Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bea111 | 57655 |
|
|
10.9.2013 21:24:38
Máte ji někdo doma? Je stabilní? My máme Jitro, kámoška se mě ptá na rozdíly a tak nevím, napadá mě hlavně ta stabilita.
díky za info |
| Jerome | 133929 |
|
|
2.9.2013 10:42:28
Ta vyvýšená postel je super nápad. Dítě spí nahoře, pod postel se dá dát dětský stůl, popřípadě ty bubny. Pokud nechcete měnit postel, super jsou šuplíky pod postel viz. http://www.maxi-postele.cz/Nabytek/Supliky-pod-postele/ dá se do toho dát prakticky cokoliv a je to na kolečkách. Nad postel naopak namontovat nějaké police, na které si může dát oblíbené hračky nebo tak.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
20.8.2013 17:42:02
Lído to jo, když toho tam potřebuješ dát víc a je tam víc možností, jak to uspořádat, tak se s tím dá pracovat, takhle nechávali udělat návrh pokojíčku brácha se švagrovou, protože oni měli pro holky veliký pokoj a nějak nevěděli odkud začít. Ale třeba u toho našeho prostoru 2,5 x 3,20 se toho moc vymýšlet nedalo - postel i stůl měly místo předem dané - kvůli oknům, dveřím a šikmině, no a na tom zbytku už nebylo moc co vytvářet - až mě to skoro mrzelo, že se nemůžu na tom tak vyřádit..., ale tak jsem mu aspoň sama vyrobila hodiny, dali jsme mu tam velikou magnetickou tabuli, nad to na konzolce roli papíru z Ikey, takže ten odvinutý papír si přicvakne magnetkama na tu tabuli aby se mu to neposunovalo a takové různé drobné vychytávky. Nebo třeba jsme mu tam dali takové ty dřevěné regály - stojiny a police (používá se to i třeba do spíží, má to i Ikea) a aby mu knížky nepropadávaly, tak jsme tam na bocích udělali příčky z nařezané násady na košťata (dřevěné - kdo to nevěděl, tak si myslel, že to tak už bylo původně
), prostě jsme jen využili ty předvrtané nevyužité díry, co tam byly, na ty zbylé díry jsme našroubovali nábytkové úchytky (taky dřevěné) - na ty si věší, co zrovna potřebuje...zkrátka jsme se vyřádili aspoň na těch drobnostech, když už nešlo nic většího![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
20.8.2013 15:51:43
Tino, my potřebovali moc úložných prostor, spojit s tím,aby tam mohli být i oni...a prostě ona přišla i s věcma, kterýma jsem ani nepiočítala...jako zřídit synovi dílnu tam...a další knihovnu, když máme všude tolik knih.....
A hlavně někam narvat ty postele a pořádný stůl....a do skříní,aby e vešlo opravdu vše, prootže jinde v bytě to být nemůže. |
| TaJ | 81121 |
|
|
20.8.2013 15:42:38
Aha, tak to já většinou takovéhle drobnosti i vymyslím sama, mě totiž baví zařizovat a vymýšlet a vždycky když máme někde nějaký nevyužitý koutek, tak já už si představím, co by se s tím dalo dělat a hledám a šmejdím v časopisech, obchodech a na netu, až najdu, co hledám, mám to jako koníčka
. Syn má třeba za dveřmi taky takový výklenek, protože vedle vyčnívá komín, tak jsme tam pověsili věšák na oblečení a přesně nám tam zapadla taková textilní polička, co měli před časem v Lidlu. Nebo jsme měli doma nevyužité dřevěné stojánky na CD z Ikea - tak jsme nařezali tenká prkýnka na rozměr jako má CD, zasunuli do těch drážek a syn má perfektní poličky na autíčka apod.![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
20.8.2013 10:42:47
Tutenstein, děti taky nemají pokoj kdoví jak veliký...klasiku 3,5x4metry....je to malé,ale nedá se nic dělat.
![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
20.8.2013 10:41:19
Tino, vychytávky s nábytkem....co by nás nenapadlo....třeba z boku postele kde zbývalo asi 25cm něco připojit a je z toho knihovna.....
za dveře nechat vyrobit skříňku a do ní navěšet nářadí, kdž máme ze syna domácího kutila a podobně.... (to jsou věci, který vymyslela aona a mě třeba nenapadli) |
| destenka + 01/09 + 01/11 | 81704 |
|
|
20.8.2013 10:36:41
Původně to byla část naší kuchyně, ta u okna, rozdělili jsme si to. Vycházeli jsme z předpokladu, že lepší něco než nic.
|
| Madla, syn 2,5roku |
| • |
20.8.2013 4:36:46
Ahoj,
nejakou inspiraci ohledne podkrovnich pokoju muzes nacerpat tady www.zivotvpodkrovi.cz. Na jejich facebooku meli moc peknou fotku te horolezecke steny, tady zkousim vlozit odkaz http://kuc.cz/c5kiyl, snad bude fungovat. Osobne tem stenam fandim, moje kamaradka ji ma, deti se na ni vyblbnou a nemaji potrebu lezt po nabytku a delat jine skopiciny. Jinak na miniaturni interiery se specializuje Ikea, pokud nemusis jeji styl, tak presto doporucuji, nektere napady maji smrnc a stoji se podivat do prodejny, katalogu nebo jejich casopisu (ten se da poridit v prodejne), kde maji namodelovane nejake pokoje. A taky se pridavam k doporuceni oslovit architekta.Kdyz narazis na dobreho, investice se Ti vrati. Koukne na misto jinou optikou nez Ty a muze vymyslet a mnohdy domyslet, na co laik neprijde. Svagrova to tak resi porad a musim rict, ze detsky pokojik se architektce povedl. |
| ronniev | 8556 |
|
|
19.8.2013 14:39:59
A v tom podkroví je jinak co? Není tam (nebo jinde) třeba nějaká půdička nebo komora, která by se dala vyklidit a udělat mu z ní "zkušebnu" na ty bubny? Uvolnil by se mu prostor v pokoji a kdyby se ta místnost zvukově izolovala, možná by se ulevilo i ostatním členům domácnosti
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.