a proto možná dr. vysekal i jen jeden špatný vysledek a zdůraznil ho ... jakože držím ji palce, to 1:2 moc fajn výsleden není o tom žádná, to mi příjde obrovské riziko prostě, nicméně někde vůbec ty tesy v 16.týdnu nedělají kvůli tomu, že jsou nepřesné a řídí se jen těma z 12.týdne (pokud je ale fakt dělá dr. který na to má akreditaci - ti doktoři, jakože seznam se dá dokonce najít na net)
štistko 109770

4.3.2012 19:12:50
Ivčo,taky budu na vás myslet,aby vám to dobře dopadlo~;((~;((tu narkozu právě nevím,jsem to akorad četla a co je lepší?to se všechno dozvím až zítra.bolí mě břicho,asi ty nervy
Ivča11 114022

4.3.2012 18:40:21
Ahoj Štístko~3~,
moc na vás myslím, ať všechno proběhne pěkně v pohodě a dáte se brzo dohromady a co nejdřív jste doma~;((~;((. Jak jsi domluvená - jdeš na spinál, nebo budeš mít celkovou narkozu?
Jahůdka41 121425

4.3.2012 18:32:03
Ahojte,

to riziko 1:2 je opravdu vysoké.Já mám myslím 1:750 a doktor říkala,že kdyby to bylo 1:1000 tak mi řekne,že je to dobré.Šíjové projasnění bylo dobré,myslím 1.8 a ta kůstka asi taky.Snad se mi to po příštích testech taky tak dramaticky nezhorší.V úterý jdu na kontrolu a ještě to chci probrat s doktorkou.Ona taky chodí dělat ty NT screeningy.
[<<Předchozích 1590] Názory 15911600 z 183036  [Dalších 181436 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.