Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sengam | 24288 |
|
|
Re:16.4.2012 20:41:16
Azulko, do hlavní se ted bude psát jen o tom, jak je IVF neetické, jak si lidi vybírají pohlaví a jak se splachují embrya do hajzlíku.
Ale jak jsem psala, je mi to už jedno, svůj názor jsem napsala, byl špatný a víc pro to už dělat nemůžu. Nejsem správce. Správce přesunuje různé témata tam, kam se mu to zdá vhodné. Bezdůvodně maže neškodné témata. A nakonec udělá něco, nad čím mi rozum zůstává stát. Asi je to jeho nápň práce, ale dle mého diskutujícím málo rozumí, nebo je spíš nechce pochopit a nenaslouchá, což je špatné. Umění naslouchat je v životě dost důležité a to on asi nemá. KONEC ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re:16.4.2012 19:58:25
Kapradino, nechodím do tolika diskuzí, do kolika bych chtěla.
Jdu na jednu a sem tam na diskuzi dle narození. Nemám bohužel tolik času, takže žádným Mohamedem nebudu. Ale je mně to už jedno. |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re:16.4.2012 19:55:07
Holky,
dovolím si reagovat i tady, když už jsem byla do debaty o přesunutí vtažena ... ![]() ![]() Proč si myslíte, že vás nikdo nenajde? Zkuste se na to podívat obráceně - pokud bude diskuse na hlavní žlutá, znamená to, že je tam nový příspěvek a určitě tak jako já, koukáte do více diskusí tady na Rodině ... takže, když si dotyčný s dotazem nenajde vás, vy ho určitě najdete a poradíte. ![]() Něco jako, když nejde Mohamed k hoře, jde hora k Mohamedovi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Motýl73 | 12675 |
|
|
Re:16.4.2012 19:49:57
No, Deno, na hlavní mě smazala a v Knize přání si vede svou..
Věčná škoda pro nově příchozí, bude jim vůbec někdo radit? Nač zakládat nové téma, akorát se toho chytne někdo, kdo nechce poradit, ale rýpat. Stačilo jen zadat dotaz do diskuze, obvykle někdo poradil. Když teď bude diskuze mrtvá, pozbývá smysl. |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re:16.4.2012 19:48:45
Pety, jsem ráda za ten
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Re:16.4.2012 19:36:10
Pety no konečně rozumný slovo
Tak to je super, to jsme vlastně 3dny po sobě Tak ještě abychom byly také 3dny po sobě těhule ![]() ![]() A ještě se k nám připojí Snažilka, zítra jde na KET |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re:16.4.2012 19:30:13
Pety to je super výsledek
přeju at to super pokračuje.![]() |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re:16.4.2012 19:24:22
Sam-jsem 6.den po ET,při minimálce,2x4denní morula-jedničkové kval.+1morula-2kvality.
![]() ![]() ![]() Deni- ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re:16.4.2012 19:04:59
Azulko, na to jsme ale my malí páni
![]() Pamatuju si, když tam ještě chodila Lucka, že tam často ženské napomínala, že nemají drbat o věcech jiných než IVF. Teď je to tam volnější, ale pokud se to tam moc zvrhne o kočárcích a nechutenství v těhotenství atd, tak se snažím něco napsat. Ale Roni je správce, dělá co uzná za vhodné a my musíme poslouchat ![]() ![]() |
| Motýl73 | 12675 |
|
|
Re:16.4.2012 18:59:41
Diskuze umělé oplodnění na hlavní je sice drbací, ale hlavně vždy byla radící. Funguje to tak min. 9 let. Tak jsem rodinu před 9 lety objevila, když jsem hledala diskuzi o umělém oplodnění. Ať to Roni nechá, jak to bylo dosud. Jistě už mnoha potřebným tato diskuze za ty roky pomohla.
To téma o výběru pohlaví bych úplně smazala, pro lidi pokoušející se o dítě pomocí IVF je absolutně nepodstatné. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.