| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 183036  [Dalších 182376 >>]
Pety- B 2004 61691

Re: Hezký pátek

13.4.2012 11:23:27
Deni-tajemná? spíš to nějak nerozhlašuju,už je to potolikáté ,že mě na tom nepřijde nic zvláštního~d~
Sengam 24288

13.4.2012 11:15:05
Míšo, tak v dospělosti už se ten věkový rozdíl srovná, to je jasné.
Spíš že si nezahrají moc jako děti.
Když se jezdí na dovolené atd.
Michaela83+1 55331

13.4.2012 11:10:38
Ten věkový rozdíl může a nemusí hrát svoji roli. Mám starší sestru o 5 let a bráchu o 8 let. S oběma mám super vztah, je fakt, že jako úplně malé děcka si spíš hráli oni dva spolu, ale to si já nepamatuju~:-D. V určitém věku jsme si se ségru vjely do vlasů, ale to spíš, když to se mnou mlátilo~t~, ale jinak jsme spolu trávili čas, brala mě i mezi své kamarády a brácha byl takový ten velký brácha~z~. Z pohledu poslendího rozmazlánka si nemůžu stěžovat, no oni by to možná řekli jinak~t~.
Sengam 24288

Hezký pátek

13.4.2012 11:03:48
Pety a do kdy budeš tajemná?

Jahůdko, jen se kulať:-)
Ono vše má své pro a proti.
Když jsou o osm let, už si tak spolu nezahrají:-( Jsme tak s bráchou.
Ale zase si je obě víc užiješ:-)
Dubinka+1 +1 119860

Re: Pěkný čtvrtek!

13.4.2012 10:40:49
Kvaki, ten je nádherný, jak jsou ty děti sladké.~6~ Kolik už má týdnů? Už se taky moc těšíme na prcka~z~
Pety- B 2004 61691

13.4.2012 10:00:47
Ahoj
Jahůdko-~3~,v kolikátem tt už jsi?Popř už víš co to bude~p~~;((?
Jinak se Ti to nezdá~;)~;((~;((~;((

Samm-tak jaká dnes?

Deno,Mich-díky~;((
Jahůdka41 121425

13.4.2012 8:08:17
Ahoj holky,

hlásím se po delší odmlce,měla jsem moc práce a taky nám blbnul PC.
Fiono,dočetla jsem se,že jsi zase o miminko přišla,to je neuvěřitelné 2x po sobě.Je mi to strašně moc líto.Podrobnosti nevím,všechno si dočtu.Napřed jsem byla zmatená,kam že jsem se to na diskuzi dostala........
Samm,bolesti v podbříšku jsou normální.Já jsem měla 2x mimoděložní a nic mě nebolelo,až v termínu očekávané MS jsem začala špinit.
Není Pety náhodou po minimálce?Nebo se mi to zdá??
No musím fakt aspoň něco dočíst jsem mimo obraz.
Já se mám dobře,miminko už o sobě dává vědět,hezky kope a já se kulatím jako slon.
Budu mít mezi dětma rozdíl 8 let,původně jsme chtěli 3-4.Ale jak vidím,jak to malá strašně prožívá a těší se a pečuje o mě, je to super.

Edvi+1+1 46083

13.4.2012 6:35:15
Sam no vidíš, je to z těch prášků. Na mimoděložní nemysli, na to je fakt brzy aby to bolelo.~;)
Sengam 24288

12.4.2012 21:11:17
Samm a co jineho ti tu pisem,nez ze maš byt v klidu?Jsi ji napsala,ze te strasime mimodeloznim a cystama,ne?:-)
DOBROU NOC VSEM~;)
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

12.4.2012 20:27:20
Děvčata, jak je dobré mít facebook ~t~ Psala jsem sestřičce z car, viděla jsem ji online:
Vendulko, já jsem se Vás chtěla zeptat, v sobotu jsem byla na KET, 2 třídenní osmibuňečná embryjka. Od včerejška mně pobolívá na levé straně břicha zhruba v místě vaječníku, dneska to začalo i napravo. Není to nějaká šílená bolest, ale je to nepříjemné. Holky mně strašily i cystou. Měla bych se něčejho bát? A dá se třeba něco zjistit na utz, že bych přijela?

A její odpověď:
Myslím,že se nic dít nebude,pravděpodobně to je po těch lécích,co teď berete.Jsou to hormony a mohou trochu nabudit vaječníky.Cysta by byla vidět na UZ,myslím,že bych ji byla vychytala v sobotu. Na holky nedávejte, zachovejte klid!

A ještě mi na sebe dala soukromý číslo na mobil, prej "kdyby něco" ~t~ Tomu říkám Přístup s velkym P ~6~~6~~R^ Ale stejně na vás příště zase dám ~y~
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 183036  [Dalších 182376 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.