| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 7425  [Dalších 7335 >>]
*Owls* 35567
16.8.2018 13:27:40
Budu patřit k menšině u které televize není sprosté slovo a dcera ji ve svém pokoji má. Nemůžeme si to vynachválit. Když byla malá a chtěla nějaké ty medvídky pú, večerníčky a podobně, nemuseli jsme to sledovat a posloouchat v obýváku. Nyní je jí 12 let a filmy, které sleduje mě často vůbec nezajímají. Opět děkuji manželovi, že ten kabel udělal. Není TV maniačka a troufnu si říct, že ani nikdo z rodiny, ale rádi si uděláme pohodičku u svého pořadu. Pokud natažení kabelu není nějak extra drahé (aby se pak nevyužívalo), nechala bych ho natáhnout. Chápu manžela. Nesnáším kabely po bytě a zasekání do zdi opravdu není otázka chvilky (o bordelu nemluvě).
boží žena 67104
16.8.2018 13:15:49
jinak bych tedy dodala, že těm mým ještě ani 10 není
boží žena 67104
16.8.2018 13:14:35
no původně jsem myslela regulace času
tu já dělám

obsahu...
jednou sem to dceři prohlédla a řekněme... nastavila jsem hned potom na yutube omezený režim nevhodného obsahu

ale jinak jo, lidí, co jim je jedno co jejich děti na netu dělají je mraky
Ropucha + 2 120300
16.8.2018 12:56:37
"Já si napřed přečtu program (papírovej) a pak se rozhodnu na co se budu dívat."

Tak to nedělám, že bych si cíleně plánovala sledování.
On by tam nějaký ten výjimečně sledovatelným pořad stejně určitě byl v době, která se mi nehodí :-)
A zase tak nutně sledovat nepotřebuji, že bych tomu upůsobovala den.
To musí přijít spontánně, chuť jen tak se rozvalit a koukat ;-)
Ropucha + 2 120300
16.8.2018 12:51:54
Lído, no to už ani nezmiňuji, protože špatná čeština je i v psané podobě ve většině médií. Čest výjimkám.
byvala radka 154149
16.8.2018 12:40:34
no jo, Jethro nemá chybu:-)
Pole levandulové 23006
16.8.2018 12:32:48
Za kabel navic nic nedas, urcite jim ho tam nech vyvest. Vzdyt kabel neznamena, ze jim tam TV musis dat hned. Nase deti maji ve svych pokojich TV, ale moc ji nezapinaji. Kazdopadne jsem rada, ze ji tam maji, protoze nejak nemam chut koukat na to, co bavi je, kdyz uz teda koukaji.Syn sjizdi ruzne tutorialy ke skladani kostky nebo k trikum s kartami, ruzne si to zastavuje, trenuje to zaroven s nimi a to bych nedala.Jsem radsi, kdyz na to kouka na vetsim screenu nez kdyz brejli na telefon nebo ipad.Takze vlastne TV pouziva jako monitor nebo k prehravani filmu z PC, jako klasickou televizi s aktualne vysilanym programem ne. Ale technologicky tomu nerozumim, tohle ma pod palcem manzel, cely to tady v dome propojil pomoci AppleTV a dalsich hejblat, ze pocitace kamaradi s televizi i tabletama a telefonama, wifinu mame az za pozemek a tak, coz bude nejspis normalni, ale ja osobne bych to takhle prokombinovat neumela, tak mi to prijde jako vyhoda.
libik 142094
16.8.2018 12:32:28
Já tedy nekoukám (málokdy koukám) v úplně auktuálním čase.

Ale dávám si třeba večer Události a něco k tomu, když mám náladu.
Přes 4 500 jídelních stolů za super ceny na Favi.cz
Lída+2 28136
16.8.2018 12:25:13
Ropucha + 2 ropušata, a ještě strašně blekotají, špatně mluví. 1/4 by potřebovala logopeda.

A celkově z těch zpráv mám divný pocit.....

To fakt nikomu nevadí?

Kdo jiný by měl mít tu řeč 100% česky, když né oni.....a správně písmenka.~d~

v neděli se někdo za svůj příspěvek 3x přeřekl....~8~ to mě vyrušilo od čtení....manžel začal nadávat, koho to tam zase nacpali.
Lída+2 28136
16.8.2018 12:19:12
Žžena, jj to mi dělá manžel.....taky z toho šílím, dělá to i taťka....asi úchylka....~t~
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 7425  [Dalších 7335 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.