| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 7425  [Dalších 6155 >>]
Bea111 57655
10.9.2013 21:24:38
Máte ji někdo doma? Je stabilní? My máme Jitro, kámoška se mě ptá na rozdíly a tak nevím, napadá mě hlavně ta stabilita.
díky za info
Jerome 133929
2.9.2013 10:42:28
Ta vyvýšená postel je super nápad. Dítě spí nahoře, pod postel se dá dát dětský stůl, popřípadě ty bubny. Pokud nechcete měnit postel, super jsou šuplíky pod postel viz. http://www.maxi-postele.cz/Nabytek/Supliky-pod-postele/ dá se do toho dát prakticky cokoliv a je to na kolečkách. Nad postel naopak namontovat nějaké police, na které si může dát oblíbené hračky nebo tak.
TaJ 81121
20.8.2013 17:42:02
Lído to jo, když toho tam potřebuješ dát víc a je tam víc možností, jak to uspořádat, tak se s tím dá pracovat, takhle nechávali udělat návrh pokojíčku brácha se švagrovou, protože oni měli pro holky veliký pokoj a nějak nevěděli odkud začít. Ale třeba u toho našeho prostoru 2,5 x 3,20 se toho moc vymýšlet nedalo - postel i stůl měly místo předem dané - kvůli oknům, dveřím a šikmině, no a na tom zbytku už nebylo moc co vytvářet - až mě to skoro mrzelo, že se nemůžu na tom tak vyřádit..., ale tak jsem mu aspoň sama vyrobila hodiny, dali jsme mu tam velikou magnetickou tabuli, nad to na konzolce roli papíru z Ikey, takže ten odvinutý papír si přicvakne magnetkama na tu tabuli aby se mu to neposunovalo a takové různé drobné vychytávky. Nebo třeba jsme mu tam dali takové ty dřevěné regály - stojiny a police (používá se to i třeba do spíží, má to i Ikea) a aby mu knížky nepropadávaly, tak jsme tam na bocích udělali příčky z nařezané násady na košťata (dřevěné - kdo to nevěděl, tak si myslel, že to tak už bylo původně~;)), prostě jsme jen využili ty předvrtané nevyužité díry, co tam byly, na ty zbylé díry jsme našroubovali nábytkové úchytky (taky dřevěné) - na ty si věší, co zrovna potřebuje...zkrátka jsme se vyřádili aspoň na těch drobnostech, když už nešlo nic většího:-)
Lída+2 28136
20.8.2013 15:51:43
Tino, my potřebovali moc úložných prostor, spojit s tím,aby tam mohli být i oni...a prostě ona přišla i s věcma, kterýma jsem ani nepiočítala...jako zřídit synovi dílnu tam...a další knihovnu, když máme všude tolik knih.....

A hlavně někam narvat ty postele a pořádný stůl....a do skříní,aby e vešlo opravdu vše, prootže jinde v bytě to být nemůže.
TaJ 81121
20.8.2013 15:42:38
Aha, tak to já většinou takovéhle drobnosti i vymyslím sama, mě totiž baví zařizovat a vymýšlet a vždycky když máme někde nějaký nevyužitý koutek, tak já už si představím, co by se s tím dalo dělat a hledám a šmejdím v časopisech, obchodech a na netu, až najdu, co hledám, mám to jako koníčka:-). Syn má třeba za dveřmi taky takový výklenek, protože vedle vyčnívá komín, tak jsme tam pověsili věšák na oblečení a přesně nám tam zapadla taková textilní polička, co měli před časem v Lidlu. Nebo jsme měli doma nevyužité dřevěné stojánky na CD z Ikea - tak jsme nařezali tenká prkýnka na rozměr jako má CD, zasunuli do těch drážek a syn má perfektní poličky na autíčka apod.:-)
Lída+2 28136
20.8.2013 10:42:47
Tutenstein, děti taky nemají pokoj kdoví jak veliký...klasiku 3,5x4metry....je to malé,ale nedá se nic dělat.~d~
Lída+2 28136
20.8.2013 10:41:19
Tino, vychytávky s nábytkem....co by nás nenapadlo....třeba z boku postele kde zbývalo asi 25cm něco připojit a je z toho knihovna.....

za dveře nechat vyrobit skříňku a do ní navěšet nářadí, kdž máme ze syna domácího kutila a podobně....~d~ (to jsou věci, který vymyslela aona a mě třeba nenapadli)
destenka + 01/09 + 01/11 81704
20.8.2013 10:36:41
Původně to byla část naší kuchyně, ta u okna, rozdělili jsme si to. Vycházeli jsme z předpokladu, že lepší něco než nic.
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
Madla, syn 2,5roku
  • 
20.8.2013 4:36:46
Ahoj,
nejakou inspiraci ohledne podkrovnich pokoju muzes nacerpat tady www.zivotvpodkrovi.cz. Na jejich facebooku meli moc peknou fotku te horolezecke steny, tady zkousim vlozit odkaz http://kuc.cz/c5kiyl, snad bude fungovat. Osobne tem stenam fandim, moje kamaradka ji ma, deti se na ni vyblbnou a nemaji potrebu lezt po nabytku a delat jine skopiciny.
Jinak na miniaturni interiery se specializuje Ikea, pokud nemusis jeji styl, tak presto doporucuji, nektere napady maji smrnc a stoji se podivat do prodejny, katalogu nebo jejich casopisu (ten se da poridit v prodejne), kde maji namodelovane nejake pokoje.
A taky se pridavam k doporuceni oslovit architekta.Kdyz narazis na dobreho, investice se Ti vrati. Koukne na misto jinou optikou nez Ty a muze vymyslet a mnohdy domyslet, na co laik neprijde. Svagrova to tak resi porad a musim rict, ze detsky pokojik se architektce povedl.
ronniev 8556
19.8.2013 14:39:59
A v tom podkroví je jinak co? Není tam (nebo jinde) třeba nějaká půdička nebo komora, která by se dala vyklidit a udělat mu z ní "zkušebnu" na ty bubny? Uvolnil by se mu prostor v pokoji a kdyby se ta místnost zvukově izolovala, možná by se ulevilo i ostatním členům domácnosti ~;)
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 7425  [Dalších 6155 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.