| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 183036  [Dalších 182566 >>]
Sengam 24288

Re: Hezký večer

18.4.2012 10:36:38
Pety to je šílené, proč to smazala? Já tam fakt nemám čas hlídat, jestli se tam někdo na něco zeptá:-( a myslím, že ani většina z nás:-(
Škoda pro nově příchozí:-(

Babeto, jak jsi nás tady vlastně našla?:-)
Tak zapadlé v Drbárnách?
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

Re: Pěknou středu!

18.4.2012 10:35:46
Deni která??? Že já to asi možná tuším ~y~~y~~y~
Sengam 24288

18.4.2012 10:29:22
Samm, pošli:-)
Sengam 24288

18.4.2012 10:28:48
DÁMY JÁM MÁM TAKOVOU RADOST ~z~~z~~z~~z~~z~~z~

Dostala jsem po mailu právě super zprávu, jedna holčina je těhule a já jí to taaaaak přeji:-)

Třeba se přizná ~y~~y~~y~~y~
Michaela83+1 55331

Re: hezkou středu :)

18.4.2012 10:03:43
Fiono to znám. My se v našem okolí začali snažit jako první a jako skutečně jediní stále nic a to už někteří začali druhou vlnu.

Čtyřlistku nemám zkušenosti s IUI, tak bych raději zavolala do CAR. Jinak já do Unici taky chodila.

Babeto ahoj, vítám tě tady.
LuNika 125526

hezkou středu :)

18.4.2012 9:40:39
Sam kéž by jsi odstartovala těhu vlnu~;((~;(( a každá by se letos dočkala // a vše vedlo radostně až k mimi~p~
Já si poprvé dnes koupím ovulační testy a zkusím vyjít té přírodě naproti.Po nemocích mám rozházený cyklus,beru probiotika tak snad už se mi budou všechny nemoci vyhýbat.
Jsem ráda že nás tu oběvily i nové snažilky~R^
Sam těším se na tvůj aktuální testík,je radost vidět pozit.test.~x~
Babeta79 129394

18.4.2012 9:18:07
ahoj holky,
Sam, ty mas uplne stejny pribeh jako ja... na rodinu chodim zhruba stejnou dobu jako ty. Nejdriv jsem chodila na Lednovky, to se pak rozpadlo, pak na Snazilky, tam jsem jedina netehotna a pak jsem tak jen spis obcas nekam nakoukla, ale uz se nezapojovala, nemela jsem nejak s cim.
Ted se chystame do prvni akce v CAR, tak jsem se pripojilak vam (jestli to nevadi~f~) je to presne o tom, ze o tom nemam s kym mluvit, moc lidi po umelym v okoli nemam a ty co otehotnely prirozene mi prijde, ze nejak nechapou, co prozivam. Navic u me je problem, ze ja po dvou letech snazeni otehotnela dva mesice po laparoskopii a v 10tt to slo pryc - zamlkle... a ted je to uz zase pres rok o revize a porad nic. Tenhle mesic melo byt IUI, to neklaplo a rovnou se pristoupi k IVF... no neni to jednoduchy
Fióna a Julie 8/05 39022

18.4.2012 9:12:54
Ctyrlistku - já takový odborník nejsem, u mě by to byl příchod MS. Těžko radit.

Snažilko - přeji aby se embrya uhnízdila.~;((~;((~;(( Co budete mít za štěňátka??? Zháním pro Juli místo miminka.~f~ A netušila jsem jaká je to fuška, něco vhodného sehnat.
Fióna a Julie 8/05 39022

18.4.2012 9:05:06
Sam, přesně. Ty si tu velkou slávu zasloužíš!!! Už jen za trpělivost, že jste to nevzdali a bojovali. Vím moc dobře, jaký je to pocit, když se dlouho snažíš a v okolí už některé mezi tím stihli 2~p~ a ty nic. Kolikrát se mi stalo,že kamarádka otěhotněla a já to obrečela~7~ a pak se cítila provinile, že ji to mimčo závidím. Ale věřím, že se všechny dříve nebo později miminka dočkáme a díky tomu boji, budeme skvělé mámy.
Fióna a Julie 8/05 39022

18.4.2012 8:56:29
Dandy - 4 děti + 7 zamražených?? Tvůj boj v hlavě chápu, není to lehké. Bohužel se obávám, že to nakonec vyřeší realita. Jak píšeš, tak máte 4 děti a jste v malém bytě a podle toho co píšeš, manželovi to stačí, tak ti nezbyde nic jiného než vyhodit~f~ I kdyby jste se rozhodli mít další dítě, tak něco se nepodaří rozmrazit, tudíž vyhodí a jestli použieš 2 embrya, tak zbytek se opět vyhodí.A výčitky, že je nedaruješ, mít nemusíš, je to tvoje věc. Mě osobně by už jen trojčata stačila, jsi dobrá, jak to skvěle zvládáš.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 183036  [Dalších 182566 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.