| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 183036  [Dalších 181356 >>]
Sengam 24288

Re: rada

29.2.2012 20:47:33
Ivčo, vzhledem k tvému vzhledu bych použila spíš NEOTOČIL:-)
Tak ti to sluší, že bych řekla, že je to na 100% kluk ~;)
Sengam 24288

29.2.2012 20:46:16
Pepsiku, tak to jsi buď nepsala, nebo já to jen nečetla ~d~
Taky nedočítám vše ~;) Ještě že nemáš nohu v sádře~;)

Ona je Slováková celkem realistka:-(
Já když šla na KET s 8buněčným ebryem, tak to tak i řekla, že je to JEN 8 buněčné, že nechce být skeptická atd.
Když jsem jí řekla, že má ze 6 buněčného syna tak mi řekla, že to tedy rozhodně musí vyjít i s 8buněčným, že to budou ty dva culíky navíc.
Ona je ochotná ke komunikaci, vždy mi vše odpověděla, zatím s ní nemám problém.
Po laparce se dává pauza až tři měsíce, ale po odstranění cysty to možná bude i kratší doba.
Myslím, že jeden cyklus nechat proběhnout ms a pak jít do akce nebude nic přehnaně rychlého ~;)
Ivča11 114022

29.2.2012 20:18:12
Ahoj holky,
Pepsiku, hlavně se nelekni, kdybys měla ty onkomarkry vyšší - já jsem to tak měla u endometr. cysty, samozřejmě do telefony mi sestřička řekla - musíte hned přijít, máte vysoké hodnoty, takže jsem pomalu zamlouvala urnu~8~ a nakonec to s ničím vážným nemělo nic společného~;((.
Jinak Deni po dnešní kontrole nevím nic nového - jdu zase za 10 dní, v papírech mám naškrábané něco o císaři, ale nějak konkrétně mi nic neřekla - akorát prý teda nemám zatím začít rodit (hahaha~e~), utz mi dnes nedělala, takže nevím jak je ~p~ otočené - ale vzhledem k tomu, že mu nemohli při KTG najít srdíčko, aby tam dali tu přísavku (málem jsem tam sebou sekla, že se něco stalo~7~)a nakonec tam všechny ostatní seděly s přísavečkou napravo dole a já jediná jsem to měla vlevo naboku kdesi pod žebrama~t~, tak předpokládám, že se zatím neotočila, takže jsem tam strávila přes 3 hodiny a nic nevím~:(.
peps 122691

29.2.2012 20:09:00
Deno, já jsem se sliznicí neměla nikdy žádný problém a navíc jsem si myslela, že čím je cyklus delší, tím vyšší je pak sliznice a ms je silnější. Takhle nějak mi to tuším kdysi vysvětloval můj gyn, když hrozil prstem, že cyklus nemá být delší než 45dnů, že pak krvácím moc a jsem anemická. Tak jsem to asi špatně pochopila nebo nevim.
Za tu péči jsem Sl vděčná (a tedy i tobě, žes mi ji doporučila ~x~), během dvou návštěv mi udělala víc vyšetření než v Brně za 3/4roku, ale rozhodně se netváří přehnaně optimisticky, což je nakonec asi lepší, než kdyby mi slibovala nesplnitelné.

Nevíš prosímtě, jak dlouhá musí být po laparce pauza? Já jsem se na to v tu chvíli nezeptala, nějak mi to nedošlo. Dr sice říkala, že jí mám zavolat, kdybych cokoli potřebovala, ale kvůli takové blbině ji zdržovat nebudu, zvlášť když to není na pořadu dne.

a co se mi stalo? Já jsem to stručně psala a myslela jsem si, že se mi na chcilku podařilo připojit a odeslat to, ale asi ne. Vždyť říkám, že se mi v poslední době nedaří vůbec nic ~l~. Narychlo jsme sehnali pobyt v Alpách. Hotel měl mít ****S -ha ha ha. Měl být na sjezdovce - ha ha ha. Měl mít rozsáhlé wellness- ha ha ha. Hotelu St. Oswald doporučuju vyhnout se obloukem. No a hned první den při poslední jízdě jsem si vyhodila koleno. Do teď jsem si myslela, že nejhorší bolest je trhání osmiček a OPU bez narkozy. Ale mýlila jsem se, nejhorší je když vám krásný chlap (cizí) nahazuje uprostřed sjezdovky končetinu do správné jamky. Vazy to bohužel částečně nevydržely. Brr...
Takže jsem dovolenou strávila s podloženou nohou na pokoji, 3x denně jsem se dobelhala k výtahu a sjela se nadlábnout a zase zpátky. Nuda strašná, bo internet je v hotelu St. Oswald sprosté slovo a wifi dorazila pouze do restaurace. Knížku jsem s sebou měla jen jednu a ještě depresivní, nakonec jsem přelouskala všechno včetně tiráže časopisu Auto-moto ~l~ Tož tak.
Sengam 24288

29.2.2012 19:36:13
Pepsiku a co se ti stalo, že máš berle? ~d~
Nějaký úraz na horách?
Sestřičku na svlíkání by spíš využil manžel, než ty, jsi jí měla říct ~;)

