| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 7425  [Dalších 6735 >>]
janna001 59890
10.8.2015 11:16:54
Vyhověla bych jim, chápu to. Vynasnažila bych se využít současný nábytek.
Kalali 142455
10.8.2015 9:37:09
Souhlasila bych s dětmi. Jsou ještě malí a nemají takovou potřebu soukromí. Nepřekvapilo by mě to. Společný dětský pokoj považuji za jeden z výchovných prostředků vedoucí k zdokonalení komunikačních schopností a schopnosti se přizpůsobit. Nejsem příznivec takového toho modelu, každý si zalezeme do svého pokoje, kde budeme mít svoji televizi, přehrávač a PC a vylézat budeme jen, když se chceme najíst. Přijde mi, že v rodinách, kde mají každý svůj pokoj, tak jsou víc individualisti, což mi nevyhovuje. Ale až půjdou holky do puberty a začnou se hádat o prostor, tak možná přehodnotím. Zatím jsou schopné se vždy domluvit, když jedna chce poslouchat rádio, druhá číst apod. Prostor na dva pokojíky máme, ale záměrně mají největší pokoj v bytě společný. Až bude nouze, tak dostanou každá jeden menší. Což opláču já, protože přijdu o pracovnu a možnost spát bez ohlušujícího chrápání manžela.
Kafe 134466
10.8.2015 9:08:09
s požadavkem NA společný dětský pokoj
Velšice 92803
10.8.2015 8:26:43
Překvapili by mě, ale vyhověla bych jim. Rozhodně bych ale nekupovala nákladnější nábytek. My doma pendlujeme stále a to i s nábytkem. Vestavěný dětský jsem koupila jednou a do roka mě přestal bavit a začala se ho zbavovat.
zerat 18305
10.8.2015 8:21:36
Řeší se tu mnohem větší blbosti, tak proč se nezeptat na zkušenosti ostatních. ~;) ~d~

zerat 18305
10.8.2015 8:05:05
Vysvětlila bych jim, proč to nejde. Z mého úhlu pohledu je lepší když má každý svůj pokoj. Když se začnou škorpit, tak je snadné zavelit "každá běžte do svého pokoje a budete mít klidu habaděj". Když měly pokoj společný, tak si ještě do teď pamatuji šarvátky o klid v pokoji když ho jedna chtěla a druhá zase chtěla nahlas poslouchat svoji hudbu, druhá chtěla pohádku... co chvíla se o něco dohadovaly. Navíc s příchodem puberty chce ta starší více soukromí, tak jsem neskutečně vděčná zato, že každá svůj pokojíček opravdu má.
Celý červenec stanovaly u mladší s pokoji a přesně po celých 14 dnech to začalo skřípat a pak už se to jen stupňovalo. Takže se stanování zrušilo a je zase klid ~z~
Lída+2 28136
10.8.2015 7:30:12
Foxyna , myslím, že tu loni řešila, že jim udělá každýmu svůj pokoj....
Foxyna
  • 
10.8.2015 5:37:13
Moc nechápu nad čím je tu potřeba přemýšlet. Ssmozřejmě bych to udělala podle přäní dětí, nenapadá mě jediný důvod proč ne. Kopretinko co tě na tom tak moc překvapilo, proč tě to zaskočilo tak moc, že o tom píšeš na web?
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
Epepe 89236
9.8.2015 22:48:55
To je štěstí, když si sourozenci rozumí.
Ivatema 52511
9.8.2015 22:31:26
Kluci jsou věkově přiměřeně blízko, mohli by spolu vycházet v pohodě v jednom pokoji. Druhý pro holčičku je taky fajn. A třetí-nechat jako hudební.
My máme tři holky-nejstarší má sama malý pokojík, prostřední a malá mají společný pokoj a největší pokoj je "herna"- tam hraje malá na klavír, má tam roztahanou vláčkodráhu, starší tam také chodí hrát. Nebo je to společný klábosivý pokoj a občas společná nocležna. A zároveň tam plánuji udělat velkou skříň, jako společnou šatnu-velké holky už mají stejnou velikost jako já a pořád si něco půjčují, tak takhle by to bylo rovnou všechno všech(kromě malé).
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 7425  [Dalších 6735 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.