| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 183036  [Dalších 182236 >>]
Fióna a Julie 8/05 39022

Re: Pátek

6.4.2012 20:51:36
Deni- souhlásím. Já před 6lety jsem přišla k obvodnímu gyn,že nemám 3 měsíce ovulaci a on neudělal UTZ a napsal mi Orgametryl~8~ Orgametryl řeší druhou půlku cyklu a ne ovu. Přešla jsem k nynějšímu dr. a ten udělal UTZ a okamžitě mi řekl, že mám PCO, jak z učebnice a napsal Clomhexal.Vysmál se Orgametrylu a dO 9 měsíců jsem byla těhotná, pak potratila a do 6 měsíců po šestinedělí opět těhotná. Kdyby jsem zůstala u toho starého, tak se usexuju a čekám, až to zahapruje a možná za několik let bych otěhotněla~t~

Jen předtím jsem řešila, že nemohu otěhotnět, nyní si říkám, že otěhotním dříve nebo později, ale zda donosím~d~ . Nevím co je horší.
Fióna a Julie 8/05 39022

6.4.2012 20:44:00
Ještě ne. Jsem objednaná na 16.4. Při propouštění říkal, že tam je něco pozitivního, ale nechce z toho dělat závěry dokud nebude mít kompletně všechny výsledky. Kamarád doktor tam pracuje a říkal, že zatím nic nenašli. Pak chci jít na pokec za svým dr. a domluvit se, co a jak. Ráda bych věděla co, aby se tomu dalo příště zabránit, ale obavám se, že opět to bude sázka do loterie a dokud nebudu mít mimino v náručí, tak nebudu mít jistotu. Doufám, že do třetice se to nestane.~f~
Sengam 24288

6.4.2012 20:11:53
Pepsiku, ten dr už bude důchodce a asi bych ty jeho řeči až tak vážně nebrala.
Oni se ti starší dr sem tam dívají na IVF dost divně:-(
Mám s tím své zkušenosti:-(
Sengam 24288

6.4.2012 20:09:11
Fiono ~6~~6~ a už víte něco víc? Psala jsi minule, že dr snad něco objevili,ale že ti to pak řeknou komplexně....
Pohyblivost 62% je výborná:-)
Fióna a Julie 8/05 39022

6.4.2012 19:51:36
U nás už dobrý, sice ještě řešíme pohřeb, ale už nebrečím, nepovídám a cítím se dobře i když je mi to líto.Beru to tak, že to řečma nevrátím, že to byl hezký sen, ale není a je potřeba fungovat dál a hlavně bojovat a když to nevyjde, tak se nic nestane, mám Juli.
Je to divné, ale Verunka mi pomohla odbloknout svou zlobu, co jsem cítila poprvé. Tenkrát jsem měla hodně špatný porod a dost jsem se složila a vyčítala jsem si to. Nemohla jsem se podívat na těhotnou nebo mimino, abych necítila zlost, že mi to " jediné" nevyšlo. Teď to necítím a ba naopak si říkám, že jsem ráda, že mám Juli a přeji to všem.
Fióna a Julie 8/05 39022

6.4.2012 19:46:02
Píko, blahopřeji k holčičce.

Štísko - moc krásné dvojčátka. Tvůj nick souhlasí.~t~ Pečovat o dvě mimča si nedokážu představit. Ze začátku jsem s Juli padala na hubu a to jsem měla jen jedno.

Ivčo - Ela je moc hezká. Blahopřeji.
Fióna a Julie 8/05 39022

6.4.2012 19:42:51
Ahoj holky,
máte zajimavé téma. Pro nás momentálně aktuální.

Zajímalo by mě, zda spermiogram vyhodnocený 62%pohyblivost je pro přirozené početí moc málo. Říkám si, že je to divné, předtím jsme přirozeně otěhotněli 3x. Je možné, že u chlapa to může být dočasné, popřípadě špatně vyhodnocené, když se úplně netrefil do kelímku a část z toho šlo na podlahu??~t~ Je sice brzo nad tímhle uvažovat, ale říkala jsem si, že po půlroční pauze by nebylo špatné to nejdřív zkusit přirozeně + clomhexal a pak teprve řešit KET. Bojím se, že po půl roce nebude tělo připraveno a bude to jen vyhazov peněz.

Já mám PCO, takže neovoluji. Mám vyzkoušeno, že když jsem štíhlejší, tak funguji lépe. Začala jsem se hlídat a hubnu, je to asi jediné, jak moho využít toho půl roku a pomoci. V brzké době se chci domluvit na konzultaci co dál. Dr. nám to nezakázal a řekl bovat dál.
peps 122691

6.4.2012 19:30:10
Luky, tak jsem koukla na ten odkaz a zaujala mě hlavně tato životní etapa dr. Kaliny:

1989 - 1993 Profesionální umělecká činnost - hudebník,člen hudebního souboru " Poutníci "
Edvi+1+1 46083

6.4.2012 17:08:18
Jé Kájo to je sladkéééé:-)~g~
Pepsiku já bych hlavně v takové situaci zas chytla nervy, že mi vlastně nikdo nechce pomoct.... úplně se vidím.~a~ A po amniu se uvádí tuším potratovost 0,5-1% POdle mě 0% v medicíně téměř neexistuje. I mi na prvotrimestrálním screeningu dr. řekl, že amnio má své riziko.
peps 122691

6.4.2012 17:00:11
Luky, já doufám, že vícktát už tam nebudu muset. Testy už jsme měli hotové a vůbec nic nám nenašli, ale to už jsem věděla od dr.Sl, že je všechno ok. Tohle měla být jen formalita :-)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 183036  [Dalších 182236 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.