| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 183036  [Dalších 182696 >>]
Michaela83+1 55331

Re: Nedělička :-)

22.4.2012 10:35:32
Ahoj holky,

Sam, pěkné čárky, na krev nepůjdeš?

Deno, tak to se možná nakonec termínově sejdeme a budeme bojovat společně. No uvidíme.

Čtyřlístku a tyď teď máš jaké plány?

Pety- B 2004 61691

Re: Nedělička :-)

22.4.2012 10:05:04
Ahoj cérky,
Samm-pěkné //~g~~R^~;((~;((
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

Nedělička :-)

22.4.2012 9:08:48
Dobré ráno,
sebrala jsem bráchovi foťák, protože tohle musíme vidět ~t~
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/1-ket-v-roce-2012/?collapse=true&page=last&post=last
Edvi zítra volám do car a objednám se na kontrolu.
Edvi+1+1 46083

Re: Sobota

22.4.2012 6:38:38
Sam kdy jdeš k doktorovi?~;(( Jsem úplně zvědavá za tebe~t~
Dandy ty jsi fakt neskutečná jak to stíháš.~R^:-)
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

21.4.2012 22:15:07
se tu směju ... perskou kočku mám taky :-) Anetku a chamík byl Pepa (teda je stále Pepa :-)

Dlouho jsme neměli děti tak jsem to "maskovala" zvířaty. Já jsem cvok do zvířat, manžel není ..toť velký problém u nás. Ale žádné jsem si nepořídila bez jeho svolení. Takže tady teď s náma manžel spíš "trpí a přežívá" protože už nemáme jen ZOO ale i miniškolku :-) Ale je to super, sice v bytě ... ale lepší než nic :-)

Držím palce aby zprávy od gyn byly stejně pozitivní jako je pozitivní test :-)

21.4.2012 20:59:40
Dandy ty jsi opravdu superžena ~6~~t~~R^ Ono by možná bylo jednodušší zjistit, co neděláš, toho by určitě bylo míň~y~
No nicméně my jsme dlouhou dobu měli jenom perskou kočku, přítel mi všechna ostatní zvířátka bojkotoval. Nakonec jsem ho loni o vánocích ukecala na želvičky, takže jsem dostala dvě malinké vodní krasavice (dnes už mají krunýř cca 12cm) a od přítelovo dědečka dostaneme další tři, on už se o ně nemůže starat. Přítel se připravuje na budování 1,5m velkého akvárka, které nám zabere skoro půl obýváku ~t~~8~
No a odedneška jsme se teda rozrostli ještě o chamíka - Pepina ~t~ Terárko jsem zařídila podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, až mi přítel doveze foťák, zkusím pořídit nějaké snímky :-)
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

21.4.2012 20:35:27
Sam, tak to máme další společnou zábavu krom korálků :-) já jsem zvířecí maniak ... a chamík s náma do předloni taky bydlel - (ted teda bydlí u kámošky, protože jak jsem čekala trojčata tak mi manžel dost naznačil, že pokud budu muset do nemonice, on ho určitě krmit nebude- cvrčky psychicky nezvládl a já se bála, že budu fakt dlouho mimo domov, tak je u kámošky a je mu tam moc dobře! (mi méně, protože nemám ráda, když si něco pořídím abych se toho zbavovala ... nicméně i tak mám doma stále malou zoo (vč. třeba metr a půl dlouhého leguána když jsem u těch plazů :-)

21.4.2012 20:06:50
Ctyrlistku dekuji. Necitim vubec nic, to mi prave prijde trochu divne. Neni mi spatne, nejsem moc unavena, nemam nijak extra zvetsena nebo citliva prsa...nebo to proste jenom nepozoruji. Akorat mam trochu vice hlad nez obvykle, takze sezeru na co prijdu ~t~ Timhle tempem budu brzo jako koule ~n~
V pondeli budu volat do CAR, tak uvidim, na kdy mne objednaji na kontrolu, ale myslim si, ze to bude az na ten dalsi tyden. Do pondelka budu jeste testovat, pokud bude vse v poradku, tak uz toho asi necham ~t~
ctyrlistek 122242

21.4.2012 20:02:04
Samm,tak se drz a citis neco na sobe,nejake zmeny?A kdy jdes na krev?~g~

21.4.2012 19:36:42
Ahoj ženský ~3~

Dostala jsem se k PC až teď, byla jsem dnes na jedné akci zkusit štěstí s prodejem svých korálků, docela to pěkně syplo, tak jsem si přivezla domu malý dáreček - chameleončí miminko ~6~:-)

Test v pořádku, máme už fakt skoro tu dálnici :-) Bohužel si foťák odvezl přítel, takže fotka nebude ~f~
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 183036  [Dalších 182696 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.