| peps | 122691 |
Re: Hezkou středu29.2.2012 16:28:25
A
bych si taky dala ![]() Další termín mám 6., nemáte některá kontrolu? Jdu nakrmit děťátka a pak to tady vysypu ![]() |
| peps | 122691 |
Re: Hezkou středu29.2.2012 16:25:38
Jahůdko, já vždycky koukám v čekárně kolem a tipuju, jestli někoho neznám. V kolik jsi byla na UTZ?
|
| Jahůdka41 | 121425 |
|
|
Re: Hezkou středu29.2.2012 16:07:02
Deno,já mám času dost,
klidně i příští týden. A co Edvi,ta dlouho nepsala. |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Hezkou středu29.2.2012 15:52:30
Jahůdko a kdy budeš mít čas na kafčo?
![]() |
| Jahůdka41 | 121425 |
|
|
Re: Hezkou středu29.2.2012 15:44:27
Deno, odhad pohlaví nebyl.Doktor říkal,že to nechce tipovat,že je to nejisté,ale svůj tip měl.Byla jsem u Kovalčíka,byl super,všechno mi popisoval,pak se ptal,jestli chci něco vysvětlit atd....Taky říkal,že někdy bývají vyšší hodnoty u žen po IVF.Nezbývá než čekat,ale bojím se.
Pepsiku,taky jsem zvědavá,copak se ti přihodilo. |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Hezkou středu29.2.2012 15:30:58
Pepsiku, jaktoo?
![]() |
| peps | 122691 |
Re: Hezkou středu29.2.2012 15:08:27
Nakukuju, jestli je tady někdo, kdo pofouká a pohladí
![]() Výsledek mého včerejšího dne by se dal nejlépe vystihnout slovy: Na posraného i hajzl spadne ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Hezkou středu29.2.2012 14:53:39
Ahoj holky
![]() Jahůdko a odhad pohlaví nebyl? Ono už jsi starší matka, takže ty výsledky jsou hraniční hlavně kvůli věku ![]() PEPSIKU jak jsi dopadla??? Fiono, strašně to uběhlo. Ať vše dobře dopadne ![]() a máš brzo holčičku u sebe doma. |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: ahoj29.2.2012 9:15:08
Všem těhulkám přeji hodně štěstíčka, aby bylo vše v pořádku a hlavně zdraví.
Snažilkám přeji, aby se to co nejdřív podařilo. Moc dobře vím, jaké to je dlouho čekat a stále nic. Občas se mi zdá sen, že IVF nevyšlo, pak se probudím a uklidním se, když uvidím ten můj velký pupek. |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: ahoj29.2.2012 9:12:37
Zdravím všechny po dlouhé době.
![]() Dlouho jsem tu nebyla, nějak nestíhám. Ráno mám Juli na 4hod ve školce, tak se snažím něco doma udělat a odpo samé kroužky + hrajeme si a cvičíme úkoly.A večer ji hodinu čtu a pak odpadnu. Od ledna jsme měli doma rodiče až prakticky do konce února. Dělali rekonstrukci baráku, tak jsme jim poskytli náhradní ubytování. Jsem v 34tt a všechno je v pořádku. Mám už dost velký strach, aby se nám opět neuškrtila. Mimčo vytáhnou dřív a největší pravděpodobností CS.Má to být někdy po 36tt, zatím nevím, to se dozvím až v porodnici. Jméno vybrala prakticky Julča, chtěla Vendulku a mě se to nelíbilo a tak jsem plácla, že radši Verunku a taťkovi se to moc líbilo, takže jsme už dál nevymýšleli. Mě by se líbila Zuzanka,ale ta se manželovi nelibí :-( pobavilo mě , že Štístko má stejný výběr. Klárku jsem uvažovala při druhé holčičce, ale je to těžké na vyslovení. Juli má problémy ještě v 6letech to správně vyslovit, tak jsme nakonec dali Šárka a nyní Veronika ![]() ![]() ![]() Výbavičku mám nachystanou, tak napůl. Prakticky mi chybí dovézt postýlku a věci do porodnice a kosmetiku na mimčo a ještě nějaké drobnůstky. Oblečení a ložní prádlo mám vyprané a schované. Kočár jsme opravili teprve o víkendu. Zkrátka je ještě dost času, takže nikam nespěcháme. Stejně by se na to prášilo. ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.