| libik | 142094 |
|
|
16.8.2018 11:52:59
"nevím přesně, co bych měla vybírat"
koukni, tohle je dnešní program https://www.ceskatelevize.cz/tv-program/ a považ, že já jsem tak prostoduchá, že by mě vůbec nikdy v životě nenapadlo hledat kdekoliv pořad o vzkříšení moravského teplokrevníka a přitom to může být zajímavý ![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
16.8.2018 11:46:22
A k téme "odmietanie televízie" - ja síce tento spotrebič ako taký nemusím (rachot, zaberá to miesto a ešte je to občas zdrojom hádok), na druhej strane musím pokorne uznať, že športové prenosy, na ktoré niekedy fakt veľmi čakám (naposledy napr. TdF) chcem prosto vidieť V TELEVÍZII.
|
| kysnutá knedla | 99495 |
|
16.8.2018 11:43:58
"to,že uděláte rozvody při plánované rekonstrukci ještě přece neznamená,že hned musíš věšet na zeď televizi."
Áno, Sam, presne tak ![]() |
| Sam01 | 129844 |
|
|
16.8.2018 11:42:12
Kat,
ale to je přece na rodičích nabídnout dětem jiné alternativy. Když jsem měla malé děti,tak kolikrát nebyl ani čas na tu televizi pomyslet kromě večerníčku. Pořád jsme něco dělali. Měli sport,hudebku,kamarády atd. Moje dcera třeba proběhla při sportu pubertou,že ani nevím,že nějaká byla. To je řekla bych ta nejlepší varianta. Kdo nechá dítě hnít u televize,tak se nemůže divit,že tam to dítě je. A ještě mu kontrolovat na co se dívá. ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
16.8.2018 11:40:12
Libiku, popíši ti svůj život s TV:
Mám náladu na nějaký film. Jdu do příslušné místnosti, spustím přístroj. Projedu aktuální vysílání, nic. Vyhledám týdenní archiv, projíždím kanál po kanálu. Nic. Následují dvě varianty: - znechuceně vypínám přístroj a odcházím (dlouhé minuty promarněny) - nechci se vzdát za žádnou cenu a pustím CT24, kde je zrovna zaručeně nějaké nezáživné téma a nekončí, takže se vracím k variantě prvé |
| K_at | 121378 |
|
16.8.2018 11:38:45
Sam, nejde jen o to, na co se divaji. Spis o ten cas.
|
| K_at | 121378 |
|
16.8.2018 11:36:43
Slupko, myslis Gibse?
jo, NCIS je dobrej serial. Columbo taky, jen uz ho mam desne okoukanyho. |
| Sam01 | 129844 |
|
|
16.8.2018 11:33:56
Boží ženo,
nesouhlasím,že je potřeba něco regulovat. Nikdy jsem dětem neříkala na co se smějí a nesmějí dívat. Oba ani nikdy nevyhledávali nějaké extrémy. Myslím,že mnohem přínosnější,než věčná kontrola toho,co děti sledují je trocha důvěry v ně. Jediné,co jsem měla trochu pod kontrolou byl první rok fb u dcery,aby se naučila to dobře používat. To jí bylo deset. Od té doby a ani předtím jsem nic dětem neprojížděla a neselektovala. Troufám si říct,že z nich jsou naprosto normální lidé přiměření svému věku. |
| Monty | 129940 |
|
|
16.8.2018 11:31:44
Libiku,
za prvé, nepsala jsem, že se nikdy nekoukáme. Když jsme doma, díváme se na zprávy na ČT, někdy v neděli na Moravce a občas na nějakýho Hitlera na ČT2. I když ty dokumenty taky spíš pouštím na netu. Nevím, co přesně bych měla kde vybírat, seriály mě nebaví, na filmy se dívám málo a když už, tak si vybírám na ČSFD (dost často schválně podle špatného hodnocení) a pouštíme si je z DVD. |
| Sam01 | 129844 |
|
|
16.8.2018 11:30:33
Svynko,
to,že uděláte rozvody při plánované rekonstrukci ještě přece neznamená,že hned musíš věšet na zeď televizi. My jsme při rekonstrukci udělali rozvody všude. Je lepší to mít připravené do budoucna,než pak zase někde kopat zeď. Vše máme vedené ve zdi,aby nebylo vidět kabel. Naše děti mají ve svých pokojích televize oba,ale popravdě je téměř nepouívají. Televize dostali někdy kolem desátého a třináctého roku,když jsme jim dělali nové pokoje. Teď v novém dome se to udělalo automaticky všechno při rekonstrukci. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.