Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ctyrlistek | 122242 |
Re: Pěknou středu!18.4.2012 8:56:27
Holky v noci jsem mela zimnici,horecky a bolelo me brisko a zada.Vubec jsem se nevyspala,je to lepsi,ale klouby a zada boli furt,brisko o neco min.Je to normalni?
![]() |
| ctyrlistek | 122242 |
Re: Pěknou středu!18.4.2012 8:54:06
Chodim na unicu v Brne.
|
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Re: Pěknou středu!18.4.2012 8:51:42
Ahoj Fiono
![]() Naprosto tě s těmi diskuzemi chápu, měla jsem to taky tak. Když jsem rodinku objevila, to bylo asi před 3,5 lety, tak jsem chodila na Nové snažilky na internetu, to jsem ještě nevěděla, že přirozeně mít děti nemůžu. Holky si stěžovaly a byly smutné každý měsíc nad negativními ovu nebo těhu testy. Pak jsme měli dost krizový období s přítelem, přestala jsem tam na nějakou dobu chodit (mezitím jsem byla na LPSK, kde zjistili můj problém) a když jsem se tam vrátila nakouknout, tak 3/4 z nich už měli v nicku tt nebo jméno miminka. Strašně jsem jim záviděla. Na tuto diskuzi jsem začala chodit někdy v září, když jsme začali prvně řešit umělko. Každé z nás jsem při novém pokusu držela palce a strašně záviděla // Pořád jsem si říkala, jaké by to bylo, kdybych taky mohla napsat "holky mám konečně //" A teď se mi to asi splnilo a je to neuvěřitelnej pocit. Nejvíc mně potěšila včera Pety, když psala "Samm snad rozjede těhu vlnu" To mi fakt upřímně vyhrkly slzy, jak mně to zahřálo u srdíčka ![]() |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: Pěknou středu!18.4.2012 8:45:56
Ahoj holky,
zdravím všechny, u nás je taky slunečno. Užívám si poslední dny MD a už se nemohu dočkat, až nastoupím do práce. Doma sama je nuda. Jak tady píšete, jak se snažíte, tak bych hned brala aspň to snažení. Juli má představu, že se přitulím k manželovi a mimi je v bříšku. ![]() Nechápe, že musím mít pauzu a tak nám občas radí, aby bylo znovu miminko. Co se týče přesunutí diskuse, tak sem je to na prd. Špatně se to hledá, nejde to vidět. Ta diskuse na hlavní je mrtvá a nikdo neporadí. :-( Nevím co si o tom mám myslet. Argument, že tady vykecáváme i o něčem jiném než IVF, je směšný.Jsme tady všechny, co bojujeme o mimi a nemáme to hned. Já když jsem si našla " vhodnou" diskusi, tak všechny otěhotněly a já nic, tak jsem se přesunula, všechny porodily a já opět nic, tak jsem přestala úplně chodit na rodinku z důvodu obavy, že ať si najdu co chci, tak jsem za smolaře a málokdo pochopí, jak je ten boj o mimi těžký. Doma, v práci... si nemám s kým povídat, nikoho to nezjímá a max jednou, tady mám pocit, že jsme na tom všechny stejně a nikdo mě neodsoudí. |
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Pěknou středu!18.4.2012 8:23:50
Krásné (opět sluneční) dobré ránko
![]() Deni jsi tu? Mohla bych tě prosím prosím požádat opět o vložení fotečky? Poslala bych ti jí zase na mail Dnešní testík se pochlubil krásnou čárkou ![]() ![]() |
| Motýl73 | 12675 |
|
|
Re: Hezký večer17.4.2012 22:47:15
![]() Mě tam včera taky smazala. Ona vůbec nechápe a chápat nechce. Robot bez empatie. |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Hezký večer17.4.2012 22:12:02
Tak před chvíli jsem na tu na hlavní,dala odkaz ,kde jsme a příspěvek byl SMAZÁN SPRÁVCEM
![]() ![]() |
| milis81 +1 | 101863 |
|
|
Re: Hezký večer17.4.2012 22:09:35
Ahoj chvíli jsem byla pěkně zmatena kde sem se ocitla na jake diskuzi,je tu uplně blbé malem jsem vas nenašla
![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Hezký večer17.4.2012 21:37:57
Pety, napiš to sama
Psala jsem do Knihy přání a stížností, nebylo mi vyhověno, tak at se stará správce. Mohla tam dát Roni odkaz na tuto diskuzi, protože jinak to prostě nemají nově příchozí šanci najít. |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Hezký večer17.4.2012 21:11:51
Deni-napiš to ty na tu hlavní,kde jsme,ať nás nehledají
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.