| Drop | 147259 |
|
|
2.2.2018 8:25:05
tak já to chápu, staří lidé toho moc nesní, je u nich hodně důležité jak kvalitní potraviny jí a výměna nekvalitních olejů za olivový je také zdraví prospěšné, pokud jim chce dcera nakoupit při návštěvě a ukázat, že se dá jíst taky něco nového a kvalitnějšího, ta v tom nevidím nic provokativního
|
| Žžena | 83005 |
|
2.2.2018 7:42:26
Cimbur,
no vycházíme ze zakládajícího příspěvku, kde se uvádí, že má zakladatelka starší nemocné rodiče a jmenované potraviny by jim velmi pomohly. Když si to teda představím v kontextu českého důchodce, tak kroutím hlavou. Jednak na to nemá prachy, druhak není šance, že by na stará kolena přešel na úplně jinej jídelníček. To bude takové velmi krátké "spasení". |
| Muumi | 41406 |
|
2.2.2018 7:38:07
Přikláním se k verzi provokace...
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
2.2.2018 7:37:52
A rozumíme tomu správně? Chce to zskladatelka pro rodiče nebo oni pro ni? Není její očekávání od bio produktů nereálné? Většinou je to jen obchodní tah.
|
| iiiiiiiiii | 69750 |
|
2.2.2018 7:32:11
https://www.rohlik.cz/c300103026-kuzleci-a-jehneci
|
| Žžena | 83005 |
|
2.2.2018 7:22:32
Tak shánět může cokoli, až tu bude. Ale pověřit sháněním biojehněčího a SPRÁVNÉHO panenského oleje staré a nemocné (a předpokládám, že i ne-bohaté) rodiče, to je trochu hard core.
|
| Muumi | 41406 |
|
2.2.2018 6:59:27
A jak konkrétně se člověk vyléčí bio jehněčím? Já se omlouvám, ale moc to nechápu? To budeš rodiče někam posílat, aby si nakoupili to, co chceš? A jinak tohle "nežiju v ČR"... To jsi tu nebyla několik desítek let, že netušíš, co se tak prodává? Fakt mě to zajímá.
|
| Adda6a | 66955 |
|
1.2.2018 18:10:55
O kvalite cerstvych produktu (maso, zelenina) bych mela v supermarketech pochybnosti - to bych radeji shanela nejakeho mistniho farmare.
Olivovy olej se da sehnat vsude, akorat vetsinou Monini a Bertolli :( Monini chutna jak palivo do rakety a Bertolli byl zapleten snad v kazdym skandalu o nahrazkach extra-panenskeho oleje tretim nebo i crvrtym lisem za poslednich 10 let. Je to proste otazka ceny a tim padem omezene poptavky :( |
| neznámá | 91073 |
|
1.2.2018 16:02:04
Bio kuřecí všude. Jehněčího v tuto dobu budeš těžko shánět i nebio, není tu tradice a je špatná roční doba, ovšem u jehněčího bych řekla, že bio nebio zrovna nehraje roly.
Ten zbytek seženeš v každém větším obchodě, rybí tuk v lékárně. |
| Puma | 54527 |
|
1.2.2018 15:51:36
Bio maso kupuju ve specializovaných obchodech, lepší oliváč taky. V kauflandu a Bille jsem bio maso neviděla. Oleje Bertolli, Monini koupíš skoro všude. DM má bio oliváč.
Když potřebuju rybí tuk, kupuju od Just. Jinak nejlíp v lékárně. Kokosový olej v bio kvalitě jsem teď viděla buď Kauflandu nebo Bille. Já kupuju v DM. Zeleninu částečně v obchodech najdeš, ale žádný extra výběr. Nejspíš bude možnost objednat sezónní bedýnku přes net, nebo zase speciálka. V DM se dá nakoupit poměrně hodně produktů na vaření v bio kvalitě, ale to asi víš. Já tam nakupuju pravidelně. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.