| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Umělé oplodnění (drbárna)

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 183036  [Dalších 182946 >>]
Pety- B 2004 61691

Re: Ahoj

29.4.2012 9:26:23
Ahoj
Dubinko-už máš za nickem pěkné číslo~R^~;((~;((

Samm-tak to je dobře ,že je vše fajn~;((,mě se někdy taky ozývá,píchání nebo tlačení a druhý den zas klid.

Dnes jsem si naordinovala, také pobyt doma~c~,zbytek vyjel na kole a taky se musím snažit dnes vypít ty 3l tekutin,kvůli tomu hyperstimuláku,aby mě konečně na chvíli splasklo břicho.Protože ,když vypiju 1/2l vyčůrám 1l~j~ a stím se fakt nikam ven nedá jít~t~
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

29.4.2012 9:20:56
Ahoj Dubinko, tobě už se to taky pomalinku krátí ~t~~R^

Tak musím zaťukat, hlásím že zatím vše v pořádku a čisto. Trochu mně pobolívá břicho, je to podobný jako přes ms, ale slabší a k tomu ještě takový píchání nalevo. Takže ruším dnešní plánovaný úklid a budu polehávat. Snad to bylo fakt jen těch pár kapek a nic horšího už mně nečeká ~a~~;((
Dubinka+1 +1 119860

29.4.2012 8:53:11
Ahoj hoky,
tak konečně jsem vás našla, a bylo mi divné, že se tam celé dny nic neděje. Jak se máte?A co mimísci?~6~
Já byla v pátek v poradně 25+4 a dostala jsem za uši, máme šetřit, nelítat dostala jsem magnezko tvrdnutí břicha, že mám strašně podrážděnou dělohu, dr na mě sáhl a jak šutr. Ale čípek je prý jak špalík tak je to dobré.Do průkazky mi napsal šílená bonitace..jestli čtu dobře, a poloha PPH to nevím co je.~f~ Jinak prcek si tam hoví dobře a chtěla jsem potvrdit pohlaví a že má špatný utz jde to špatně vidět, řekl by kluk tak na 75,5 procent, ale ruku do ohně by za to nedal. Jsem pořád na váškách zda věřit, už bych si chtěla koupit tak něco pro radost, už i koukáme po kočárkách tak at víme.že mám počkat do 30tt to si mě pozve na ten poslední screening a na lepší utz, tak to řekne na stopro, ale myslím si že kluk se nedá splést ne, leda že by měl pupečník mezi nožkama ~:-D
Odpočívejte pohladte bříško~6~
~3~
A ty vedra s těma pupkama je mazec, že~t~~t~
4.6Lukyna12 50855

28.4.2012 22:08:49
S tím souhlasím,já taky začala ted špinit po dost náročném dni.

Takže odpočívej ,bude líp.~;((
Sengam 24288

28.4.2012 22:01:58
Samm, z toho, že jsi seděla dýl na slunku jsi určitě špinit nezačala ~;)
To spíš z toho lítání po všech čertech a termínu ms.
Buď v klidu a odpočívej~6~
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

28.4.2012 21:02:04
Samm, špinění v těhu je naprosto časté a měla ho snad každá ... a když ne každá tak každá druhá. Někdy se najde příčina (třbea jen prasklá cévka nebo hematom) jindy se na příčinu vůbec nepříjde. Mnohdy to je v době kolem předchozí ms a klidně to tak je do třetího nebo čtvrtého měsíce (proto holky, které mívají slabější MS toto považují za menstruaci a vůbec je nenapadne, že jsou těhotné).

V nemocnici s tebou stejně v téhle době nic neudělají. Prostě nic se nezachrání bohužel, pokud je tam něco špatně. Ale já bych se zatím nebála hned toho zlého, zvlášt když je to hnědá krev. Já to tak taky měla a nic se nedělo - jen vím ty nervy no .. to já měla taky.
Edvi+1+1 46083

28.4.2012 20:21:03
Sam lež a odpočívej. v žádné nemocnici s tebou stejně vůbec ale vůbec nic neudělají ani při normálním krvácení. Maximálně utrogestan a ascorutin.~;((
4.6Lukyna12 50855

28.4.2012 20:15:59
Sam,chápu,že je ti ted těžko,ale ted odpočívej a mysli na něco pěkného.

Já jsem u všech 4 těhu takto špinila,u Jirky i později krvácela(je původně z dvojek,kvůli odcházejícímu dvojčeti).

Já vím ,že být doma v klidu je problém,kor jak jsi na vše doma sama,ale snaž se,aby jsi neskončila v nemocnici,jako já před 10 dny.A pokud to bude nutné,nebraň se,tam si fakt odpočineš.
Pety- B 2004 61691

28.4.2012 20:14:49
~3~~h~
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550

28.4.2012 20:10:05
Pety snažím se ~;((
Ještě mně napadlo, jestli jsem si neuhnala úpal / úžeh, "příznaky" by odpovídaly (únava, malátnost, bolest hlavy, pocit na zvracení) ale kdo ví no, těžko říct. Zatím teda stále čisto. Půjdu si už lehnout, vezmu si knížku ádié...doufám, že mi do rána bude líp a bude nadále čisto ~;((
Tak se tu majte, ráno dám vědět ~3~
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 183036  [Dalších 182946 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.