Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jahůdka41 | 121425 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 13:10:21
Ahojte,
Samm,to jsou super zprávy!!!! ![]() ![]() ![]() Pety,kdy budeš ty testovat?Nebo to necháváš až na krev jako obvykle? Fiono,to mě mrzí,že se na nic nepřišlo.Moje kamarádka přišla taky o dítě 2x po sobě,ale do 24 tt,v obou případech rodila.A teď se pokouší znovu.ALe ten strach musí být šílený. Jak jsi psala,že někteří lidé dělají jako by se nic nestalo,to je asi normální.Člověk v takové situaci opravdu neví,jak má reagovat.Mě zemřel bratranec před 3 lety a do této chvíle o něm strýc mluvit nemůže a nechce, naopak teta si o něm strašně ráda povídá,pomáhá jí to,když jí někdo naslouchá. Já jdu ve středu na ultrazvuk ve 20tt,tak se těším a doufám,že vše bude jak má být. S tím přesunem diskuse jsem to nepochopila,co to bude za změnu,neorientuji se v tom. ![]() ![]() ![]() |
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 13:08:24
Ahoj Deni, mas to na mailu, dekuji moc
![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 12:27:22
Samm, jsem v práci, ale klidně mi pošli fotku na mail, vložím to.
r.vl@seznam.cz Jinak nám po včerejším incidentu udělali z diskuze drbárnu,což je šílené. Ted jsou dvě IVF a jsem velice zvědavá, kdo na tu hlavní bude chodit:-( Na nic:-( Nemám čas dočítat, jdu účtovat:-( |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 11:42:31
Mám velké štěstí, že mám Julinku a hlavně mého manžela. On je prostě úžasný. Nehází flintu do žita a uklidňuje mě, že to příště vyjde. I kdyby mi další dítě nevyšlo, tak vím, že mě kvůli tomu nevymění a bude mě mít rád i tak.
|
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 11:38:40
Tak tohle jsme měli nyní a nic se neuhlídalo. Poslední kontrola byla v po a byla naprosto v pořádku a z po na út už se to pokazilo.Mě nikdy nic není,nešpiním, předčasně nerodím, nic.
Musela bych být v nomocnici a hlavně na monitoru a monitor zapojen na sesternu. Tohle ti žádná nemocnice neudělá. Teď jsem měla protekčně domluvené dřív vytáhnutí. Dřív jak 38tt ti to dítě nevytáhnou,že není donošené, pokud tě to nebude vážně ohrožovat na životě. Usoudila jsem, že to vyjde na stejno, zda budu chodit na kontroly či ne.Jo a divím se, že mě ještě blesk neuhodil! ![]() ![]() ![]() Já jsem na to dost velký smolař. |
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 11:35:29
Pety děkuji
![]() Edvi no jo, lidi. Já už jsem se naučila, že tady žijou závistivý a nepřejícný svině a ty prostě ignoruju. Naštěstí se mezi nima najdou i normální lidi A až ani ti nebudu, tak už budu pořád sedět jenom tady na rodince s váma ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 11:19:10
Jak píše Pety asi bych taky trvala na kontrolách a kontrolách a raději nechala mimi vytáhnout víc dřív.
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 11:18:16
Sam ani nemluv, o nás se to taky ví, že mimi je ze zkumavky a kolují všude drby že manžel není schopný mít dítě. Manžel, protože já už jedno mám....logicky přece že jo.
No někteří lidi jsou fakt hloupí a štourají do věcí kterým nerozumí. |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 11:18:04
QAhoj
Sam-potichoučku gratuluji ![]() a tiše závidím![]() Fiono-to je nahouby ,že nic nezjistili.Ale mě se líbí jaký seš bojovník ![]() .Příště až budeš těhu,tak se nastěhuj do nemocnice,tak od 30tt a trvej denně na kontrolách,myslím,že i oni se dají véélký bacha a budou tě často chtít vidět!![]() ![]() ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Pěkné deštivé pondělí!16.4.2012 11:16:34
Fio potřetí to už snad ne!!! To je už snad pravděpodobnější, že do tebe uhodí 5x za sebou blesk nebo já nevím...
Jsi silná a bojuješ, držím ti strašně moc palce![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.