| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 183036  [Dalších 181386 >>]
pukouska 119315

Re: Hezký čtvrtek

2.3.2012 9:54:44
To je pravda, já mám holčičku bez PK, měla jsem 11 embryí, z toho dobrých bylo 8 - dvě údajně nejlepší mě zavedli a 6 jich nechali jakože pro příště, že by zamrazili, že si mám zavolat za 2 dny jak se vyvíjejí. Telefonovala jsem za ty 2 dny a řekli mi, že 5 jich nepřežilo a jedno jediné vypadá, že se má k světu, tak že mám volat ještě ten další den, tak jsem telefonovala a prý, že ani to poslední nepřežilo, no a samozřejmě jsme byla hotová a nevěřila ani těm dvěma co jsem měla už v sobě, no a 11 den po transferu těhot.test vyšel pozitivní a dnes mám již 2 letou holčičku. Všem držím moc palečky.
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

1.3.2012 20:34:21
Brebi a co prostě risknout jen minimálku ... a třeba najdou u manžela aspon jednu dvě dobré. navíc podle mě spermie jdou mrazit jakože určitě ... tak přece jde ten vzorek jakoby donést před OPU .. aby na něj mrkli .. ne? Nebo dát více vzorků k sobě a vybrat prostě z více vzorků aspon dvě tři spermie. Pokud má aspon nějaké tak to jít prostě musí ne? ...

Jinak .. jak to napsat ať někoho neurazím, ale sama ač ženská cítím obrovský rozdíl v darovaném vajíčku nebo darované spermii. Když máte darované vajíčko..tak vám to embryo dají do dělohy, vy ho odnosíte, vy ho porodíte ... a jste bezesporu prostě maminka se vším všude geny negeny. ALe když jsou darované spermie - vlastně to jedno jediné co chlap může dát ..tak to pak prostě vnímá někdo třeba jinak. Strašně fandím chlapům, kteří toto berou rozumně a statečně ... na druhou stranu nedivím se, že do toho spousta párů nejde. My se doma dohodli, že pokud by bylo třeba darovaných spermií na IVF se vykašlem a půjdeme raději pro dítě adoptivní.

1.3.2012 20:30:02
Brebi, já se sice přiznám, že tady chodím už jen narazově a tak ty vaše příběhy moc neznám ...ale nechcete se pokusit o IMSI? Kdy se ty spermie co najdou prostě pořádně zvětší a prozkoumají ... třeba alespon pár dobrých najdou ... Stačí jedna ... jedináááá

1.3.2012 20:27:32
Sam, já sama mám 4 děti a všechny byly bez PK ... všechny mi zaváděli jen jako 4 buněčné :-) PK nic nezaručí ..stejně tak je pravda, že nikdo nemůže vědět, jesti by embryo nežilo v děloze ač na "misce" se třeba dál nevyvíjí. Děloha má ideální přirozené prostředí ...
Sengam 24288

1.3.2012 20:02:44
Brebi a fakt jsi ani na okamžik nepřemýšlela o IVF s jeho spermiema?

Samm, můj švagr taky vyfasoval jednoho synovce z mého prvního manželství:-)))
Brebina, E+M 26001

1.3.2012 19:55:45
No jak by se na to tvářil, zase ho to dostalo, jako tehdy~n~
Doufal, že by se snad mohlo něco zlepšit, jenže v jeho případě je to určitě opačným směrem, ani tabletky na podporu tvoření nezabrali, prodělal jakousi 3 měsíční kůru a výsledky téměř žádné...

ale co se dá dělat, jsou horší věci na světě....
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

1.3.2012 19:46:27
Deni, děkuju ~R^
Jo a gratuluju k další metě tetičkování :-) Já jsem tetka 8x (vlastní) plus teď asi 4x nevlastní...(brácha si našel přítelkyni se 4ma dětma ~t~)~R^
Sengam 24288

1.3.2012 19:43:31
Samm a někomu třeba ani PK nesvědčí.
Já otěhotněla dvakrát s třídenní kultivací.
S blastocystma jsem ani neviděla pozitivní test:-(
Takže hlavu vzhůru ~;)
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

1.3.2012 19:40:40
Deni taky mne to zarazilo, nicmene presne jak rikas, doktor mi rekl, ze PK by u rozmrazenych mohla byt problem a ze by se v lab mohly prestat vyvijet, kdezto v deloze je pry uplne jine prostredi a podminky. A pokud mame zamrazena dobra embrya (to mame) tak je zbytecne "vyhazovat" za Ah nebo PK. Ja mu na to rekla, ze cokoliv, co by mohlo zvysit sanci na uspech bych rada vyuzila (= i zaplatila), ale na to reagoval naprosto stejne.
Takze o sedreni z penez mu asi nejde, nebo se tak aspon netvaril.~d~
Sengam 24288

1.3.2012 19:34:52
Samm, tak na jednu stranu můžeš být ráda, že tě nepřemlouvali i s nízkou sliznicí, abys do toho šla a bylo 5 tis za KET v háji.
Na druhou stranu ten postoj, že ráno se rozmrazí a v poledne se jde na KET je právě o tom vydělávání center.
Je možné, že by se totiž druhý den třeba ve vývoji zastavilo a tak oni z tebe aspon dostanou peníze za KET.
Ale taky je možné ( a to určitě bude tvůj případ) že je embryu lépe v těle matky než ve misce a proto ho radši hned šupnou do dělohy.
Estrimax růst sliznice určitě podpoří!
Tak pevné nervy ~;)
~
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 183036  [Dalších 181386 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.