Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re:30.3.2012 15:27:41
Četla jsem to několikrát jestli dobře vidím.
Bohužel![]() ![]() To snad není možné , Fiono jsi silná, drž se.![]() ![]() ![]() ![]() |
| Jepepa | 125572 |
|
|
Re:30.3.2012 14:46:13
V zadnem pripade nejsi stara na dalsi
ani nahodou, muzes mit jeste tucet deti z hlediska veku, a a oni na to urcite prijdou co je za problem, to si opravdu zaslouzis aby to vyslo a ono to vyjde!!!!!!!!! Moc drzim palce!!!!![]() ![]() ![]() ![]() |
| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
Re:30.3.2012 14:23:45
Primář říkal, že jsem případ, který 18let neviděl a dali to celkově hodně vyšetřit. Takže spoustu odběrů ode mně a vzorky s placenty,placentu, krev z pupečníku, plodovou vodu a samo dítě na pitvu.
Jo a dítě neschovávali za zády jak minule. Předem se ovšem zeptali, zda ji chceme vidět a po porodu mi ji dali do náruče i nahatou na břicho,kdybych si řekla. Fakt jsem byla mile překvapena a bylo to mnohem hezčí. Jo a taky nás nechali o samotě. Minule nic z toho nedělali. Jsem ráda, třeba se něco najde a bude stačit nás přeléčit nebo jen řeknou, jestli máme pokračovat. Mě je 30let a snad nejsem ještě stará na další. |
|
|
Re:30.3.2012 14:18:13
Byla jsem 37+4. Minule se uškrtila, teď nebylo uškrcené. Placenta a pupečník by šel poznat na monitoru a v po nic. 3040/50cm, takže ani nestrádala. Zatím je tam něco pozitivního, ale dr. nechce říkat co, dokud nebudou všechny výsledky.
Hlídal mě dr. Štěpán Macháč a v porodnici to měl skvěle domluveno s primářem.Zkrátka protekce bez obálky. Rodí se až od 38+0 a to bych byla v pátek a to jsem měla SC i když jsem mohla rodit dřív. Minule se uškrtila v 39tt. Dr. za to nemohli a já jsem se šetřila a nic těžkého nenosila, nevěšela. Tam je něco skrytého, co jsme nemohli nikdo znás odhadnout. A když se takové děti zachrání, tak pak umřou doma. ![]() Pan dr. Macháč přišel hned po tom UTZ jak se to dozvěděl. Mohli mi udělat SC, ale já nechtěla, byl by už druhý a chtěla jsem mít šanci na další dítě.Dr. Macháč dal nařízení, aby na mě nespěchali a pomalu vyvolali porod i když kvůli infekci musí postupovat rychle. Prakticky jsem se rozrodila na 2 tabletky, počkali i když jsem se ze začátku otvírala pomalu a dali víc antibiotik. Porod trval 16hod a dali i Epidural, takže jsem se občas cítila až provinile,že bolesti cítím, ale nejsou potřeba ani vydýchavat.Dostala jsem Oxitocín až od 6prstů, až už nebyl postup a to 1láhev na 2,5hod+ přidali dávku Epiduralu. Nejsem ani nastřižena, klystýr nedávali, byli celou dobu milí. Takže moc chválím FN Olomouc a Dr.Macháče. ![]() Narozdíl od minulého porodu ve Štenberku, kdy mě rvali oxitocínem 2láhve za hod a divili se,že jsem se po 16hod, kdy jsem byla na 3prstech a vůbec porod nepostupoval, že jsem se jim tam zkolabovala. |
| Sengam | 24288 |
|
|
Re:30.3.2012 13:57:04
Fiono to snad není ani možné
![]() ![]() Jsem to teď četla třikrát a dívala se na datum,jestli je správný a jestli to není z doby minulé,kdy už se to stalo:-( Příště by ti ten císař asi naplánují dřív. Drž se, moc na tebe myslím ![]() ![]() ![]() ![]() |
| LuNika | 125526 |
|
|
pátek...30.3.2012 13:51:42
Fiono, mrzí mně co se ti stalo.
V kolikátém týdnu přestalo bít srdíčko? |
|
|
Re:30.3.2012 13:43:27
Ahoj všem,
hlásím se mezi snažilky. Už jsem doma z porodnice, ale bohužel sama. V út jsem šla do porodnice, že si nejsem jistá,zda jsou ozvy v pořádku a na UTZ už nebyla srdeční činnost. V po bylo vše v pořádku. Takže opět porod spodkem. Personál perfektní, dělali všechno proto, aby porod byl bezbolestný a musím říct, že jsem zažila moc pěkný porod prakticky bezbolestný i když byl vyvolávaný. Mohla jsem si ji i pochovat. Příčinu zatím nevíme, miminko bylo bez viditelné známky příčiny. Výsledky se dozvíme až za 14dní, teď nás čeká vyřídit pohřeb a rodný list.Vzhledem tomu, že už jsme porodili druhé dítě po sobě mrtvé, tak čekáme, zda nám vůbec dovolí to zkusit znovu. V út jsem měla náladu, že bych všechny věci pro mimi podpálila a už se dál nesnažila, ale dnes už jsem ochotna bojovat dál i když je tam dost velké riziko, že zas nic ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re:30.3.2012 13:05:12
jé Margitt ahooooooj, díky
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re:30.3.2012 11:59:59
Mili
![]() super |
| milis81 +1 | 101863 |
|
|
Re:30.3.2012 11:02:46
Ahoj holky
taky jsem byla na velkem ultrazvuku a mimi je v pořádku a je to holka. Jahudko taky gratuluji k holčičce ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.