Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: UM2.4.2012 21:18:33
Píko a proč se malá narodila dřív? Musela ven a nebo tě to někde chytlo?
Je to jak včera, co jsi otěhotněla. Já se asi zblázním, jak jsem tu dlouho:-( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
Re: UM2.4.2012 21:08:28
Brebi já v akci nebyla,je to výsledek silvestrovského hříchu.
sem dnes 16+3tt |
| píka | 120926 |
|
|
Re: UM2.4.2012 20:36:43
Jo Deny máš pravdu. Nervozní máma je asi horší než nekojící. Díky za odpověď. Podívám se do jiných diskuzí. Já jen, že tady k vám mám důvěru a chtěla jsem znát váš názor a zkušenosti. Všem snažilkám přeji hodně štěstí
![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: UM2.4.2012 20:23:39
Píko, sice se to do této diskuze moc nehodí a je určitě hodně jiných diskuzí, kde ti poradí zkušené matky, tak ti napíšu, že jsem nekojila ani jedno dítě, oběma jsem dávala Nutrilon a oba jsou zdraví jak řípy. ŤUK, ŤUK, ŤUK, ŤUK, ŤUK, ŤUK, ŤUK
![]() ![]() ![]() ![]() A znám taky hodně dětí, které kojené jsou a jsou na hromadě pořád. Takže hlavu vzhůru, hoď se do pohody, protože miminko vycítí nervozitu z maminy i když nekojíš a pak bude malá nevrlá ![]() A gratuluji ke zdravé holčičce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| píka | 120926 |
|
|
Re: UM2.4.2012 19:55:18
Brebi a Denčo, díky moc. Zvedly jste mi náladu
. Já to taky strašně obrečela. Byli jsme v nem.3 týdny a malá mi u prsu usínala taky. Navíc mám málo mlíka a když už něco vysaje o to mín odtříkám. Je to začarovaný kruh. Všichni dneS pořád jen dokola říkají - KOJIT,KOJIT,KOJIT - přesně jak píše Brebi - cítím se jak hrozná matka. Budu se s tím muset prostě srovnat. |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
Re: UM2.4.2012 19:32:15
Luky a ty jsi ve kterém TT? Mě to nějak uniklo, že jsi byla v akci
![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
Re: UM2.4.2012 19:29:07
Ahojky Píko,
taky ti to napíšu sem, protože mi jaksi nechce fungovat outlok. Mě se děcka narodily 33+1t a na mlíku byli od jiných maminek, mě se tvořit nechtělo, až pátý den po porodu jsem ze sebe vymáčkla první kapičky. Pak jsem se trošku "rozdojila" protože byli malincí a inkubátorech, kojit nešlo. Odstříkávání šlo celkem dobře do doby, než jsem se nervově sesypala, vypustila ze sebe půlhodinový pláč a bylo po mlíku ![]() ![]() Ať jsem dělala co jsem mohla, pila čaje, odstříkávala mlíko co 2 hodiny ve dne i v noci, prostě dala na všechny možný rady, ale mlíko bylo pryč a mě to trápilo čím dál víc, že nedokážu svoje děti nakrmit no trápí mě to dodnes, co si budeme povídat, záviděla jsem každé mamince, která kojila....Mě se kupodivu podařilo Matese několikrát přiložit, bohužel to nemělo cenu, nebylo co sát. Eli jak viděla prso, tak okamžitě usnula a byla schopná si tu svou dávečku mlíčka z lahvičky cucat i půl hodinyZ porodnice jsme šli po 6-ti týdnech a oba na Nutrilonu. Po něm krásně prospívali, přibývali na váze a nemocnost téměř žádná. Pokud by se mi nepodařilo kojit další případné dítě, vzala bych opět nutrilon, abych mu dala do začátku to nejlepší. ASi po 9 měsících jsem je chtěla dát na Sunar, ale zacpávalo je to, měli problém s kakáním, tak jsem těch 6 dávek mlíka denně rozdělila na 3 dávky Sunaru a dvě dávky Nutrilonu a to si dobře tolerovali a neměli problém. Vím je to těžký, ale zkus vydržet co nejdýl, třeba se rozkojíš. |
| Danca78 | 71667 |
Re: UM2.4.2012 18:32:23
Píko,
jestli můžu, i když do téhle diskuse příliš nepřispívam....tak dcerka se narodila 34+0 a o narození byla na UM. V porodnici než nás pustily, tak na MM, ale ne mojim, pač sem rodila císařem a mlíčko se jaksi nechtělo tvořit. Malá nechtěla a neuměla sát, takže byla hned na UM. Leze to do peněz, o tom žádná, ale nemarodila mi vůbec. Až teď co začla chodit do školky. Takže pokud ti jde o nemocnost, tak myslím, že konkrétně Nutrilon, je v tomhle dobrej ![]() |
| píka | 120926 |
|
|
UM2.4.2012 17:19:22
Ahojky holky, ty co si mě pamatují - 9.3. se nám narodila dcera. Narodila se předčasně 33+6, ale je OK.Je to moje šikulka. Akorát nechce vůbec pít z prsa. Zatím odsávám mlíčko a krmím flaškou, ale nevím jak dlouho to vydrží. Moc mě to trápí a mám smíšené pocity z přechodu na UM. Napište prosím své zkušenosti s UM a jestli vám třeba dětičky víc marodili. Díky moc
|
| štistko | 109770 |
|
|
Re: ahojky2.4.2012 10:26:55
Fiono,to mě moc mrzí,uplně mě přešel mráz po zádech,vytekli mi slzy co se ti stalo
![]() když si uvědomím že se jsem porodila 37+6 a ty si o to přišla to je hrozný.kolikrát si je vemu do naručí a přitulim je k sobě a brečim,jsem moc ráda že je mám.drž se![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.