Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daba+holčička | 55689 |
|
|
26.11.2016 23:14:23
My máme nad stolem závěsné kuchyňské skříňky - mají plastová šoupací dvířka, tak ani moc kuchyňsky nevypadají. Ze židle tam normálně dosáhne, když ne, vyleze si na stůl. Na nich jsou ještě krabice s méně používanýma věcma, to musím sundat já. Šloby to dát i nad postel, jen se to musí fakt dobře ukotvit, aby to na něj nespadlo.
Taky je praktická varianta pověsit skříňka na zeď nízko, tak aby se pod ně daly našoupat objemné hračky jako jsou velká auta, postýlky, odrážedla, skákací koně apod. Nebo použít jako garáž toto. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30128629/ my to teď teda máme obyčejně nabordelené na zemi, aby se to dalo odnést pryč a použít pokoj jako tělocvičnu :) |
| K_at | 121378 |
|
26.11.2016 23:13:09
Jinak za me: vanocni uklid nedelam. Momentalne mam doma fakt binec. Vyzdoba nejaka asi az zitra a jen rychla. Neves hlavu. Dulezita je pohoda a strecha nad hlavou. Zbytek se casem vyvrbi.
|
| K_at | 121378 |
|
26.11.2016 23:11:26
Risulko, nejdriv bych probrala a vyhazela veci. A ulozne prostory bych neresila pod tlakem. Chce to plan a promyslet. Aby to slouzilo. Nemas nejakou tvurci kamaradku? Nekoho, kdo to s tebou naplanuje?
|
| rišulka | 117642 |
|
|
26.11.2016 22:48:34
Ahoj všem!
Pořád se nemůžu vyhrabat z toho stěhování! A jak vás čtu, mám depku. Vy děláte vánoční plány a pořádky a já tu furt bloudím mezi krabicemi. No něco už mám, nebudu přehánět, ale vůbec si nevím rady s pokojem, dětským. Prodala jsem tu velkou postel a koupila jinou. To hodně pomohlo, najednou se ten prostor o dost zvětšil. Ale pořád ještě mám v (budoucí) ložnici tři bedny s hračkami, výkresy, věci na tvoření, milion autíček a hokejky, balonky atd. Vlastně ani nevím, co obsahují. Tak dlouho jsem to odkládala.. A teď si zoufám! Riška je u mamky, chci to udělat, ale co s tím prostorem? Kolik potřebuje místa na hraní? Pokoj je 2,20 široký, má tam postel, stůl a knihovnu, podél zdi. Všechno se snažím nacpat do úložného šuplete pod postelí. Tento nábytek je po pravé straně, po té levé je zeď od okna 48 cm (!) a trčí tam trubky od radiatoru, co s tím? Zakrýt, zamaskovat? naštosovat krabice s hračkama? Nenašla jsem inspiraci ani netu, tam byly jen ukázky designérů, hezké, ale nepraktické -- nikde nic a ještě se našlo místečko na vázičku nebo také cosik, ale děcko nemělo nic po ruce. |
| Papillon | 132028 |
|
|
12.9.2016 13:36:18
Syn (cca 27 mesicu) spi v detske postylce. Protoze se mu brzy narodi sourozenec, chteli bychom mu koupit uz vetsi detskou postel a tu malou prenechat novorozenci.
(samozrejme, pokud zmenu spatne ponese, zustane ve sve) V kolika letech vase dite preslo do klasicke postele? Jak u vas zmena probihala? Jakou postel jste zvolili? Co se vam osvedcilo? Klidne vlozte fotky konkretnich posteli ![]() Koupili jste prechodnou delku (140 cm), nebo rovnou dospelackou velikost (200cm)? Chteli bychom postel drevenou, nizkou (ne patrovou), ale jinak nemame jasnou predstavu. Mela by mit aspon nejakou mensi zabranu proti spadnuti. Dekuju vsem za zkusenosti ![]() (nebudu hned reagovat, spise vecer) |
| Emilie, 2 malé děti | 151724 |
|
12.9.2016 10:07:30
Hodně záleží na věku a pohlaví dětí. Vybrat něco co se bude líbit všem nebude jen tak.
Místo tapety mohu doporučit samolepky na zeď. Mají je v plno obchodech je jich velký výběr. Např. zde http://www.postershop.cz/samolepky-na-zed/ Dají se snadno nalepit a až se přestanou dětem líbit, tak se dají sundat. Myslím, že je to dobrá varianta, pro využití volného místa. |
| Haaribo | 87262 |
|
29.8.2016 20:55:16
http://www.babynabytek.cz/samolepici-dekorace-vesela-farma---fun-to-see-p39/
Mame tyhle, jsou krasne, ale je potreba naprosto hladka stena. I tak se ale uz behem kratke doby zacaly odlupovat. Jeste jsme dostali typ je maznout Herkulesem, ale stejne to nedrzelo. Takhle pekne nevydrzely ani pul roku. Ale jdou dolu bez poskozeni zdi. |
| Hanka-1978 | 115978 |
|
|
29.8.2016 19:57:28
Téda, ta Ikea mě děsí!
|
| Ivatema | 52511 |
|
|
29.8.2016 19:54:16
Máme několik druhů -jedny obyčejné, z Globusu - drží pěkně a sundají se téměř beze stop (zůstává pod nimi jakoby mastný, nebo tmavý obrys). Jiné máme z Ikea -ty slouply i kus omítky (také novostavba) a dokonce odlepují i poslední vrstvu skříně (také z Ikea).
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
29.8.2016 19:31:10
Mám v předsíni obří vlčí máky a hromadu kamenů. Drží to dobře, sundávat jsem to nezkoušela.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.