Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evista | 25207 |
|
|
5.1.2016 21:49:18
Dala bych to co chcete + větší kusový koberec s nízkým chlupem na hraní. Až si děti na zemi nebudou hrát, koberec vyhodíte. My máme thermofix + koberec cca 3x2m (pokoj má přes 20m2).
|
| Svitka + 06/2011 + 10/2016 | 101372 |
|
|
5.1.2016 21:39:35
Kupujeme nový byt a budeme dělat drobnou rekonstrukci. Byt je v novostavbě, pár let postavený, zateplený, teplý, ale zrovna pod dětským pokojem je zadní vchod do domu, tedy velká chodba s průchodem ven. V dětském pokoji je tedy nejchladněji. Chtěli jsme dát do pokojů plovoucí podlahu, ale u toho dětského pokoje váhám. Dceři bude 5, ještě stále si hraje především na zemi. Navíc bychom rádi ještě jedno dítko, takže hraní a vůbec pobyt na zemi bude pár let ještě hodně aktuální.
Co byste dali na zem Vy? Nyní je tam velmi chlupatý koberec, který je rozumným řešením, ale sami majitelé přiznali, že téměř k nevysání, takže chlupatý nechci. Co tam dát? Zároveň by to nemělo být extra finančně náročné, protože pokoj má 22 m2. Předem děkuji za Vaše názory. |
| verda |
| • |
12.12.2015 15:43:24
Zdravím. Někde jsem tu našla diskuzi o velikosti dětských pokojů. Mám však dojem, že se většina přispívajících bavila o panelákových bytech. Chci se tedy zeptat na váš názor, jakou minimální velikost by měl mít dětský pokoj v novostavbě - bungalovu? Pro představu - momentálně to máme v projektu namyšleno takto: 2 dětské pokoje - 3,55 m x 3,15 m (11,2 m2) a druhý je 3 m x 3,55 m plus výklenek na skříň 0,6x1,7m (celkem tedy 11,66 m2). Přítel byl z dětství zvyklý na cca 17 m2 i s bratrem, já zase cca 14 m2 i se sestrou. Nyní mi tento pokoj z dětství zůstal, mám zde svou ložnici, a připadá mi tak akorát. Bojím se tedy, že pokoje okolo 11,5 m2 budou pro mě nezvykle malé. Jde mi především o to, aby si děti měly kde hrát, ale samozřejmě chápu, že budou tahat hračky i do obýváku.. A v dospívání aby měly dostatečný osobní prostor.
Jaké máte velikosti dětských pokojů V BUNGALOVECH vy? Děkuji, V. |
| Leontyn.a | 147508 |
|
28.10.2015 17:08:06
Ten lustr je super, dívala jsem se, že mají i design londýna - ten by byl ještě lepší...moc pěkný tip..díky
|
| Hanča |
| • |
27.10.2015 21:30:49
Třeba náš mladej miluje komiksy, tak jsme mu na narozeniny koupili komiksový lustr
http://www.lusito.cz/e-shop/teens/kolekce-komix/stinidlo-valec-50x40cm-komix-detail A na Vánoce uvažujeme i o komiksovém křesle, protože z toho lustru byl nadšený.. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
25.10.2015 21:12:52
Doporučila bych chytrou zeď, to je prima.
|
| Klara |
| • |
25.10.2015 21:09:55
Jak tady zaznelo, dulezite jsou jeho konicky a zajmy, to by vam mohlo dost napovedet, ale jestli chcete nejaky origos, tak se muzete vyradit na osvetleni nebo jsem ted nedavno videla super taburet na sezeni nebo bozi nastenky, i kdyz na to jsou spis holky...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
23.10.2015 14:19:47
Lído, já jsem zase před časem udělala zkušenost, že syn spí lépe, když má v pokoji rozsvícenou takovou tu malou LED lampičku-ducha z Ikey...dají se tam nastavit barvy - různé odstíny modré a zelené...a nejlíp spí právě když tam má takovou krásně sytě modrou...ale svítí to jen tlumeně....my zase nikdo nemáme rádi v noci úplnou tmu, nemáme doma žádné rolety, ani závěsy, jen krátké záclonky...trošičku světla nám jde střešními okny z ulice a jinak měsíc
, já úplně nesnáším třeba na dovolené, když jsme na samotě a v noci je tam taková tma, že si dám ruku před obličej a nevidím ji...jako po pár dnech si na to trochu zvyknu, ale vadí mi to stejně...doma když jdu na záchod nebo kouknout na syna, tak si nemusím svítit a nepřerazím se![]() |
| Muumi | 41406 |
|
23.10.2015 13:07:56
Nebylo to naopak - já jsem zas četla radu, že když ráno špatně vstáváš, tak je ideální si posvítit displejem mobilu do obličeje:) Špatně jsou LED světla v koupelně a ložnici, bohužel třeba bodovky na strop se dost blbě kupují jiné než LED (pokud nechci, aby to byly halogenky a celá koupelna mi žrala 250 W...)
|
| Muumi | 41406 |
|
23.10.2015 13:05:54
My ho máme naprogramovaný, aby se ve 2 v noci vypnul. Pak ovšem někdy, když je krize, musím v noci ručně nahodit:) A samozřejmě nemít wifi zbytečně "ohulenou" - sousedova wifi má u nás pomalu lepší signál než naše, to je úplně zbytečný. Jinak jinou cizí wifi nechytáme, sousedy máme daleko, takže v tomto směru jsme asi relativně v bezpečí. Mobily v noci přepínáme na režim "letadlo".
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.