| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 183036  [Dalších 182326 >>]
LuNika 125526

Re: Pěkný čtvrtek!

12.4.2012 10:55:02
Sam pokud máš obavy tak raději si brnkni k dokt.jestli bývají i takové bolesti.~6~~x~
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

12.4.2012 10:48:20
Edvi ~d~ mám strach, aby se z toho nakonec nevyklubalo mimoděložko ~7~

LuNi - dnes jsem 5tý den po KET, takže do kontroly času spousta, příští týden budu teprv testovat...pokud se zas něco nepo.ere jako poprvé ~n~~q~
LuNika 125526

12.4.2012 10:45:32
Sam kdy máš jít na kontrolu aby jsi věděla jak to dopadlo? Moc držím palečky ať ti to vyjde~R^~;((

Já s mrchou meškám 6 dní,ale jsem zase nachlazená tak to bude asi tím,~a~zobám už i probiotika abych tu imunitu dala do kupy.Jinak úterní test negat.a zítra zase testnu.
Edvi+1+1 46083

12.4.2012 10:26:50
Sam to může být těmi hormony...
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

Pěkný čtvrtek!

12.4.2012 9:48:25
Ahoj holky, dobré dopoledne ~3~
Tak ta bolest vlevo nepřestává, je to pořád stejné, ráno se mi k tomu ještě přidala bolest pod žebrama až mně to vzbudilo. Nemám z toho dobrý pocit ~7~
Fióna a Julie 8/05 39022

Re: Hezký večer

11.4.2012 21:06:36
Na lepší UTZ, jen v rámci genetiky, jinak ne. Naposledy UTZ ve 26tt. Ani ne v porodnici, pokud nebudu počítat UTZ kvůli chybějícím ozvám, dokonce jsem před porodem netušila kolik váží. Během těhu se ptal, čím to bylo, zvažoval léky, na základě uškrcení je nedal. Až budu mít výsledky, tak jdu na pokec ke svému dr. Podle toho, jak ho mrzelo, že to nevyšlo, udělá příště maximum. Manžel mě potěšil, řekl, že si myslí, že to příště vyjde. Je moje zlatíčko.

Míšo - já nevím, jsem ticho a pokud o tom nebudu mluvit já, tak oni nezačnou. Asi působím, že jsem v pohodě, že to zvládnu a vzhledem k tomu, že je to podruhé a stále přetrvává situace, že žádné druhé dítě nemáme a máme se vcelku dobře, tak není důvod nás litovat. V rámci mluvení se švagrovou jsem něco plácla o porodu a bylo na ni vidět, že je ji to nepříjemné a tak jsem se začala kontrolovat, abych neřekla nic jako bych vůbec nebyla těhotná. Tchýně se snažila tak první týden a taky je ticho a moje matka je spíš zvědavá, kde jsem to zavinila já.
Michaela83+1 55331

Re: Hezký večer

11.4.2012 20:13:54
S tím ležením to je těžké, já si zase vsugerovala, že kdybych tolik neležela, nezatoulalo by se jedno embryjko.

Ivčo malá je krásná.

Pety držím pěsti.

Fiono opravdu tě obdivuji. Myslím, že ten pocit prázdna je naprosto na místě a asi ještě nějakou dobu. Upřímně nerozumím tomu, proč tě rodina nutí o tom nemluvit. Chápu před malou ale jinak? Moc ti držím pěsti...
Sengam 24288

Hezký večer

11.4.2012 19:48:36
Fiono a chodila jsi na speciální utz, kde se měřily jen ty průtoky?
Můj gynekolog měl sice podrobný utz, ale na toto mě posílal na speciální pracoviště.

Fióna a Julie 8/05 39022

Re: Elinka od Ivči

11.4.2012 19:13:09
Deni - Výsledky budou v po, zatím nic nevíme.

Předtím se uškrtila, proto nebylo potřeba jít na nějaké vyšetření navíc. Brala jsem Utrogestan do 14tt + častější kontroly, obě genetiky+ cukr, krev. Od 36tt už jsem chodila do porodnice po 1tt a všechno bylo preventivně dohodnuto na předčasné ukončení těhotenství i když nebyl důvod proč to ukončit dřív. Problém byl, že se za celé těhu neobjevila ani malá známka, že by bylo něco v nepořádku, ani ležet jsem nemusela, neotvírala jsem se. Pokud by to byl pupečník nebo placenta, tak by se to ukázalo na monitoru a ten byl den předtím ukázkový. Jediný pozitivní je, že se neuškrtila. Nevím, zda jde mě ještě víc pohlídat. ~l~
Fióna a Julie 8/05 39022

Re: Elinka od Ivči

11.4.2012 19:04:35
Deni- co jsem přijela z porodnice, tak ani kousek sladkého. Jím všechno, ale méně. Zmešila jsem porce jídla. Zatím necvičím, pořád mě bolí mezi nohama.~t~ Ale plánuji s kamarádkou chodit na stepaerobic. Ze začátku to bylo jednodušší, ale nyní už mám chutě, ale motivace je silnější.1) jsem to slíbila Julince, že zhubnu. Moc si toho sourozence přeje a já ji slíbila, že udělám co budu moct, aby ještě byl. 2) Chci to sama, ze stejného důvodu + štíhlejší se sama sobě líbím víc a v posteli si připadám přitažlivější~f~ 3 ) mám plnou skříň pěkných hader a byla by škoda to vyhodit.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 183036  [Dalších 182326 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.