| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 183036  [Dalších 182536 >>]
Sengam 24288

Re: Hezký večer

17.4.2012 20:20:47
Dandy, máte těžké rozhodování a jak se rozhodnete bych na Rodinu.cz rozhodně nepsala~;)
Je tu víc šmíráků, než si myslíme a tebe hodně zná i reálně,vizuelně z TV ....
A jsem zvědavá, jestli si pro ty mražáčky ještě zajdete:-)
Já mít čtyři děti, tak končím:-)

Snažilka 125839

17.4.2012 20:20:37
Samm, zatím jsem doma, čekám na porod mé malé a v pondělí půjdu normálně do práce. Nechceš mi poslat test MMSkou? ~j~
A s tím darováním, to je těžké, sama nevím co bych dělala, vůbec tě neosuzuji~6~
Deno ty věříš na karty? nebo na nějaké to duševno?
Michaela83+1 55331

Re: Nabízím oplodnění

17.4.2012 20:16:23
Tak teď jsem se chtěla připojit z pracovního NB (já vím, ale jsem už doma a pracuju, tak nebudu zapínat několik PC a NB:-)) a konečně jsem pochopila o jakých přesunech jste mluvily, páč nejsem vás našla... V telefonu, PC i druhém NB to mám v záložkách:-(.

Jooo Pety, se obávám, abych zase neskončila utopená pod vlnou:-(, ale tak co má být prostě bude.

Deno, reagovala jsem na to, co jsem četla. Já z tebe cítím určitý odstup... Nedivím se, já se na to cítím po roce... Myslím, že na tom co ti ta holka řekla je dost pravdy.

Dandy, chápu tvoje pocity. U mě je to možná ještě míň pochopitelné, páč ač ne embryjka, tak patrně darovaná vajíčka jsou naší jedinou nadějí, ale já sama si sebe v té stejné roli, nebo v tvé roli neumím představit. Na druhou stranu si neumím představit ani to, že bych si pro mrazáčky šla s počtem vašich neskutečně úžasných dětí :-D. Já tě vůbec neproklínám, hele tak jestli budete mít jedno zlobivé, tak si přijdu:-D, nééé to je fakt jen vtip, doufám, že to tak bereš.
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

17.4.2012 19:58:06
čtyřlístku, pobolívání v břiše, příznaky jako na MS to vše patří i prvním těhu příznakům takže z toho nepoznáš nic. Musíš vyčkat ... zhruba 12 dnů po inseminaci by možná mohlo být něco na testu vidět.

17.4.2012 19:57:19
no právě ... já mám taky pocit, že bych darovala dneska po té co mi rozbili sklenku a vyházeli celý příborník a počmárali stůl ~:-D Ale jen obrazně "darovala" už ty hotové samo :-)
Sengam 24288

17.4.2012 19:55:44
Dandy, já tě chápu~;).
Dnes mám náladu na to, že bych darovala:-)
Ale někdy, když nad tím přemýšlím tak si říkám, že bych to asi nezvládla si říkat, že na světě chodí moje dítě a já o tom nevím.
Jak se znám, tak bych někdy začala zjišťovat.
A taky mám dnes náladu, že je lepší darovat než vyhodit.( ale nemám ji vždy takovou:-) )
A taky vím, že většinou se embrya např. z Prahy nedarují do Prahy, ale někde na druhý konec republiky, nebo spíš do EU.
Ale ani tak není 100% zaručené, že se dva sourozenci potkají a zamilují, že jo ~;)

17.4.2012 19:54:42
Jinak Deno, ptala ses na manžela ... on mi řek, že darovat nechce v žádném případě, že by mu to vadilo, že někde je geneticky naše dítě, nedejbože uplně pohledově stejné jako něco co máme doma ... prostě mu ta představa vadí. Na druhou stranu mé myšlenky pracují na plno a říkám si, že když se ve světě kšeftuje s tolika věcma, že nevěřím, že se nekšeftuje i v CAR a co my můžem vědět, kolik se opravdu oplodnilo embryí, kolik se dobře vyvíjelo atd že ... ale já jsem člověk co všechny vždy podezřívá tak mě neberte vážně a doufám, že se to neděje ...

17.4.2012 19:52:52
SaMM, ne nejsem těhotná :-)
Sengam 24288

17.4.2012 19:51:33
Samm, to jsem ji viděla v představách ~t~~t~~t~

17.4.2012 19:51:21
Deno, no to je právě to ... manžel mi taky řek - když se teda za x let rozhodnem že půjdem do KET tak stejně rozmrazí embrya a dají ti max. dvě .. a ostatní stejně ... vyhodí :( maji to zamražené max. na dvě dávky. Taky se manžel hrozil jestli hodlám chodit po jednom pro všechny nebo co :-)

No o tom darování je to takové složité ... já bych asi dokázala darovat vajíčko, manžel spermie ale ne celé embryo ... ač vím, že by to bylo lepší než je vyhodit. Víš jak moc se to ve mě bije ? :-(( Mám z car dopis doma už víc jak 3 měsíce a ještě jsem jim neodpověděla. Jsou to dva tisíce ... já vím, že člověk v životě utratí víc, ale je to zas jen na rok ... já právě přemýšlela, že až tak stará nejsem pravda (ale manžel má o 12,5 roku víc že ...) a hlavně, bydlíme v bytě a už ted je nám tu celkem těsno.

Příjde mi blbé, že to tu řeším, nechci někoho naštvat tak už raději mlčím. Holky by tu daly nevím co mít aspon ještě pár embryí v mrazáku na další pokus ... a já se tady takto rouhám. Jenež já před pár lety bych dala taky nevím co za to mít aspon jedno životaschopné emrybo ... takže to chápu, že mě třeba ostatní za to co píšu proklínají ...
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 183036  [Dalších 182536 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.