| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 183036  [Dalších 182556 >>]
ctyrlistek 122242

Re: Pěknou středu!

18.4.2012 8:56:27
Holky v noci jsem mela zimnici,horecky a bolelo me brisko a zada.Vubec jsem se nevyspala,je to lepsi,ale klouby a zada boli furt,brisko o neco min.Je to normalni?~a~
ctyrlistek 122242

18.4.2012 8:54:06
Chodim na unicu v Brne.
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

18.4.2012 8:51:42
Ahoj Fiono ~3~
Naprosto tě s těmi diskuzemi chápu, měla jsem to taky tak.
Když jsem rodinku objevila, to bylo asi před 3,5 lety, tak jsem chodila na Nové snažilky na internetu, to jsem ještě nevěděla, že přirozeně mít děti nemůžu. Holky si stěžovaly a byly smutné každý měsíc nad negativními ovu nebo těhu testy. Pak jsme měli dost krizový období s přítelem, přestala jsem tam na nějakou dobu chodit (mezitím jsem byla na LPSK, kde zjistili můj problém) a když jsem se tam vrátila nakouknout, tak 3/4 z nich už měli v nicku tt nebo jméno miminka. Strašně jsem jim záviděla.
Na tuto diskuzi jsem začala chodit někdy v září, když jsme začali prvně řešit umělko. Každé z nás jsem při novém pokusu držela palce a strašně záviděla // ~f~ Pořád jsem si říkala, jaké by to bylo, kdybych taky mohla napsat "holky mám konečně //" ~y~ A teď se mi to asi splnilo a je to neuvěřitelnej pocit.
Nejvíc mně potěšila včera Pety, když psala "Samm snad rozjede těhu vlnu" ~t~ To mi fakt upřímně vyhrkly slzy, jak mně to zahřálo u srdíčka ~6~
Fióna a Julie 8/05 39022

18.4.2012 8:45:56
Ahoj holky,
zdravím všechny, u nás je taky slunečno. Užívám si poslední dny MD a už se nemohu dočkat, až nastoupím do práce. Doma sama je nuda.

Jak tady píšete, jak se snažíte, tak bych hned brala aspň to snažení. Juli má představu, že se přitulím k manželovi a mimi je v bříšku.~t~~t~ Nechápe, že musím mít pauzu a tak nám občas radí, aby bylo znovu miminko.

Co se týče přesunutí diskuse, tak sem je to na prd. Špatně se to hledá, nejde to vidět. Ta diskuse na hlavní je mrtvá a nikdo neporadí. :-( Nevím co si o tom mám myslet.~q~ Argument, že tady vykecáváme i o něčem jiném než IVF, je směšný.
Jsme tady všechny, co bojujeme o mimi a nemáme to hned. Já když jsem si našla " vhodnou" diskusi, tak všechny otěhotněly a já nic, tak jsem se přesunula, všechny porodily a já opět nic, tak jsem přestala úplně chodit na rodinku z důvodu obavy, že ať si najdu co chci, tak jsem za smolaře a málokdo pochopí, jak je ten boj o mimi těžký. Doma, v práci... si nemám s kým povídat, nikoho to nezjímá a max jednou, tady mám pocit, že jsme na tom všechny stejně a nikdo mě neodsoudí.
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

Pěknou středu!

18.4.2012 8:23:50
Krásné (opět sluneční) dobré ránko ~3~

Deni jsi tu? Mohla bych tě prosím prosím požádat opět o vložení fotečky? Poslala bych ti jí zase na mail :-) Dnešní testík se pochlubil krásnou čárkou ~t~~b~
Motýl73 12675

Re: Hezký večer

17.4.2012 22:47:15
~4~
Mě tam včera taky smazala.
Ona vůbec nechápe a chápat nechce. Robot bez empatie.
Pety- B 2004 61691

17.4.2012 22:12:02
Tak před chvíli jsem na tu na hlavní,dala odkaz ,kde jsme a příspěvek byl SMAZÁN SPRÁVCEM~5~~q~
milis81 +1 101863

17.4.2012 22:09:35
Ahoj chvíli jsem byla pěkně zmatena kde sem se ocitla na jake diskuzi,je tu uplně blbé malem jsem vas nenašla~q~
Sengam 24288

17.4.2012 21:37:57
Pety, napiš to sama:-)
Psala jsem do Knihy přání a stížností, nebylo mi vyhověno, tak at se stará správce.
Mohla tam dát Roni odkaz na tuto diskuzi, protože jinak to prostě nemají nově příchozí šanci najít.
Pety- B 2004 61691

17.4.2012 21:11:51
Deni-napiš to ty na tu hlavní,kde jsme,ať nás nehledají~;)

[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 183036  [Dalších 182556 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.