Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
20.7.2015 21:35:22
Chloé, taky jsme neměli v obýváku malý stoleček, měl jen malou židličku (ještě po mně) u konferenčního stolku...ale koutek s hračkami tam měl - byla v něm třeba velká bedna s dřevěnými vláčky, protože s těmi si vydržel hrát dlouho a byly denně v provozu, krabice autíček, srolovaný malý kobereček se silnicemi, dřevěná patrová garáž, nějaké stavebnice a tak....nikdy jsme nekupovali ty větší hračky typu kuchyňka (a že ji pořád všude okukoval), nebo malý dětský kutilský ponk, obchod apod...největší hračka byl asi nafukovací koník na skákání
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
20.7.2015 21:29:31
Paradox - u nás to vypadá tak nějak podobně, snad všude je nějaká "dětská stopa"
, jednou za čas, když už toho na mě začíná být moc, tak to odlifruju zase zpátky do pokojíčku, ale stejně je to za chvíli zase zpátky ...vlastně mi to ani nevadí, bez těch dětských stop by mi to připadalo takové nějaké "prázdné"....jediné, co už v obýváku nechci, jsou rozložené vláčky, silnice a rozestavěné stavebnice na zemi...s tím už ho vykazuji nahoru do pokojíčku, teď už u toho netráví tolik času, tak ať si s tím jednou za čas pohraje tam... |
| kolbenka | 148029 |
|
20.7.2015 20:12:42
Nase deti si udelaly hraci ""koutek"" z celeho naseho bytu. Jsem rada za svuj koutek v loznici
![]() |
| Chloé | 102783 |
|
20.7.2015 17:54:26
Koutek nikdy. Jen krabici s fixama, pastelkama a papirem.
Ono by do koutku ani nebylo moc co dat. Veci typu maly stolecek a mala zidlicka povazuju za zbytecnosti, sedne si na stokrdle ke konferencaku. Objemne hracky (kuchynka, apod) ma ve skolce, doma to nepotrebuje. Obecne ma hracek hodne malo, me prijde, ze si s tim stejne moc nehraje, od malicka nejradsi maluje, striha, lepi, tak na co si narvat byt kramama. |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
20.7.2015 14:35:24
Děti 6, 4 a 1, pokojíky v patře. V přízemí je obývák, jsou tady přes den s náma, jen občas si dva větší chodí hrát do patra.
Takže lego, kostky, cca polovina knížek, kolejnice atd., to máme všecko dole v obýváku. Nijak nám to nevadí, zatím to tu není definitivně zařízené. |
| neznámá | 91073 |
|
20.7.2015 14:31:24
Koutek nikdy. Celkově obývák moc nevyužíváme, malé děti si občas hrají v kuchyni, ale asi od dvou let se je snažíme směrovat do herny, z kuchyně i z obýváku je průchozí, vidíme na sebe. Nemám ráda hračky po celém baráku.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
20.7.2015 14:29:08
"v kuchyni na stole leží mořská panna, na konferenčním stolku máme 10 autíček, v ložnici knížku Žraloci a jiní mořští živočichové. Mně to právě přijde hezké, tahle etapa.
"Paradox, ano, cítím to stejně. Také jsem byla ráda, že mám v bytě stopy po malých obyvatelích. Já jsem v té době svými dětmi žila a dětský svět mi nepřekážel. Dneska už mohu mít esteticky vyladěný interiér bez rušivých elementů, ale upřímně, kdybych si mohla vybrat, měla bych raději zase ten provizorní malý byt plný hraček a v něm ty malé děti Pro mě to bylo nejhezčí období života. |
| arantxa | 60064 |
|
|
20.7.2015 14:27:50
Syn má osm a stále má dětský koutek v obýváku.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
20.7.2015 14:16:14
Žádný hrací koutek jsme v obýváku neměli.
Když si tam děti chtěly hrát, donesly si tam hračky. Trvalé místo pro hračky bylo v dětském pokoji. Ale mně hračky v obýváku nijak nepřekážely, nepovažuji hračky za nepořádek. Děti s námi žily, tak holt měly doma své věci. Za nepořádek považuji špínu, drobky, roztahané oblečení, špinavé nádobí apod., a to jsme v obýváku neměli. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
20.7.2015 12:36:49
joa njestarší si zvykl během nemoci se v obýváku učit i odpočívat a nemůžu ho to odnaučit, přestože má úžasnou postel a stůl podle vlastního návrhu
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.