Je dobře, že ti nabrala i onkomarkery a že to chce sledovat a nechce jen "vytahovat" cystu. Zdraví máme jen jedno.
Asi ví, co dělá~d~
Sliznici jsi měla jak vysokou?
Asi jsi kontryhel nepila,že?

peps 122691

Re: Hezkou středu

29.2.2012 19:23:31
Deno , no jo. Ten nejstarší říká, že jí jen jednou denně, a to od rána do večera. Já tedy říkám, že nejí, ale žere~q~
peps 122691

29.2.2012 19:22:30
A jo, to mi nedošlo ~5~ I když popravdě jsem tentokrát byla ráda, že v čekárně nebyl nikdo z vás, které mám ráda. Čekárna byla úplně našlapaná, přesto se nenašla jediná dobrá duše, která by mi trochu pomohla.

Nejdřív mě málem přizabily dveře, jak jsem se je snažila loktem odstrčit, jak bylo venku mokro, tak mi ty blbý berle strašně klouzaly. Bylo jediné volné místo, ale slečna tam měla odložený kabát a kabelku. Když jsem ji poprosila, že bych si ráda někam sedla, velmi neochotně si svoje propriety posunula cca o 10cm. Požádat někoho aby mi hodil kabát na věšák, to už jsem si tedy netroufla, takže jsem se s kabátem pod bradou berlila přes čekárnu k věšáku a zpátky. Slečna mě pak ještě přetáhla popruhem od kabelky, když jsem si dovolila vpasovat do té mezírky, co na mě zbyla ~Rv

Sl. byla bezvadná, se zájmem se vyptala, jak co a kde se mi stalo ~:-D a nabídla mi sestřičku na svlíkání ~g~ a řekla to tak, že to vyznělo jako bych já měla svlíkat sestřičku ~t~, ale to bylo naposledy, co jsme se zasmály. Pak přišly zprávy dobré a špatné. Dobré zprávy, to byly výsledky genetiky, imunologie a hematologie. Špatná zpráva se týká cysty. Má 5cm a vytahovat ji prý nemá žádný smysl. Tady se trochu rozchází názor dr. v Brně a názor Sl. V Brně mi cystu (pokaždé na pravém vaj.) vytáhli a když jsem se ptala, co se stane s tím zbytkem, obalem nebo jak to říct a bylo mi řečeno, že to odejde z těla. Sl. říká, že neodejde, naopak se ta dírka zacelí a cysta se znovu naplní. Kromě toho mi z nějakého důvodu vůbec nenarostla sliznice, takže jednak cysta ms nepustí a navíc není co odkrvácet. Dostala jsem injekci na růst sliznice, za týden dostanu další, něco jako agolutin. A když ani to nepomůže, tak to vyřeší laparoskopicky. Což mě samozřejmě netěší, předpokládám, že pak bude nutná nějaká pauza, než bude možná další akce. Jestli se tedy vůbec ještě nějaké akce dočkám.~Rv No a aby toho nebylo málo, tak mi Sl nabrala onkomarkery, abychom se ujistily, že ta cysta není "aktivní". Jak říkám, na posranýho hajzl spadne ~n~
Večer jsem trochu špinila, tak jsem se začala radovat, ale spíš to bylo po tom utz. Ještě nikdy mě utz tak strašně nebolel, ale přikládám to tomu, že jak jsem měla jednu nohu nataženou, tak se dr nemohla dostat kam potřebovala.

A závěr dne? Taky super. Můj rozmilý chlapeček ztratil občanku, neví o ní minimálně 10dní, že ji nemá zjistil v pondělí ráno když ji potřeboval na poštu a místo aby to řekl, tak si prostě místo ní vzal řidičák a zameteno. Až když jsem mu večer připomněla, že dnes půjdem vyřídit nový pas a musí mít u sebe občanku, tak se přišel zeptat, kde ji má hledat~a~. Kdybych mu to pořád dokola neopakovala, jak jsou ztracené doklady zneužitelné...Takže teď se ještě budeme třepat, aby se jeho občankou někdo neprokázal při černé jízdě, nevzal si na ni půjčku nebo já nevím co ještě.

A jako bonus, jak jsem na něj včera celý večer ječela, ztratila jsem hlas a sotva sípu.
Sengam 24288

29.2.2012 18:45:47
Pepsiku, ty ty děti krmíš dvě hodiny? ~w~~w~~w~~b~~b~

Jahůdko:-) ozvu se na mail ~;)
Jahůdka41 121425

29.2.2012 18:43:24
Pepsiku,

já už do centra nechodím,byla jsem na ultrazvuku na poliklinice.Mám taky 6 kontrolu u své OG v 11 hod.
Dubinka+1 +1 119860

29.2.2012 18:00:55
Ahoj holky, tak jsme se rozhodli pro Dominika. Snad to zůstne do porodu~t~
Edvi a co tvůj chlapeček už máte jmeno?
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 183036  [Dalších 181356 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.