Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
Re: UM3.4.2012 20:35:18
Luky to je krásný, že se povedlo z tulečníčka
![]() pevně věřím, že to bude dobrý![]() Deno, nevím který děti po Nutrilonu líp spí, moje rozhodně ne. V porodnici si držely sestry 7 dávek mlíka, já je dovezla v 6 týdnech domů a hop, najednou jsme byli na 8 dávkách mlíka ve dne v noci, prostě přesně po 3 hodinách, Mates byl jak švýcarský hodinky, než jsem je nakrmila a přebalila, byla hodina fuč a na spánek zbyly sotva dvě. Ve 3 měsících se umoudřili a dali si to papkání po 4 hodinách, ale drželi si to do 9 měsíců... to jsme konečně vynechali papání ve 2 v noci a spali od 11 do 5 ![]() jak já záviděla maminkám, že jim děti spaly celou noc od 2 měsíců pořádně jsem se vyspala až v jejich 2,5 letech |
| štistko | 109770 |
|
|
Re: UM3.4.2012 20:06:08
ahojky,deno poslala jsem ti na email fotky.
|
| štistko | 109770 |
|
|
Re: UM3.4.2012 19:01:08
píko,děkuju moc.je to moc naročný,hodně mi pomáhá mamka,na štěstí se nebudí stejně.někdy jsem tak unavená že se mi nechce stávat,ale jsem moc ráda že mám.musíš to furt zkoušet třeba se uchytí,ale dr.mi říkala že se narodili dřív tak nemá dost silí.
|
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
Re: UM3.4.2012 18:08:57
Před chvílí se mi tu nedařilo se přihlásit pod svým nickem, tak se omlouvám za mystifikaci, ale už jsem měla rozepsaný příspěvek, tak jsem to narychlo přehodila na kamarádky nick, který jsme narychlo změnili. Ale už jsem přišla na problém - tak píšu, aby jste věděli kdo.
|
| píka | 120926 |
|
|
Re: UM3.4.2012 17:59:08
Holky díky moc, budu se snažit odsávat a občas přikládat, jestli se chytne a když ne, tak se hold svět nezboří. Prostě to tak musím vzít.
JJ Deny, je to jako včera co jsem otěhotněla. Strašně to utíká. Rodila jsem předčasně, protože mi praskla voda. Doktorka mi říkala, že je mimi hodně nízko, ale že by mi hrozil předčasný porod o tom nepadlo ani slovo. Dva dny mě udržovali, abych nerodila a píchali kortikoidy na plíce. Štístko tobě taky velikánská gratulace k dvojčátkům. Jak to zvládáš? Obdivuju všechny maminy a ty co mají -čátka, tak ještě víc. Nedokázala jsem si představit, jak je to s mimi náročný. |
| kukačka1973 | 101624 |
|
|
Re: UM3.4.2012 17:55:46
Ahoj,
tak jsem tu zas, už jsme byli na kontrole, máme 1 , takže radost naprosto nekonečná. Prosím, kdy se dává těhu průkazka? Myslela jsem, že jí už dostanu, ale ne a zapomněla jsem se zeptat. Ono těch otázek bylo i tak dost. Jsem konec 7 tt. |
| štistko | 109770 |
|
|
Re: UM3.4.2012 15:19:54
piko,jestli ti muzu poradit,moje dětičky se taky narodili dřív,v porodnici my nechtěli pít.přišlí jsme domu a malá se chytla po týdnu,ale kluk ten teda ještě ne,ale paní dr.mi poradila že mám dávat spíš ze stříkačky.jinak moc gratuluju
![]() |
| Lilly78 | 52445 |
|
|
Re: UM3.4.2012 8:21:56
Ahoj Piko,
ja jsem se taky snazila kojit. Jelikoz jsem nemela ale moc mleka a rodila jsem v tak super porodnici, kde mi nechteli dat UM, tak jsem mela na prsu maleho cca 20 hodin denne dva dny po porodu, dokud mi se mi neodvarily bradavky. Pak tedy usoudili, ze mi teda UM pro maleho daji, bo jim tam dva dny jen rval. Ja na nervy, ze ho nenakojim.......Ale co se da delat. Ja jsem to potom jeste zkousela, ale neslo to, tak jsme presli na Bebu. Malemu vyhovovala. Ma to vyhody a nevyhody. Mleko mas sebou a vytahnes kozenku a pije se. My, kdyz jsme nekam sli, tak nesmis na nic zapomenout........ALE! Krmil i muj manzel, takze maly nebyl zavisly jen na me. V noci jsme se stridali. Manzel vetsinou krmil kolem druhe rano a me nechal spat a ja pak krmila kolem seste, takze naprosta pohoda..... A nezoufej! Nas maly byl nemocny, az kdyz sel s jednim rokem do jesli. Ted je ve skolce a je zdravy jako ripa a taky TUKAAAAAAAM - TUK, TUK,TUK...... Moje segra kojila dlouho a i presto, ze jeszdi pravidelne k mori a minimalne jednou za rok na hory, tak jeji druhy syn byl porad na hromadce....... Jak se tady rika - papalapap! Vem to tak, jak to je a udelej z toho to nejlepsi! ![]() ![]() |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
Re: UM2.4.2012 21:38:13
deno přesně tak,kolikrát jsem u půročního Jirky ,vytáhla kozu,malého položila vedle mně a dřímala dál
|
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: UM2.4.2012 21:22:25
A ještě jedna "výhoda" oproti kojení - děti líp spí v noci
![]() Já pokud bych znovu otěhotněla, tak budu jíst homeopatika už před porodem a budu se snažit co nejvíc kojit. Ne kvůli tomu, že je Nutrilon drahý ( a to fakt je, protože ho kupuju ještě teď tříletému, který nechce jiné mléko) , nebo že by děti na UM nějak trpěly, ale pro ten POCIT, že v noci vytáhnu prso a nemusím chodit ohřívat mlíko, že se potulíme kdykoliv to bude chtít atd. Moc nevěřím tomu, že se mi to podaří, když dvakrát jsem nekojila, ale i tak to zkusím ![]() Přeji hodně štěstí a někdy nám malou ukaž na fotce ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.