| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 183036  [Dalších 182406 >>]
Edvi+1+1 46083

Re: Hezkou neděličku :-)

15.4.2012 11:49:54
Sam tak cooo? Kdy budeš testit?????
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

Hezkou neděličku :-)

15.4.2012 10:08:50
Pěkné dopoledne, holky ~3~
Tak jak, co nového? U nás střídavě oblačno a to jak v počasí tak u mně. Břicho střídavě pobolívá levo/vpravo a střídavě je klid...
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

Re: Hezký pátek

14.4.2012 20:09:20
Deno, já šla na transfer vždy za cca 50 hodin od oplodnění fakt :-) Moc se jim ty embrya nezdály, ale otěhotněla jsem - pak potratila. Proto mi u dalšího pokusu dali zas hned 4 bunečné ale nevyšlo to. Tak další pokus taky 4bunky a vyšel vojta, tak další pokus zas a nic a pak teda jsem řekla, že jdem do posledního pokusu a že víc zkoušet nebudem tak dali 3 embrya a rozhodli se zase pro 4 bunky když jsem s nima už 2x otěhotněla (ač to teda jen jednou vedlo k porodu). A dali tři protože sami řekli, že v tak nízkém vyvojovém stádiu se průměrně chytá tak cca jedna třetina zavedených tak by to jedno z nich mohlo klapnout ... no a klaply všechny :-)
Sengam 24288

Re: Hezkou sobotu

14.4.2012 13:41:54
Luky a to co víte je OK?
4.6Lukyna12 50855

Re: Hezkou sobotu

14.4.2012 12:52:11
Hojík deni

Jenom není čas a venku je pěkně a tak jsme víc venku.

Výsledky budou až ve středu.Sice už cosi víme,ale ještě ne vše.

Potom dám vědět.
Sengam 24288

Hezkou sobotu

14.4.2012 12:30:54
Fiono, já ty věkové rozdíly taky až tak nemůžu řešit:-)
Mezi prvním a druhým synem je rozdíl 15let, ale taky je tam změna otce:-)
Vím, jak mu bylo, když vyrůstal sám a proto se tak snažím druhému synovi poskytnout větší "komfort", aby si měl i doma s kým hrát:-)
Nejen s náma samozřejmě:-)

Tchýni se moc nedivím, že o tom sama nemluví a čeká, jestli začneš ty.
Bojí se, aby tě ještě víc neranila.
A je dobře, že si pak s tebou o tom pěkně promluvila.

No a třeba už u Vás IVF vůbec nebude třeba a otěhotníš z domácího sexu:-)

Hodně štěstí:-)

Nevíš nic o Lukyně? Měla mít výsledky plodovky a už se neozvala.
Je to pro ni typické,ale i tak na ni myslím, jestli je vše OK.
Sengam 24288

Hezkou sobotu

14.4.2012 11:35:52
Brebi, no tak to jsi byla už stařka ~y~~y~
Brebina, E+M 26001

14.4.2012 10:04:34
Deni, byla jsem maličko starší 26~y~ ale je jasný, že s věkem plodnost rapidně klesá, proto už nechci čekat, kdo ví jak to všechno dopadne... Jinak vám moc přeju, aby jste byly úspěšné a konečně se zadařilo~;((
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

13.4.2012 22:16:04
Ahoj děvčata,
konečně jsem se dostala k PC. Dnes si byl přítel vyzvednout řidičák, konečně, takže mně trochu povozil, byli jsme u jeho prarodičů na návštěvě, pak u známého, na nákupu (nový džíny~z~) a domů. Docela jsme si to výletování užili, jeli jsme pomalu a opatrně, taková vyhlídková jízda.

Dopoledne mně to ještě trochu pobolívalo, vlevo i vpravo, od odpoledne se to nějak vytříbilo a už to píchalo míň často. Nevím jestli mám být ráda nebo ne. Teď mám pro změnu břicho nafouklý jak balon, přítel mně podezřívá, jestli jsem v tom Tescu nečmajzla meloun pod svetr ~t~~8~
Ale mám toho docela dost, sprcha a spát ~h~ Takže pro dnešek dobrou ~3~
Fióna a Julie 8/05 39022

13.4.2012 19:54:00
Všechny zdravím,
věkový rozdíl mezi dětmi jsem už přestala řešit. Budu ráda, když budu mít druhé dítě. Poslední dva dny jsem podezřele šťastna. Zjistila jsem, že tchyně mlčí proto, že já o tom nemluvím. Ve čt jsem potřebovala probrat uložení urny do hrobu a celkově se semnou o tom moc hezky mluvila. Bylo na ni znát, že se bojí, jak na tom jsem a snaží se mi vyjít v stříc v práci.

S uchycením embrya mám malé zkušenosti. Nám se uchytilo hned na poprvé u prvního IVF blastocyta. Předtím jsem jednou otěhotněla bez ničeho a 2x pomocí clomhexal a tuleníčka doma.

Dnes jsme se byli podívat na pejska. Líbila se nám černá, 1,5 roku stará fenka. Sice je to úplně něco jiného než jsme chtěli, ale byla tak přítulná a hodná, že bych ju hned odvezla. Bohužel je zamluvena a v ne uvidíme. Asi odolám a zkusím něco menšího a hlavně štěně.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 183036  [Dalších 182406 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.