| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : BIO

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 5818  [Dalších 5708 >>]
Drop 147259
2.2.2018 8:25:05
tak já to chápu, staří lidé toho moc nesní, je u nich hodně důležité jak kvalitní potraviny jí a výměna nekvalitních olejů za olivový je také zdraví prospěšné, pokud jim chce dcera nakoupit při návštěvě a ukázat, že se dá jíst taky něco nového a kvalitnějšího, ta v tom nevidím nic provokativního
Žžena 83005
2.2.2018 7:42:26
Cimbur,
no vycházíme ze zakládajícího příspěvku, kde se uvádí, že má zakladatelka starší nemocné rodiče a jmenované potraviny by jim velmi pomohly.
Když si to teda představím v kontextu českého důchodce, tak kroutím hlavou. Jednak na to nemá prachy, druhak není šance, že by na stará kolena přešel na úplně jinej jídelníček. To bude takové velmi krátké "spasení".
Muumi 41406
2.2.2018 7:38:07
Přikláním se k verzi provokace...
Cimbur 64764
2.2.2018 7:37:52
A rozumíme tomu správně? Chce to zskladatelka pro rodiče nebo oni pro ni? Není její očekávání od bio produktů nereálné? Většinou je to jen obchodní tah.
iiiiiiiiii 69750
2.2.2018 7:32:11
https://www.rohlik.cz/c300103026-kuzleci-a-jehneci
Žžena 83005
2.2.2018 7:22:32
Tak shánět může cokoli, až tu bude. Ale pověřit sháněním biojehněčího a SPRÁVNÉHO panenského oleje staré a nemocné (a předpokládám, že i ne-bohaté) rodiče, to je trochu hard core.
Muumi 41406
2.2.2018 6:59:27
A jak konkrétně se člověk vyléčí bio jehněčím? Já se omlouvám, ale moc to nechápu? To budeš rodiče někam posílat, aby si nakoupili to, co chceš? A jinak tohle "nežiju v ČR"... To jsi tu nebyla několik desítek let, že netušíš, co se tak prodává? Fakt mě to zajímá.
Adda6a 66955
1.2.2018 18:10:55
O kvalite cerstvych produktu (maso, zelenina) bych mela v supermarketech pochybnosti - to bych radeji shanela nejakeho mistniho farmare.
Olivovy olej se da sehnat vsude, akorat vetsinou Monini a Bertolli :( Monini chutna jak palivo do rakety a Bertolli byl zapleten snad v kazdym skandalu o nahrazkach extra-panenskeho oleje tretim nebo i crvrtym lisem za poslednich 10 let.
Je to proste otazka ceny a tim padem omezene poptavky :(
neznámá 91073
1.2.2018 16:02:04
Bio kuřecí všude. Jehněčího v tuto dobu budeš těžko shánět i nebio, není tu tradice a je špatná roční doba, ovšem u jehněčího bych řekla, že bio nebio zrovna nehraje roly.

Ten zbytek seženeš v každém větším obchodě, rybí tuk v lékárně.
Puma 54527
1.2.2018 15:51:36
Bio maso kupuju ve specializovaných obchodech, lepší oliváč taky. V kauflandu a Bille jsem bio maso neviděla. Oleje Bertolli, Monini koupíš skoro všude. DM má bio oliváč.

Když potřebuju rybí tuk, kupuju od Just. Jinak nejlíp v lékárně.

Kokosový olej v bio kvalitě jsem teď viděla buď Kauflandu nebo Bille. Já kupuju v DM.

Zeleninu částečně v obchodech najdeš, ale žádný extra výběr. Nejspíš bude možnost objednat sezónní bedýnku přes net, nebo zase speciálka.

V DM se dá nakoupit poměrně hodně produktů na vaření v bio kvalitě, ale to asi víš. Já tam nakupuju pravidelně.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 5818  [Dalších 5708 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.