Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jane |
| • |
12.6.2013 12:37:54
a problém je konkrétně v čem? co tomu řeknou ostatní? co je jim do toho...
pokud to bude vyhovovat vám, dětem - tak není co řešit... nám děcka spali na letišti doteď, ale u nás kvůli úspoře místa (přeci jen 3 postele narvat do pokoje je docela prekérka)jsme dělalai palandy teďka.. dětem se spí líp, protože se oba děsně roztahují a tak si furt lezli na území toho druhého... máme je teda od sebe jen 18m... ale tak jak jsem psala - na ostatní bych vůbec nehleděla |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
12.6.2013 9:53:55
záleží na dětech.
Našemu už je 14 a večer čumí do p.c. a má rád soukromí. Ale na chalupě se klidně vyspí na letišti s pětiletou ségrou ( to pak čumí do p.c. oba, ale ne tak dlouho ).V 8 by se to ještě na těch pár let určitě vyplatilo, pokud děti chtějí, tak jim to kupte ![]() |
| Seyla+1 | 116169 |
|
12.6.2013 9:47:14
Mně to přijde teda dost divný.
Když už můžeš udělat letiště, proč nemůžeš dát dvě postele? Kdyby chtěli, mohou si je k sobě přirazit. (napadlo by je to samotné) |
| cvrček + 5 | 67375 |
|
|
12.6.2013 8:56:20
Holt to pak třeba mladší ořve, to se nedá nic dělat. Tak začne chodit k Vám
U nás jsme nikdy letiště neměli, každá ze starších měla vlastní postel, ale jedna postel byla vždycky v noci prázdná ![]() Až když jim bylo téměř 11 a 8 tak jedna řekla, že už ne, té druhé se to samozřejmě nelíbilo, no, ale co naplat, přežila A teď si občas do postele "půjčují" mladší sestřičku. |
| Raduza | 68805 |
|
|
12.6.2013 8:55:56
Tuten, ale zakladatelka po dětech nechce stejnou postel. Já myslím, že by to v dnešní době po dětech nikdo nechtěl, kdyby nemusel.
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
12.6.2013 8:49:21
Manžel měl letiště se ségrou celý život
|
| Raduza | 68805 |
|
|
12.6.2013 7:29:44
Přirazila bych dvě postele k sobě a pak řešila, jestli by chtěli spát jinak. Já myslím, že takto spí víc sourozenců. Třeba mají jeden pokoj na hraní, druhý na spaní, a postele vedle sebe. Pokud by to mělo na vývoj jedince špatný vliv, tak skoro všechny generace před námi by měly špatný vývoj, protože děti spávaly v jedné posteli normálně. A nejen dva sourozenci. Třeba pět na peci. Moje mamka neměla do třinácti svou vlastní postel, spala s o rok starší sestrou v jedné normální posteli. V současné době, kdy se pomalu každý bojí dotyku druhého bych to brala spíš jako plus.
|
| Suza007 | 91095 |
|
|
12.6.2013 7:25:13
Moje holky mají postele přiražené k sobě a vyhovuje jim to tak. Ale jsou ještě malé, třeba to budou za pár let chtít jinak. Letiště pro dvě kluka a holku navíc tak s velkým věkovým rozdílem se mi nezdá dobrý nápad.
|
| Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. | 123501 |
|
|
12.6.2013 7:23:14
Souhlasim, tohle jsou podle meho veci, ktere je treba brat v potaz.
Ale chapu, ze kazdy to ma jinak. U nas deti s nami v posteli nespi, kdyz se dcera v noci boji, tak prijde, ale to je tak jednou za tyden max. Neumim si predstavit, mit dite v posteli a kdyz chci mit sex se svym muzem, tak chodit do obyvaku, kdyz me v noci prepadne chut na sex, tak vstat a jit si to rozdat do obyvaku. Ale co clovek, to nazor. Kazdy to ma tak, jak mu to vyhovuje a je jinak zalozeny. ![]() |
| adelaide k. | 20327 |
|
|
12.6.2013 6:46:13
Máme to tak, zatím všeobecná spokojenost (holka, kluk - 8 a 6), ale do dvou let počítáme se stěhováním, takže do budoucna s tim už nepočítám.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.