Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Re: Elinka od Ivči11.4.2012 18:19:41
Fiono, chodí sem občas Fíšek, tý transferovali 3 embyjka třídenní, jedno jedničkové a dvě dvojkové kvality. A chytili se jí dvě z nich, třeba právě ty dvojkový
![]() ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Elinka od Ivči11.4.2012 18:15:54
Fiono a přibrala jsi?
Jak hubneš? ![]() Dej recept ![]() Já se taky snažím, ale jde to pomalu. Tak o kvalitě embryí a % úspěšnosti si nedovolím vůbec psát. Já otěhotněla pouze s 6 buněčným embryem. S osmi už ne a s blastou taky ne. Takže pokud má být i horší blasta zdravé miminko, tak bude ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Elinka od Ivči11.4.2012 18:14:31
Fiono a už víte něco víc od dr?
Psala jsi, že se snad na něco přišlo... Jak tě hlídali teď? CHodila jsi na průtoky pupečníku? Co dělali víc než poprvé? Chápu, že ten strach je šílený. A nikdo po tobě nemůže chtít, abys úplně zapomněla a jak otěhotníš byla naprosto v klidu. To prostě nejde:-( Pocit prázdnoty bude ještě dlouho, ale to sama dobře víš nejlíp:-( Ale zkusila bych kineziologii. Mně to moc pomohlo. A věřím, že jednou to zdravé miminko mít budeš ![]() ![]() |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: Elinka od Ivči11.4.2012 18:12:08
Deni - Ano, jsou obě blastocyty. Jedna lepší, druhá horší. Jaké je pravděpodobnost, že se uchytí?? Vím, že u KET je to 25%. Záleží i na kvalitě embrza před zamražením???
Doufám, že to nebudeme potřebovat a otěhotníme doma. Já hubnu, abych lépe fungovala. |
|
|
Re: Elinka od Ivči11.4.2012 18:09:07
Ivčo - super, že Elinka přibírá. Jste obě šikulky, že to tak hezky sami zvládáte. Máš můj obdiv!
Deni - snažím se na to nemyslet, ale nejde mi vypnout mozek. Já to prostě nechápu. Jednou OK, ale dvakrát. Na jednu stranu bych nejradši se začala snažit a na druhou mám obrovský strach, že se mi to stane znovu a i když budu hlídaná. Juli preventivně připravuji na možnost, že i když se moc snažím, tak nemusí mít sourozence. V rodině se udělala tlustá čára a nikdo se mnou o tom nemluví,já se dost přemáhám, abych něco neřekla, nebrečla, je to těžké. Jediný manžel mě vyslechne, ale vím, že musím opatrně, jednou to nevydrží a nadá mi. Uvědomuji si, jaké mám štěstí, že mám Juli a milujicího manžela, ale přesto mám pocit prázdnoty. |
| Ivča11 | 114022 |
|
|
Re: Elinka od Ivči11.4.2012 17:03:11
Ahoj holky, jdu vás pozdravit a popřát moooc štěstí do snaženi
![]() ![]() .Jinak rosteme - dnes jsme byly na kontrole a malá má navrch 30dkg - sice ještě není na normální váze, ale doháníme to velké zhubnutí díky dokrmování, Eli už se dokáže pěkně vztekat - u toho pak pěkně štípe - jak mně,tak sebe (to je nakonec vidět na fotce, jak si hezky dodrápala tváře ), ale jak chudák není hladová, tak je to teď paráda .Takže všem držím pěsti ať jste na tom za chvíli jako já - nevyspané, poblinkané a šťastné ![]() . |
| Sengam | 24288 |
|
|
Fiono11.4.2012 16:58:16
Pokud máte kultivaci 6 dní, tak už máte blastocysty
![]() Jak je? ![]() |
|
|
Re: Elinka od Ivči11.4.2012 16:38:23
Ahojky všem
Téda Elinka je překrásná. Rozebíráte tady KET, my máme zamražené 2 pejetky a embrya 1xXB1/1 1xHB2/2. Nemohu si dát dvě, proto po jednom zamražené. Kolika denní se u KET pčítá po rozmražení nebo před zamražením??? Myslela jsem, že zamražují 6den. My máme den kultivace 6. Co se týče ležení, tak já celkem ležela po IVF. Ten první týden jsem se snažila a pak už méně a uchytilo se. Nemyslím, že to bude zásádní, ale pro tvůj pocit klidu, že jsi udělala maximum to styojí za to. Bohužel někdy se můžeš snažit jak chceš a stejně to neovlivníš. |
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Re: Elinka od Ivči11.4.2012 16:27:55
TO je ale koťátko
![]() krásný ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Elinka od Ivči11.4.2012 16:16:29
A brouček roste a roste
![]() Tak snad nás to všechny na jaro nabudí ![]() Hlavně ty naše orgány! Aby začaly spolupracovat, nevypuzovaly emrya a pěkně si je nechaly zahnízděné ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.