| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 183036  [Dalších 181366 >>]
Brebina, E+M 26001

Re: Hezkou středu

1.3.2012 17:44:19
Ahojky~3~ koukám, že mě tu netrpělivě vyhlížíte~t~

No jen to shrnu - je to přesně tak, jak jsem celou dobu předpokládala. Moje výsledky O.K. hormony v pořádku, ovariární zásoba vajíček taky v pořádku, kámen úrazu v manželovi~n~
od posledního IVF (6 let) se hrozně zhoršil, našli pouze 6 živých spermií a to ještě ani nevíme, jestli byly nějaké deformity nebo byly v pořádku.

Paní doktorka co jsme u ní byli posledně tam nebyla, což mě trošku mrzelo, ale co, takhle byla taky moc milá. Měli už nachystané případné schéma stimulace na další IVF, ale to jsme jim trošku nabourali plány, protože jsme požádali (tedy já, manžel nebyl schopen slova~a~ jak ho to zase vzalo) o IUI s AID. Jelikož mám zjištěný zánět, tak budu přeléčovat jakýmsi krémem, takže příští cyklus, který začíná za pár dní je pasé a pak jedu se synem na 6 týdnů do lázní, takže akce by se konala nejdřív v červnu

Nafasovala jsem předpis na clostilbegyt, Duphaston a pregnyl s čímž jsem absolutně nepočítala, hrozila se holik bude doplatek, paní doktorka říkala, že pár stovek, ale v lékárně mě mile překvapili, doplatek i s regulačníma poplatkama za recept byl jen 110,-~g~ Ovšem ten krém na můj zánět neměli,t en jsem sehnala u nás ve městě
peps 122691

1.3.2012 16:21:20
Brebi, taky tě nedočkavě vyhlížím ~;((
peps 122691

1.3.2012 16:20:34
To je zajímavé, že všem dělají problémy jenom klučičí jména~:-D. Já jsem vždycky byla schopná vymyslet třeba 5 holčičích, ale vybrat jméno pro kluka byl pro mě děs. Když už se mi nějaké jméno líbilo jako jméno, měla jsem k němu nějakou šílenou asociaci, anebo to bylo s naším příjmením ušišlané nebo rovnou nevyslovitelné.

Přesto vám vaše starosti závidím, taky bych takové chtěla ~n~
Edvi+1+1 46083

1.3.2012 16:04:20
Dubinko hlavně, že jste se na něčem shodli~t~ Ten náš se bude zřejmě jmenovat Bublinek.~t~ už jsme si zvykli~t~No bude to ještě zajímavé~8~

Brebi tak coooo?
Brebina, E+M 26001

1.3.2012 10:32:32
hojky, za chvíli razíme pro výsledky, jsem mírně nervozní, co nám řeknou a co vymyslíme~3~
Dubinka+1 +1 119860

1.3.2012 9:17:09
Ahoj Edvi, my jsme taky nedělali nic jiného než četli v kalendářích, a byvili se jen o jmenech. Přálli jsme si holčičku protože je tolik krásných jmen, ale pro kluka jsme neměli nic a nic moc se nám taky nelíbílo nebo se nehodilo k našemu přijímení. Manžel chtěl Vojtíška, ale chováme kamerunské kozičky a kozlíka jsme pojmenovali Vojta~t~, takže to jsem hned zavrhla~:(. Tak teda že Adam, ale svátek na Vánoce~8~... pak manžel řekl Dominik. Moc se to jmeno nevyskytuje u nás tady teda není~j~ Pohyby zatím nic moc, sem tam takové zalechtání ale není to pravidelné ještě si aspon 14dní počkám, ted už se to bude jen stupnovat. Pohlad bříško~z~~z~
Edvi+1+1 46083

1.3.2012 7:50:26
Ahoj holky, co nového? Měla jsem ted trošku krizi, dva dny jsem necítila pohyby, tak jsem zas plašila, ale dnes ráno se mimi ozvalo.:-) uf. tak se mi ulevilo.Asi budu vynervovaná až do konce. Teda spíš určitě.

Pepsiku já šla na opu dva měsíce po laparce, prý je to hraniční, když je vše ok.

No jméno teda nevím nevím, nějakou dobu u nás vedl Oliver, ale to jsme teď zavrhli, tak zas nevím, to bude ještě asi legrace docela, protože vůbec netuším jak to mimi pojmenujem~d~~t~ Moje četba za poslední dny je kalendář, ten už jsem přečetla snad stokrát a nic. No tak uvidíme.

Událo se něco tady?????~;((
Pety- B 2004 61691

Re: rada

29.2.2012 21:27:00
Ahoj
zdravím těhulky Ivču-Fionu-fakt to šíleně letí~;),hodně štěstí~;((

pepsíku-tak přeji konečně převahu pozitivních zpráv~;((~;((
Sengam 24288

29.2.2012 20:56:35
Pepsiku,určitě to poslali i v Brně na rozbor.

Dnes se loučím ~z~~z~~z~
peps 122691

29.2.2012 20:55:19
Ivco, to jsem rada, ze to vím. Asi bych po takove zprávě taky jancila, ale zatím si nepripoustim možnost, ze by to nebylo ok. Spoléhám na to, ze v Brně obsah cysty poslali na histolku a bylo to v pořádku. No, stejně to neovlivnim a Sl. věřím, ze udělá co bude v jejich silách.
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 183036  [Dalších 181366 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.