Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sengam | 24288 |
|
|
Re: Pěkný čtvrtek!29.3.2012 10:20:59
Samm a byla Fíšek ráda, nebo chtěla jen jedno mimii?
![]() Hlavně aby bylo krvácení v pořádku, ale ono bude, vidíme u Edvi, že jo ) |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Pěkný čtvrtek!29.3.2012 10:14:55
Sam jéééé taj přece někdo
držím palce![]() ![]() ![]() ![]() Fiškovi taky, snad ji brzy pustí. A dvojčátka ![]() Dubinko vždycky se najde někdo komu se vybrané jméno nebude líbit. Já to raději ani s nikým neřeším. už tak je to na hlavu, že si pořád nějak nejsem jistá a ještě aby mi to někdo rozmlouval. a to se najde vždycky. Jinak já jsem s tím užíváním si stále hodně opatrná. |
| Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
|
|
Pěkný čtvrtek!29.3.2012 9:15:27
Dobre ranko holky,
Deni ja jsem "tak trochu" v akci, ceka mne KET, pokud pujde vse dobre, tak behem 14ti dnu bych mela jit na vlozeni, 4.4. ma kontrolu. Holky vcera mi psala Fisek, ze lezi od pondeli v nemocnici na kapackach, zacala krvacet, ale uz se to prej zlepsilo. A ceka dvojcatka!!! To druhe je mensi a bylo asi schovane, proto ho dr v CAR nevidel ![]() |
| Dubinka+1 +1 | 119860 |
|
|
Re: Hezký večer29.3.2012 8:54:44
Aha tak to není zas takový rozdíl, podle utz v Olomouci jsem byla v uterý 21+0tt. Ale co nebudu to řešit, hlavně že je prcek v pořádku a až se mu bude chtít ven tak půjde
. Ach ty zuby, no mám tam nějaké dírky na stoličkách, no spíš vypadlé blomby nebo jak se to říká..ale už dělší dobu jsou venku, takže fakt bojím bojím. Už mi posledně říkala, že už tam nemá co vrtat, a ejhle zas to vypadlo...Uvidím musím, nesmím to nechat zajít daleko. zuby dokážou být pěkná potvora![]() No a jak si užíváš těhu? Už je vše v pořádku? A co malý, je to čipera? U mě dobrý, malý je aktivní, a už jem zvědavá na další utz jestli mi potvrdí toho klučinu...jinak vyhrál Domísek, Dominik. Tchýni se jmeno nelíbí , že je dlouhé ..ale já jsem si na něj zvykla![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Hezký večer29.3.2012 8:34:21
Tak kdyby se to u tebe bralo, že IUI byl den ovulace, tak bys byla dnes 20+6, takže ti končí 21tt. Zubaře mám zdárně za sebou, taky jsem se musela přesvědčit. Ale já si to tam odchodila těsně před ivf, takže mi dala zuby dopořádku.
![]() |
|
|
Re: Hezký večer29.3.2012 8:01:23
Tak to jo, šátek asi využiješ. Lítá mi neda jen týden, a dr říkala že max jsou 3týdny takže to není tak hrozné, že dobře krmím. Zítra mám poradnu tak hned se poptám jak to teda je. Už se těším na prcka. Jen pořád odsouvám zubaře, tak se mi tam nechce....
|
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Hezký večer29.3.2012 7:53:31
Dubinko u mě je to spíš nutnost, hlavně kvůli terénu, navíc trávíme většinu volného času v lese apod.
![]() Deno taky koukám, že momentálně asi žádná akce. ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
Hezký večer28.3.2012 23:13:53
Šátkování jsem neprovozovala, na utz mně naměřili vždy hodnotu podobnou jaký jsem byla tt a zdá se mi, že je to tu samá těhule a žádná snažilka?
NIKDO NENÍ V AKCI? ![]() |
|
|
Re: Krásné ráno děvčata28.3.2012 17:54:20
Ahoj Edvi, byla jsem na IUI a to 18.11. Jsem s toho taliján. šátek mě neláká, nejsem zastánce takových věcí, radší učit mimčo tak nějak samo v postýlce sedačce a koukat hrát si, než ho nosit, aby si pak nezvyklo na nošení a pka prd uděláš i když máš volné ruce. ale sem tam snad by to šlo. A co ty a prcek?
|
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
Re: Krásné ráno děvčata28.3.2012 17:00:13
Jé Dubinko už jsi 20tt? paráda. mi to taky každý počítá jinak, ale tak si vem datum opu a to je 2+0 takže budeš vědět přesně kde jsi.
Já se dnes dobelhala na kurz šátkování, přišlo mi to strašně fajn, asi si šátek pořídím. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.