Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Krásnou sobotu!7.4.2012 8:34:22
Sam držím palce
hodně štěstí![]() ![]() ![]() Dej pak vědět. |
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Krásnou sobotu!7.4.2012 8:15:12
Krásné dobré ránko holky,
za chvilku vyrážíme směr velkoměsto ![]() Čeká nás ještě nějaké běhání, nakupování, tak jedeme raději dřív, všechno oběháme a pak hurá pro naše mražáčky. Hrozně se těším a zároveň bojím. Držte mi palce ![]() ![]() |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
Re: Pátek6.4.2012 22:17:25
JJ,kdo nezkusil,nepochopí.
Nekdy je lepší,jak říká můj u takových držet hubu a krok a pokud možno se jim vyhnout,ale ne vždy to jde. |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re: Pátek6.4.2012 22:01:13
Luky - souhlasím. Mě dost zamrzelo v práci, když mě kolegyně seřvala, ža se bavím s pacientkou o mimi. Prakticky se mohu bavit jen o počasí.
A pak tchýně, když jsem byla těhu ,tak řekla, že to už bylo neunosné a švagrová, že o tom mluvím až moc. To je důvod proč to nikomu nyní neříkám a mlčím. Snad mě tady nikdo neodsoudí. Mám pocit, že tady jsme na tom všichni víceméně stejně. Manžel řekně, ať se vypovídám, ale pak mi časem nadá. Určitě měli pravdu, ale nezažili, nepochopí. Nejvíc mě pobaví věta, že se taky ještě nesnaží o mimi, že mám ještě čas a pak je do 4měsíců těhotná, porodí a já čekám jak blbec a pak i když to konečně vyjde, tak nic nemám.![]() |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
Re: Pátek6.4.2012 21:49:38
asi od středy za týden.
taky mám podobných řečí plné zuby,hlavně od těch ,kteří nikdy nemuseli nic řešit. Třeba jako v práci jsem měla kolegyni,má 50 let a uýž i nějaký ty zdravotní problémy,jako vysoký tlak a podobně a ona chudina tolik nemocná a když já měla z ledvinou krizovky,že mne šéf vozil rovnou do špitálu,tak prej jsem citlivka,každý píchnutí nevydržím a že jsu mladá,tak mne prostě ještě nemůže nic bolet.Řekne ti to v době,kdy se kroutíš jak had bolestí a je ti z bolesti až tak špatně,že házíš jednu šavli za druhou. A ty jení rady? děs Vím ,je to jiné téma,ale vyjde to na stejno.když potkáš radícího vola ,je to na šavli a kulomet. |
|
|
Re: Pátek6.4.2012 21:37:01
Jsem si říkala, že po posledním porodu jsme nemohli dva roky otěhotnět bylo kvůli tloušce a myslím, že jsem opravdu byla dost bloklá i když mi to nedocházelo. Snad to bude teď rychlejší.
Luky - kdy budeš vědět,jak jsi dopadla??? Mě minule vyšlo 1:48 a odběr plodové vody a nic. Přijde mi to zbytečně stresující, když to ukazuje dost falešně. A pokud by se neuškrtila, tak byla zdravá. Nyní vše ukázkové a něco selhalo. Pak si vyber. |
|
|
Re: Pátek6.4.2012 21:31:32
Pety - vyčkávám na testy. Manžel je už akční, už chtěl. Já bych chtěla něco na půl doma a půl venku. Láká mě malý pinč. Vadí mi, že je moc chlupatý a uštěkaný, zas je velice šikovný na učení a pro Juli výškově dobrý.
Dnes chudina říkala, že nebude mít bratříčka ani sestřičku. Bylo mi ji líto, ale co nadělám. Aspoň, že ji mohu pomoci tím, že se snažím být v pohodě. |
|
|
Re: Pátek6.4.2012 21:28:07
Luky -
Tyhle kecy slyším už kolik roků. Že nemáme na to myslet, máme jet na dovču, pravidelný sex. Mám na to alergii. Bohužel i nyní. To mě čeká v práci.![]() |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
Re: Pátek6.4.2012 21:08:46
ahoj
Kájo-moc krásné princezny ![]() ![]() ![]() Fiono-a co štěňátko,už vybíráte rasu? ![]() ![]() |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
Re: Pátek6.4.2012 21:07:57
Fio dobře si udělala,já u svého prvního gynekologa,když jsem došla řešit ,že to nejde,radil mi ve stylu ,no mladá paní to musí být i sex.A jako co jsme ty 2 roky asi dělali,že?
Po přechodu to moje to řešila hned,první spermiogram a poslala na urologii,ale tam to udělali jen z rychlíku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.