Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Hezkou sobotu3.3.2012 18:18:33
Štístko-ta toto,ale uteklo
.Tak ať jste všichni 3 vpořádku![]() ![]() .Doma vše nachystáno?Kukačko-hodně štěstí ![]() ![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
Re: Hezkou sobotu3.3.2012 15:24:36
Každý se rozhoduje podle svého přesvědčení, znám všechny možnosti a vybrala jsem ti tuto, už se nebudu nikomu zpovídat, proč a jak... tak se v tom už nepitvejte.
Jinak do akce asi v červnu |
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: Hezkou sobotu3.3.2012 14:54:02
Deno, myslím že jsme se tu na podzim potkávali, měla jsem před transferem, ke kterému ale nakonec nedošlo, nebylo co přenášet. Dneska mám zavedené 2 embryjka, tak uvidíme.
|
| štistko | 109770 |
|
|
Re: Hezkou sobotu3.3.2012 14:27:55
Kukačko,to ti uteče a brzy budeš testit,hodně štěstí,at tam najdeš//já jsem na to taky čekala a v utery je budu mít už u sebe
![]() ![]() |
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: Hezkou sobotu3.3.2012 13:55:31
Zdravím všechny,
zkusím se zase přidat k Vám, chodila jsem sem v červnu loňského roku, bohužel nám to nevyšlo, tak teď jsem tu zase. Dneska jsem byla na transferu a čeká mě dlouhé čekání, než budu moct testovat. |
| Sengam | 24288 |
|
|
Hezkou sobotu3.3.2012 12:12:21
Ahoj holky
![]() ![]() Jsme měli včera jednu oslavu a dnes jdu na druhou, vůbec se mi nechce, hlava bolí, práce se kupí, no šílenost:-( Já už to Brebi kdysi psala, že bych šla na PGD a nechala embrya vyšetřit a udělala pro to vše, abych aspoň zkusila dát manželovi jeho "biologické" dítě. A už jsme se tu o tom taky bavily, že každá to máme jinak ![]() Ale pak vlastně Brebi nechápu, proč chodí na spermio, protože i kdyby ho měl výborné, tak bys nechtěla dítě kvůli mutaci? Kdy teda vlastně půjdete do akce? ![]() |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
Re: Hezký čtvrtek2.3.2012 20:46:18
Pepsiku... podle mě to není posouvaní o jednu generaci ..protože to by prostě musel manžel VŽDY tu mutaci přenést .. a to dítě by si MUSELO najít človka přenašeče. .... Neřekla byh, že riziko je nějak extrémě velké ...
různé mutace má spoustu lidí a nikdy se na to nepříje. |
| peps | 122691 |
Re: Hezký čtvrtek2.3.2012 19:49:38
Dandy, to je strašně těžké rozhodnuti. Na jednu stranu je tovlastne takova selekce, kdyz určujeme, kdo se muže rozmnožit a kdo ne a to určitě není správně. Na druhou stranu se ale ten problém , tedy riziko narozeni človíčka s tak strasnou dg jen posouvá o jednu generaci.
Brevi, ale neslo by ve vasem případe uplatnit genetické vyšetření embrya? Ze by embryjka vznikla z vasich bio vajicek a spermii pred ET vysetrili ?Kdyby tady byla Dena, určitě by o tom věděla víc. |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
Re: Hezký čtvrtek2.3.2012 19:34:32
Brebino ... jako já se snažím porozumět, ale ... manžel je jen nositelem - ty nejsi proto vaše dítě může být max. nositelem .... a pokud bude (což prostě odběrem krve můžete zjistit tak přece toto bude vědět a případně až to dítě bude chtít jednou založit rodinu tak se partner dá otestovat taky. Toto mi třeba příjde jako zvláštní důvod, ale pokud ses tak rozhodla tak je to tvé rozhodnutí a to je hlavní, takže nikdo ostatní a hlavně ne já do toho nemá co mluvit. Jen prostě kdyby se manžel nenechal testovat tak to neví ...stejně tak jak to neví x dalších lidí. S touto nemocní je to stejně jako s DS ... je taky hodně lidí co jsou jen přenašeči ... a taky se všichni prostě hned než jdou zakládat rodiny nenechávají testovat atd. Být tvým manželem tak mi to prostě vadí ... nezlob se prosím na mě za to. Pokud by měl nemoc, kterou by OPRAVDU SKUTEČNĚ PŘENESL NA DÍTě a to dítě by fakt nemělo šanci na život, nebo bylo na jistotu postižené tak to chápu asi víc .... ale promiň jen jsem měla potřabu to napsat, nechci nijak rýpat prosím.
|
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
Re: Hezký čtvrtek2.3.2012 19:34:01
jj, protože aby bylo nemocné, musela bych být také nositelem té mutace. Hned jak to manželovi zjistili, tak vyšetřovali mě, já mám vše v pořádku, ale paní docentka nám to začala vysvětlovat takto, když bych do dovedla do krajnosti, tak by tu byla reálná šance (za předpokladu že by dítě bylo nositelem a později jeho parner také), že by naše vnouče mohlo touto nemocí trpět - je to sice jen 50% ale pro mě je to obrovské riziko.... tož tak...
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.