| Domča+pupík | 71039 |
|
31.10.2017 15:57:14
Můj synátor co má lego, tak mě nepotřebuje a je v pokoji, že o něm nevím. Vyhrajou si právě takhle oba, ač s podivem, když je mezi nimi 4 letý rozdíl.
|
| Alena | 129302 |
|
31.10.2017 15:56:07
"Taky mi přijde zbytečné, mít většinu času prázdný pokoj" tady nejde o pokoj, to je vec vztahu a pozici dcery s pokojem u tatinka vcelku chapu. Rozhodne je na reseni spoustu casu, protoze dat tydenni mimino z loznice do pokoje k dceri mi pripada ulet (poridim si dite a dam ho do pokoje k detem? a ty se jako vyspi, kdyz se bude dite budit?)
|
| Domča+pupík | 71039 |
|
31.10.2017 15:54:13
Hmm, asi koukám opravdu moc do budoucna a čas na to bude nejlepší lék. Řešit hned pokoj by vyvolalo víc problémů, než jich i tak bude. Dám tomu čas....
|
| TaJ | 81121 |
|
|
31.10.2017 15:51:05
Zefýr, našemu je 9 a půl a do pokoje pořád chodí hlavně jenom spát
...jinak drtivou většinu času, co je doma, tráví s námi v obýváku...co by taky nahoře sám dělal, že jo...kdyby měl sourozence, tak si tam možná hrát budou...soudím podle toho, že když tu má návštěvu, tak většinou jsou zalezlí s něčím nahoře...ale sám tam samozřejmě nebude![]() |
| Domča+pupík | 71039 |
|
31.10.2017 15:47:34
Já měla nespacího syna a uplakaného závisláčka. Nikdy nebyl u žádné babičky, tetičky, nezná to, takže o to víc byl na mě fixovaný. Byla jsem s ním do 7 let sama, takže mi přišlo normální, že jsme sdíleli společnou místnost a pak i větší postel, ale to jsem se přizpůsobovala já jemu a jeho potřebám. Teď to bude náročné, bojím se
![]() |
| Domča+pupík | 71039 |
|
31.10.2017 15:43:48
Nechce o ni přijít, jako každý tatínek. Má výčitky svědomí, takže se snaží jí vyhovět, ale umí i zakročit. I když já zakročím většinou dřív, protože navádí syny a to pak řeším rovnou já za tepla
.... |
| Domča+pupík | 71039 |
|
31.10.2017 15:39:49
Mě by asi stačilo, kdyby přijala, že bude pokoj sdílet, že když tam bude, bude spát zatím prcek s námi, ale jinak bude v onom zatím jejím pokoji. Dvě děti se tam krásně vejdou. Synův pokoj je menší, udělaný z pracovny, takže tam to moc reálné není.
|
| Domča+pupík | 71039 |
|
31.10.2017 15:34:02
Je mi jasné, že spaní zatím může mít jinde, než budoucí hrací koutek, což určitě bude na prvních pár let v obýváku.
To spaní se bojím, že pohromadě nedáme. Že buď tam budeme spát s partnerem nebo s dítětem, ale všichni pohromadě si to neumím představit. Nicméně zkusit to asi na začátku můžeme... Partner se snaží všemožně dceři vyhovět, takže jí slíbí prakticky cokoliv, co si řekne, já jsem pak ta zlá, co dělá bububu. Tak se obávám, že ví předem, jak velký problém bude pokoj, že ho do ničeho nutit nebudu. Už sušák na prádlo, který tam dávám, když u nás není, vyvolává u ní zuřivost, takže musím vždycky všechno vrátit do původního stavu, než dorazí Chápu jí, brání si "svoje", ale taky to vidím tak, že přece nebudeme bydlet všichni v jedné místnosti, když druhá je volná.Asi máte pravdu, že to vyřeší čas. Zkusíme asi být chvíli v ložnici a když to nepůjde, budou se muset děti uskromnit ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
31.10.2017 15:32:57
Taky mi přijde zbytečné, mít většinu času prázdný pokoj...co té velké udělat nějaký oddělený kout v obýváku, až mimčo povyroste? Rodiče by měli útočiště v ložnici, mladší děti každé svůj pokoj a ona obývák? A do té doby bych dala mimčo do ložnice a manžel pokud by ho neúnosně budilo, tak by mohl spát v obýváku, bývá to stejně jen na čas, než začne dítko líp spát...a nebo pokud by víc vyhovovalo mít dítko odděleně, tak mu udělat koutek na spaní v obýváku...pokud je ložnice někde v dosahu...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
31.10.2017 15:25:39
Tuten, viděla bych to podobně, našemu jsme zařizovali pokojíček až ve 2 letech, to tam ale spával jen po obědě a měl tam část hraček... sám se tam komplet i na noc přestěhoval ve 3 letech sám, do té doby měl postýlku u nás v ložnici (ale stejně spával často s námi) a hračky v obýváku...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.