| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 183036  [Dalších 182226 >>]
Kája + 4:-) 20713

Re: Pátek

6.4.2012 16:41:38
Deni už zvládám, ráno vstáváme v 6 abych všechny 4 připravila do školy a školky a na cestu... Je to hukot, ale už nejsem úplně mimo. Holčičky jsou více méně hodný, jen kdyby obě spaly stejně. Jedna usíná relativně brzo, druhá straší do noci. Přes den v kočáře spěj jen když je v pohybu, jinak jsou hned vzhůru. Ale co už:-) Jsou to miláčci.
4.6Lukyna12 50855

6.4.2012 16:18:19
deno tady

http://www.prediko.cz/o-centru-prediko/personalni-zastoupeni/34-personalni-zastoupeni/5-zdenekkalina
LuNika 125526

6.4.2012 16:18:04
Pepsiku my tam byli jen na té vstupní konzultaci a to u Huspeninové Simony.Znovu jsme tam nemuseli,protože výsledky byly v pořádku.Ptala se nás na sourozence,rodiče,prarodiče,potraty v rodině a nemoci.Nic jiného s náma neprobírala.Řekla že pokud testy nebudou v pořádku že máme dojít a dál se budou hledat příčiny-konkrétněji.~d~
Sengam 24288

6.4.2012 16:16:35
Pepsiku, neúspěšná IVF se jako potraty neuvádí.
Myslím, že ho zmátlo to, že jsi řekla, že jsi měla pozitivní test a pak nic.
No schválně se ještě mrknu na net, jestli najdu nějakého takového dr:-))))
4.6Lukyna12 50855

6.4.2012 16:10:48
pepsiku Kalina mi taky neseděl.

Ted naposledy jsme mluvila z Poláčkem a ten je úplně jiný.
4.6Lukyna12 50855

Re: RADA

6.4.2012 16:07:16
Andrej nebran se,pokud žena nikdy netrpěla nějakými záněty ,jako já,tak to asi není třeba(dutimu břišní prohlíželi potom při císaři,dělala mi ho moje dr,tak to udělala najednou a já tam stale nic nemám.

Ale ty jak píšeš jsi po slepáku,vlastně zánětu slepého střeva a toto bývá rádo doprovázeno srůsty(ale nemusí) a proto u tebe je laparka na místě i při IVF..
peps 122691

6.4.2012 15:08:07
Deno, taky mě napadlo, jestli to byl dr~t~
Na zdi za ním visely dva diplomy na jméno Petr Poláček nebo tak nějak a uvedené rodné číslo začínalo 60, tak jsem celou dobu přemýšlela, jak může chlap těsně po padesátce vypadat tak bídně a pak jsem ze zprávy pochopila, že to nebyly jeho diplomy a tedy ani RČ ~;)

Někde jsem četla, že riziko potratu po amniu je 1%, on trval na 0% ~d~
Uvádíte neúspěšná IVF jako potraty?
Sengam 24288

6.4.2012 14:48:00
Pepsiku, jsem si ho dala vyhledat na www.znamylekar.cz a nic nenašlo:-) Je to vůbec dr?:-))
Amnio má tuším 1-2% rizika, ale moc to není.
Zřejmě se dr moc dobře nevyspal:-(
peps 122691

6.4.2012 14:20:10
Luniko, ale já byla v Prediku~t~
Přemohla jsem se a přečetla tu zprávu, co jsme dostali. Podepsaný je tam Zdeněk Kalina. A nevěřím vlastním očím. V závěru např. doporučuje PGD, zatímco nám doslova řekl, že je to blbost, kterou krvavě zaplatíme a následovala pasáž o 17 zdravých embryích v kýblu ~a~

Já z toho pohovoru žádné trauma nemám, asi v polovině jsem upadla do letargie a zbytek času jen tupě zírala na flek nad jeho hlavou.
Spíš jsem se chtěla zeptat, jestli jste na gen. konzultaci probírali jen genetiku, nebo to bylo tak jako u nás.
A pak by mě taky zajímalo (a ráda to proberu v pátek s dr.), jestli je na těch jeho tvrzeních (např. to bezrizikové amnio) něco pravdy.
Andrej 129176

Re: RADA

6.4.2012 14:04:12
jojo to vím , už jsem to jednou abvsolvovala při slepáku.Tak uvidíme, snad budu v pořádku alespoň já, a bude to o něco jednodušší
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 183036  [Dalších 182226 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.