| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 183036  [Dalších 181376 >>]
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

Re: Hezký čtvrtek

1.3.2012 19:26:34
Ahoj ženský, jsem tu jenom na skok, hlídám bráchovi děcka...koukáme na animáčka teď ~t~

Dneska jsem byla na další kontrole, bohužel to nedopadlo dobře, sliznice stále nízká a ovu se prej nechystá. Dostala jsem duphaston (doufám, že to píšu dobře) a budu čekat na ms. Od ms mám rozepsaný prednison a estrofem, ten by prý měl tu sliznici trochu podpořit. 13-14dc kontrola a podle toho, jak to bude vypadat se naplánuje KET.
Ptala jsem se dr na AH a prodlouženou kultivaci, tak mi všechno zamítnul, že prý je to zbytečný. Ale čím mně docela šokoval bylo, že prý se embryjka rozmrazí ráno v den ketu a odpolko se jde na transfer...jsem myslela, že se čeká aspoň den, aby viděli, jestli se to embryjko dělí dál...?~d~
Sengam 24288

1.3.2012 19:04:26
Tak nějak rozjímám a říkám si, že to tetičkovství s neteřema mi nosí smůlu:-(
Když jsem byla poprvé těhotná, tak švagrová čekala holčičku o tři měsíce dřív jako já.
Porodila a mně to bohužel ve 40tt skončilo špatně.
Tentokrát druhá švagrová čekala holčičku v březnu, já měla mít TP v dubnu a taky mi to dopadlo špatně:-(
Tak nevím, jestli mi to má dopadnout dobře, až bude švagrová čekat páté dítě a kluka? ~d~
Druhá švagrová už nepadá v úvahu, je jí 50 ~;)
peps 122691

1.3.2012 19:03:38
Brebi, no jo, ta chlapska jesitnost~7~ můj manžel šel v tomhle ještě dal- odmítá jak dárcovské spermie, tak vajíčka. Ted mu narostl hrebinek, kdyz mu vyšel 12% pohyb, ale Sl včera říkala, ze to na věci nic nemění. Bohužel u toho manžel nebyl, takže mi to nevěří a ma pocit, ze je king. O to větší pad nás muže čekat az tam příště bude zase 0, o své ovarialni rezerva si taky iluze nedělám

Jak se na dárce tváři manžel?
Sengam 24288

1.3.2012 18:56:54
Brebi, ale třeba najdou pár spermií a budou stačit na oplodnění vajíček.
Jak on se k tomu staví?

To ježdění po doktorech, to je síla:-(
Obě děti potřebují endokrinologa?
Brebina, E+M 26001

1.3.2012 18:25:18
Deni gratuluju k tetičkovství ~p~
Zítra jedeme opět směr OL, tentokrá s dětmi na endokrinologii, unás prostě nemůžeme mít doktory v jeden den~t~
Brebina, E+M 26001

1.3.2012 18:23:49
jé, co jsem to tam klapla za smalíka~8~ mělo tam být :-(
Brebina, E+M 26001

1.3.2012 18:19:42
Pepsíku čekali, ovšem víš jak chlapi všechno špatně berou. Když ženská potřebuje darovaný vajíčka, tak problém není, ale když jde o spermie, tak je to kolikrá problém obrovský...

I paní doktorka řekla, to, co si myslím. Že se můžeme snažit o IVF, ale stejně ve finále to skončí s dárcovskýma, když by u manžela nic nenašli :-) Tož asi tak... snažíme se vybrat to nejmenší zlo... myslím tím problémy u stimulace atd...když výsledek by byl stejný~d~
Sengam 24288

Hezký čtvrtek

1.3.2012 18:14:00
Brebi ~6~~6~
Já osobně bych první jen šetřila na IVF, zkusila to i s manželovýma šesti spermijkama a pak teprve šla do dárce.
Ale to je jen můj názor.
Manžel nic takového nevyslovil?

Já jsem se dnes stala po šesté tetou:-)
Manželův brácha má tři syny a dnes se mu narodilo čtvrté dítě - dcera:-)
To je radosti v rodině, jsou tu samí kluci.
Měli jsme se švagrovou termín jen o měsíc, o to víc mě to mrzí:-(
No jo, není každému štěstí dáno ~n~~n~~n~
peps 122691

Re: Hezkou středu

1.3.2012 18:01:06
Brebi, tak teď nevím, jestli mám gratulovat nebo utěšovat~6~
Čekali jste takový výsledek?
Brebina, E+M 26001

Re: Hezkou středu

1.3.2012 17:54:07
Možná si říkáte, proč volíme IUI s AID, když přeci jenom něco se našlo... Ono to tak bylo i před 6 lety, šli jsme na IVF s tím, že dárce byl pouze v nejkrajnějším případě, ovšem jak jsem reagovala špatně na zvolený protokol, měla jen 6 folikulů a z nich pouze 3 vajíčka a manžel v den doběru rovněž katastrofální SPG, přikročili tedy k dárci, aby ten pokus nevyletěl z okna.

Naše rozhodnutí se týká také hodně financí, IVF si teď bohužel dovolit nemůžeme, tak jsme se dohodli na 2-3 pokusech IUI a mezi tím našetříme na IVF a případně bychom to zkusili, kdyby z IUI nebylo nic. Přeci jenom je to 10 let co jsem byla na laparce a není jisté, zda mám průchodné vejcovody (tehdy byly, co je dnes nevím, protože mi laparku znovu dělat nechtějí kvůli velkému množství střevních kliček přes dělohu a vaječníky, pří aby mi při zákroku nepropíchli střevo)
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 183036  [Dalších 181376 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.