| Danca78 | 71667 |
Re: Neděle26.2.2012 13:18:22
No právě
Ráno tam zavolám a uvidím, zda mi řekne jen počkat nebo rovnou přijít. 17DC jsem řešila pravý opak. Zakrvácela jsem a pak špinila, takže sem jí chtěla též navštívit, ale pak to přešlo, tak sem neměla důvod tam chodit. A teď tohle Nemam ráda nejistotu, ráda bych věděla na čem sem |
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
Re: Neděle26.2.2012 13:12:59
Dančo, když půjdeš hned, tak si ušetříš čekání. Já bych počkala, ale to spíš proto, že by se mi nechtělo se hnát k Dr.
. Takže naopak, pokud máš právě teď vhodnou dobu k návštěvě, tak tam zajdi rovnou. Otázka je, jestli ti jen neřekne, že máš čekat . |
| Danca78 | 71667 |
Re: Neděle26.2.2012 12:54:51
Lilly,
díky. Nachlazená jsem teď, hormony neberu a ve stresu jsem snad furt. Asi máte pravdu, že bych měla počkat. Jenže u mojí gyndr.je vždy našlápnuto a šílené objednací lhůty Teď mam v práci relativně čas, takže by se mi to i hodilo. No uvidím zítra,co mi na to řekne. Nerada bych nechala narůst sliznici a pak šíleně krvácela, už teď to mám vždy hodně. Druhý den jak průtokáč, bych mohla sedět na záchodě furt ![]() |
| Lilly78 | 52445 |
|
|
Re: Neděle26.2.2012 12:46:43
Danco,
ja bych na Tvem miste jeste chvilku pockala a pak zavolala OG, aby se na to mrknul. Misa ma pravdu, ja jsem mela docela velke zpozdeni, ale ja jsem po IVF, takze to prikladam tem vsem hormonum. V utery rano jsem mela jet na gyndu, ale kdyz jsem se sprchovala, tak jsem zacala spinit a termin jsem prelozila na dalsi utery. MS se nerozjela, ale kazdy den spinim. Testu jsem delala uz nekolik a negativni. Telo je asi uplne zblble. Moje posledni MS byla 7.1.(!!!!!) a cykly mam normalne 30-32 dnu...... Nebyla jsi treba nemocna, nachlazena, vystresovana????Muze mit take vliv! Hodne stesti! ![]() |
| Danca78 | 71667 |
Re: Neděle26.2.2012 12:29:57
Holky,
díky moc Sem tam mě začně bolet břicho, tak už si říkám, že konečně a stále nic. Navíc vždy před příchodem MS jeden dva dny špiním a teď vůbec ale vůbec nic Do žádné akce se nechystám. Vloni jsem vyčerpala poslední pojišťovnou hrazený pokus IVF a do dalšího se necítím. Navíc nemáme nic našetřeno, takže to nechávám na přírodě, třeba se stane zázrak ![]() |
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
Re: Neděle26.2.2012 12:18:54
Dančo, taky bych ještě pár dnů počkala. Mám MS pravidelně a nedávno jsem měla taky zpoždění, to asi tedy zapříčinila cysta. A Lilly myslím tady měla nedávno taky zpozdění ještě větší.
|
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Neděle26.2.2012 11:26:28
Dančo-já bych osobně,pokud nejdeš do žádné akce,nechala ještě být a počkala ,co se bude dít
.Ale pokud chceš být úplně v klidu,tak OG Ti udělá UTZ a bude mít podle sliznice jasno ![]() |
| Danca78 | 71667 |
Neděle26.2.2012 11:17:10
Ahoj holky,
měla bych na Vás dotaz i když se netýká umělka. Dnes sem 33DC a MS nikde, dle testu těhotná nejsem, ale ani žádné MS či jiné příznaky. A teď k jádru pudla Je nutné jít na vyvolávačku tudíž každý měsíc odmenstruovat nebo to přejít a počkat co se bude dít dál? MS mi chodí pravidelně po těch 28-30dnech každý měsíc, toto je první zpoždění. V polovině cyklu jsem zakrvácela a cca týden špinila, k dr. jsem nešla, pač to samo přešlo. Něco podobného jsem měla přesně před rokem, kdy jsem měla podstoupit KET a kvůli špinění v polovině cyklu se to stoplo a byla jsem poslána na vyvolávačku.Zítra si chci zavolat ke gyndr. ale ráda bych znala váš názor zda je nutné to řešit nebo nechat být ![]() Předem děkuji za odpovědi ![]() |
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
Re: Hezkou sobotu:)26.2.2012 9:51:32
Pety, přesně tak. Já věřím, že se dočkáme...
|
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Hezkou sobotu:)25.2.2012 21:55:09
Mich83-heslo Heleny Růžičkové-Beznadějné to je,když to přestaneš zkoušet
![]() ![]() ![]() Tak já zas na sebe zkouším ten mladý ječmen...... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.