| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 183036  [Dalších 181396 >>]
peps 122691

Re: Hezký čtvrtek

2.3.2012 18:16:50
pardon., to tam být nemělo, kocour mi zalehl klávesnici~q~

Brebi, a to se dá říct takhle s jistotou, že vaše dítě by nebylo nemocné, jen by bylo nosičem?
peps 122691

2.3.2012 18:13:54
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ok
Brebina, E+M 26001

2.3.2012 17:21:51
Pepsi, ikdyž mi v lednu doktorka říkala,že se dnes na tuto informaci neklade takový důraz, jako to bylo před 6 lety, ale já nechci pokoušet štěstí. Stačilo mi jen těch pár ukázek nemocných dětí co bývají občas v televizi a proto nechci aby případní potomci byli nositeli byť jen 1% této nemoci. Moje testy vyšly dobře, takže kdybychom spolu měli dítě, tak by bylo také jen nositelem, nemocné by nebylo...
peps 122691

2.3.2012 16:39:24
Brebi, to jsem nevěděla. Ta informace podle mě výrazně mění situaci. Rozhodla ses správně, já bych taky volila tuto variantu~6~
Fíšek 117051

Ahojky

2.3.2012 16:05:18
Zdravím tady všechny Holky~b~
Jahudko, já jsem na plodovce byla,sice před skoro 16 lety,když jsem čekala dceru. Taky mi vyšly výsledky špatně a to hned 2x a tak mě poslali do nemocnice. Víš bála jsem se,že bych se nedokázala postarat o postižené dítě a ani bývalý manžel. Sice riziko potratu tam je,ale prostě jsem to podstoupila. Za pár týdnu mi přišly výsledky že čekám zdravý,ženský plod,nechala jsem si říci i pohlaví. Ty týdny se táhly ani nevíš jak,ale pak jsem se radovala,že bude a je zdravá. Mám krásnou,zdravou 15 letou dceru. Bylo mi v té době necelých 22 let.Ted čekám fazolku po 2 IVF jsem 5+6tt a jestli mě opět pošlou na plodovku, půjdu určitě zase. Ale věřím, že to bude v poho, i když mi je 37 tak mě to asi nemine...~d~ Drž se!
Sam...Tobě přeji at Ti vše vyjde a brzy najdeš // čárky a přeji to všem snažilkám tady~6~
Edvi+1+1 46083

2.3.2012 14:59:42
ahoj holky nedočítám, kosí mě migréna~q~ musím to zvládnout s paralenem.
Brebi pokud chápu, určitě se rozhodneš správně a držím palce~;((

Jahůdko jaké ti vyšlo to riziko při tom screeningu? jak píše Dandy pokud je to celkem ok, nosní kůstka přítomna a to šíjové rozpětí taky v normě tak bych se na plodovku nehnala.
A jinak tlustá a hnusná jsem taky a je to kluk~t~ Tohle přece vůbec neřeš~R^
Brebina, E+M 26001

2.3.2012 14:36:23
Napíšu to sem naposledy, ten můj osobní důvod, proč nechci zkusit IVF s manželovýma spermiema - důvod je v genetice...
je nositelem mutace cystické fybrózy a tuto mutaci předá svému dítěti. Existuje možnost, že kdyby nositel této nemoci potkal partnera taktéž nositelem, mohli by mít z 50 % (snad si to dobře pamatuju) nemocné dítě touto nemocí. Z tohoto důvodu nechci dát do vínku dítěti problém, který by mohl zkomplikovat život další generaci. Někomu se můžu zdát jako sobec, že nechci využít těch několik možných kousků použitelných pro IVF... Je hodně párů, kterým se rodí přímo postižené děti a velice těžko se rozhodují pro přerušení těhu a pak volí také dárce, ať už jednoho či druhého, já to dělám ze stejného důvodu...
Jahůdka41 121425

2.3.2012 12:36:11
Dandy,
byla jsem na tyto testy,UZ dopadl dobře,ale krev mám hraniční a zvýšené riziko DS.Proto ta další kontrola,jinak bych šla až zase 20 tt.
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

2.3.2012 12:13:59
Jahůdko, na testy ve 13týdnu jsi byla - na ty kombinované krev + UTZ měření nosní kůstky a projasnění šíjového? ... pokud tyto testy dopadly dobře tak na žádnou plodovku nechod. Je to riziko pro miminko ... většinou větší než vychází procento z testů. Riziko že se něco s miminkem kvůli odběru stane je až 1:100 .... takže pokud budeš mít riziko třeba 1:150 nebo prostě 1:200 či čím dál tím menší riziko tak nad plodovkou vůbec nepřemýšlej. A ty první testy jsou stejně mnohem mnohem přesnější než ty v tom 16 nebo 17.týdnu ..
Jahůdka41 121425

2.3.2012 11:22:45
Ahojte holky,

Pepsiku,kdybych byla v caru nebo i jinde u doktora a viděla paní jak se belhá o berličkách,tak já bych poskočila a šla jí pomoct. ~o~~o~~o~
Holky,byla jste některá na odběu plodovky?Jdu ještě v 17 týdnu na kontrolu a pokud budu mít ty testy horší,tak mě jí asi doporučí.Raději nad tím moc nepřemýšlím,to bych se musela zbláznit.Nebo to vám všem vyšly testy dobře?Však zase taková stařenka nejsem,bude mi teprve 35!~q~~q~~q~
No a jestli se odhaduje pohlaví podle toho jak člověk vypadá,tak já čekám určitě holku,jsem tlustá a hnusná k tomu.~8~~8~~8~
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 183036  [Dalších 181396 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.