Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Re: Pěkné úterý!17.4.2012 9:46:35
Babet a kam chodíš do car?
|
| Babeta79 | 129394 |
|
|
Re: Pěkné úterý!17.4.2012 9:43:54
jojo, urcite, moc diky. My mame ICSI kvuli hranicnimu SPG. To je vlastne v tuto chvili jedina placena castka celeho IVF, pak zamrazeni, jestli neco bude a popr. leky
|
|
|
Re: Pěkné úterý!17.4.2012 9:43:52
Edvi děkuji, také se (už trošku hlasitěji) raduji
![]() Zítra zkusím další ![]() |
|
|
Re: Pěkné úterý!17.4.2012 9:41:51
Babeto děkuji
![]() Uff, to je teda dotazů. Každá to má jinak, co se léků i injekcí týče. Já jsem měla první ivf v lednu, brala jsem Prednison a píchala Gonal. Injekce jsem měla 2-5dc, 6tý den kontrola+utz, další Gonal a k tomu ještě Cetrotide až do 9dc, kdy jsem měla další kontrolu a utz. 10tý den už jen Prednison, 11tý den OPU (25.1). ICSI ani prodlouženou kultivaci jsme neměli, druhý den jsem si měla zavolat do lab, jak dopadlo spojení. na ET jsem šla 14dc (28.1), dostala jsem Utrogestan na zavádění a nařízený klidov režim. Transferovali jedno třídenní ebryjko jedničkové kvality. Bohužel se to nepodařilo a já začala 8mý den po ET špinit, 10tý den regulérně krvácet. Testy byly negativní, dr. z CAR nařídil vysadit léky a po skončení ms na kontrolu. Pak se měsíc čekalo a zkusili jsme KET (zbyly nám dvě zamražená embryjka). Ježiš to je slohovka Snad ti to takahle pomůže ![]() |
| Babeta79 | 129394 |
|
|
Re: Pěkné úterý!17.4.2012 9:41:24
Edvi diky, mne normalni injekce nevadi, takze pero nepotrebuju. No jsem na to zvedava, na jednu stranu se tesim, ze se zacne konecne neco dit, na druhou z toho mam strach, jestli to dopadne dobre
|
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Pěkné úterý!17.4.2012 9:39:05
Sam supeeeeer!!!!!!!!!!! Hele ty testy sílí tak to je super, zvedá se to prostě ob den by měla být hodnota zdvojená. Mi se stalo, že některé ty testy byly jeden den i slabší a pak zas skočily a zesílely...... hlavně, že tam je!!!!!!!!!!!!! paráda
![]() ![]() Babeto ahoj, většinou se začíná stimulovat 2-3den cyklu. Léky bych se poradila s dr. Je tam třeba rozdíl v komfortu, jestli jsou to obyčejné injekce, nebo je to v peru, nebo i o tom co obsahují, ale těžko říct které jsou lepší, je nutno odzkoušet. ![]() Jinak vidím, že včera se ohledně diskuse ničeho nedosáhlo Jen koukám co může způsobit jedno vložené téma. |
| Babeta79 | 129394 |
|
|
Re: Pěkné úterý!17.4.2012 9:30:05
Sam diky, predem drzim pesti, at dal carka sili... (neco malinko jsem docetla
)budeme mit IVF s pomoci ICSI a co me trochu prekvapilo, ze mi doktor rekl, ze leky si vesmes muzu vybrat sama... nektere mam bez doplatku, nektere s doplatkem. Je v nich rozdil? v pondeli jdeme do CARu prave kvuli vyberu leku atd. od kdy se treba zacina pichat a jak to je pak s kontrolama? mne vychazi MS na pristi patek, coz bych si teoreticky asi mela zacit pichat a az do utery jsme mimo Prahu kdy se jde na kontrolni utz? |
|
|
Re: Pěkné úterý!17.4.2012 9:27:29
Ahoj Babeto, dobré ráno
![]() Tak se ptej, co tě zajímá ![]() |
| Babeta79 | 129394 |
|
|
Re: Pěkné úterý!17.4.2012 9:25:16
ahoj holky,
můžu se k vám přidat? příští měsíc mě čeká první IVF, tak bych ráda nějaké rady. Něco málo o tom vím, ale přeci jen je vždycky lepší, to s někým sdílet |
|
|
Pěkné úterý!17.4.2012 9:11:13
Dobré ránko holky
![]() Taky je u vás dnes pěkně? Včera tady pršelo a sněžilo, dneska ráno otevřu oči, vymetená obloha a zářící sluníčko Aprílový počasí, fakt ![]() Dneska jsem zkusila opět test, druhá čárka je, přijde mi že lehce silnější než včera. Je to možné? Zeptám se asi blbě, ale jak je to tedy s tím zvyšováním hodnoty hCG? Bylo tu několikrát řečeno, že se zvedá obden, ale ob který? V sudých? V lichých? Já vím, je to asi blbá otázka, ale ráda bych se dopátrala nějakého bližšího vysvětlení ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.