| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 7425  [Dalších 6705 >>]
TaJ 81121
20.7.2015 21:35:22
Chloé, taky jsme neměli v obýváku malý stoleček, měl jen malou židličku (ještě po mně) u konferenčního stolku...ale koutek s hračkami tam měl - byla v něm třeba velká bedna s dřevěnými vláčky, protože s těmi si vydržel hrát dlouho a byly denně v provozu, krabice autíček, srolovaný malý kobereček se silnicemi, dřevěná patrová garáž, nějaké stavebnice a tak....nikdy jsme nekupovali ty větší hračky typu kuchyňka (a že ji pořád všude okukoval), nebo malý dětský kutilský ponk, obchod apod...největší hračka byl asi nafukovací koník na skákání:-)
TaJ 81121
20.7.2015 21:29:31
Paradox - u nás to vypadá tak nějak podobně, snad všude je nějaká "dětská stopa":-), jednou za čas, když už toho na mě začíná být moc, tak to odlifruju zase zpátky do pokojíčku, ale stejně je to za chvíli zase zpátky:-)...vlastně mi to ani nevadí, bez těch dětských stop by mi to připadalo takové nějaké "prázdné"....jediné, co už v obýváku nechci, jsou rozložené vláčky, silnice a rozestavěné stavebnice na zemi...s tím už ho vykazuji nahoru do pokojíčku, teď už u toho netráví tolik času, tak ať si s tím jednou za čas pohraje tam...
kolbenka 148029
20.7.2015 20:12:42
Nase deti si udelaly hraci ""koutek"" z celeho naseho bytu. Jsem rada za svuj koutek v loznici ~t~
Chloé 102783
20.7.2015 17:54:26
Koutek nikdy. Jen krabici s fixama, pastelkama a papirem.
Ono by do koutku ani nebylo moc co dat. Veci typu maly stolecek a mala zidlicka povazuju za zbytecnosti, sedne si na stokrdle ke konferencaku. Objemne hracky (kuchynka, apod) ma ve skolce, doma to nepotrebuje. Obecne ma hracek hodne malo, me prijde, ze si s tim stejne moc nehraje, od malicka nejradsi maluje, striha, lepi, tak na co si narvat byt kramama.
Kopřiva Dvoudomá 34182
20.7.2015 14:35:24
Děti 6, 4 a 1, pokojíky v patře. V přízemí je obývák, jsou tady přes den s náma, jen občas si dva větší chodí hrát do patra.

Takže lego, kostky, cca polovina knížek, kolejnice atd., to máme všecko dole v obýváku. Nijak nám to nevadí, zatím to tu není definitivně zařízené.
neznámá 91073
20.7.2015 14:31:24
Koutek nikdy. Celkově obývák moc nevyužíváme, malé děti si občas hrají v kuchyni, ale asi od dvou let se je snažíme směrovat do herny, z kuchyně i z obýváku je průchozí, vidíme na sebe. Nemám ráda hračky po celém baráku.
Ropucha + 2 120300
20.7.2015 14:29:08
"v kuchyni na stole leží mořská panna, na konferenčním stolku máme 10 autíček, v ložnici knížku Žraloci a jiní mořští živočichové. Mně to právě přijde hezké, tahle etapa.:-)"

Paradox, ano, cítím to stejně.
Také jsem byla ráda, že mám v bytě stopy po malých obyvatelích.
Já jsem v té době svými dětmi žila a dětský svět mi nepřekážel.
Dneska už mohu mít esteticky vyladěný interiér bez rušivých elementů, ale upřímně, kdybych si mohla vybrat, měla bych raději zase ten provizorní malý byt plný hraček a v něm ty malé děti ~s~ Pro mě to bylo nejhezčí období života.
arantxa 60064
20.7.2015 14:27:50
Syn má osm a stále má dětský koutek v obýváku.
Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
Ropucha + 2 120300
20.7.2015 14:16:14
Žádný hrací koutek jsme v obýváku neměli.
Když si tam děti chtěly hrát, donesly si tam hračky.
Trvalé místo pro hračky bylo v dětském pokoji.
Ale mně hračky v obýváku nijak nepřekážely, nepovažuji hračky za nepořádek. Děti s námi žily, tak holt měly doma své věci. Za nepořádek považuji špínu, drobky, roztahané oblečení, špinavé nádobí apod., a to jsme v obýváku neměli.
Yuki 00,03,07 49504
20.7.2015 12:36:49
joa njestarší si zvykl během nemoci se v obýváku učit i odpočívat a nemůžu ho to odnaučit, přestože má úžasnou postel a stůl podle vlastního návrhu
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 7425  [Dalších 6705 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.