| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 8349  [Dalších 8279 >>]
Sengam 24288
19.11.2014 12:58:53
Irčo tak to já bych teda asi radši šla odstranit myom a pak bych šla na IVF.
IVF je částečně hrazené pojišťovnou do 40let, takže máš ještě víc jak rok čas.
Ale to oni ti v CAR doporučí, jestli to nebude lepší odstranit.
My jsme na léčbu imunity jeli sami, poslal mě tam ještě můj OG než jsem šla do CAR.
Oni v CAR imuno taky dělají, takové obecné, ale on mi doporučil to podrobné.
Pokud dojdete do CAR, tak většinou ten proces krev, spermiogram je během jednoho cyklu hotové.
Pohovor s dr je spíš o tom, co máte za sebou, s čím ses léčila, s čím parner, počet dětí atd.
Prostě taková anamnéza.
Na genetice je to pak to samé, jestli nemáte v rodině nějaké postižené, na co umřeli prarodiče atd. Takový strom rodiny a taky odběr krve. Tam někdy ale trvá objednání dýl.
Vy s manželem ještě nemáte žádné děti?
Irča 145087
19.11.2014 9:08:36
Ahojky, moc gratuluji, že se držíte a také přeji hodně štěstíčka~;((Také moc děkuji za ochotu podělit se o zkušenosti, vzhledem k tomu, jak už jsem psala Deně, jsem opravdu pole neorané a budu ráda za vše o co se budete chtít podělit, čím vším jste od začátku prošla, jak dlouho to vše trvalo atd.atd.~;)můj meil:ir.vo@seznam.cz. Ještě jednou děkuji a moc držím pěstičky ~;((
Irča 145087
19.11.2014 8:43:42
Ahojky Deno, předem moc děkuji za ochotu poradit a podělit se o zkušenosti. Včera jsem si byla pro konečné výsledky( diagnóza ve vejcovodech - endometrióza). Bohužel dle nálezu mám ještě na hranici dělohy myom, který by prý neměl podle mé doktorky vadit, ale protože hraničí s dělohou, rozhodnutí o odstranění nechá na doktorech s CAR - Pronatal Nord. Pokud bych opět musela podstoupit operaci IVF by se tím posunulo. Tajně doufám, že to nebude potřeba a že budu moci začít řešit pouze IVF. Vzhledem k tomu, že mi brzo bude 39 nemám moc času~n~ Vím, že je to individuální, ale moc by mne zajímá v jakém cca časovém rozmezí se dají zvládnout všechna potřebná vyšetření? Dnes se chystám zavolat a objednat se v první řadě na konzultaci zda-li budu muset podstoupit další operaci nebo né. Deno píšete, že jste kromě léčby imunuty(která trvala 3měsíce) podstoupila odběry krve, spermiogram a nějaký pohovor, předpokládám, že tyto 3 věci nebyly nijak obzvlášť časově náročné? a čeho se pohovor prosím týkal? Omlouvám se za mé možná zatím přihlouplé otázky, ale prozatím vůbec nevím která bije, tak se snažím pídit od piky ~;)
Fíšek 117051
17.11.2014 21:57:32
Irčo, také Vás mohu informovat, kdyby jste chtěla. Můj email je 34slun@seznam.cz, tam se toho dá napsat více, ale klidně napíši i sem a Dena toho si myslím ví taky hodně!!! Tak přeji hodně štěstíčka!!!~;((
Fíšek 117051
17.11.2014 21:54:32
Ahojky, jojo to jsem napsala špatně, že se modlím, aby tam nebyly dvě miminka... Holky zatím se držím 21.11. jdu na krev a na ultrazvuk. Tak pak písnu jak jsem dopadla.~;)
Sengam 24288
17.11.2014 14:35:50
Irčo, já po dvou mimoděložních bohužel taky o vejcovody přišla, takže mi nezbývalo nic jiného, než IVF.
První se povedlo napoprvé, ale to jsem si předtím prošla léčbou imunity proti spermiím, srovnala si štítnou žlázu a brala asi tři měsíce Wobenzym.
Další IVF už tak rychle nebylo, ale o tom psát ani nebudu:-)
Do kterého CAR se chystáte?
Poprvé Vás čekají odběry krve, spermigram a nějaký pohovor.
Možná Vás pošle na genetiku.
Kdyby tě něco zajímalo, klidně se ptej, jen to tu už nežije jak dřív:-(
Irča 145087
16.11.2014 14:21:42
Ahoj holky,
jsem prozatím bezdětná a bohužel čerstvě po odstranění vejcovodů. O mimčo jsme se dlouho snažili a teď už nám zbývá jen umělé oplodnění. Jsem z toho smutná, ale jsem ráda, že ještě existuje cesta umělým oplodněním. prosím o zkušenosti,co mně čeká a čím vším se musí projít. Pokud bude někdo ochotný podělit se o zkušenosti a rady budu ho moc ráda kontaktovat. Děkuji a všem moc přeji hodně štěstíčka ~;(( Irča
Sengam 24288
13.11.2014 16:22:15
Fíšku, ty se hlavně modli, aby bylo vše v pořádku a ne za to, aby tam nebyly dvě.
Chtěla bys radši žádné nebo dvě?
To je rouhání ~;)
Testuj pořád stejným testem, abys viděla, jak sílí.
Osobně si myslím, že kdybys měla dvě, že už vidíš ty // víc silné.
Tak držím pěsti, aby bylo vše v pořádku a informuj nás ~;)
Fíšek 117051
12.11.2014 18:28:09
Ahojky, tak tam jsou dvě čárky i na jiném testu, mám radost, jen se ted modlím, aby tam nebyly dvě miminka.
MartinaPha+Matěj 11/07 33207
11.11.2014 9:15:45
teda to je pekny vycet leku. ale myslim, ze falesne tehu by nezpusobil zadny. zkus jiny test, nebo si jdi na krev
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 8349  [Dalších 8279 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.